Vilken ”Tjejkväll”

Hej allihopa. Igår kväll hade jag det riktigt trevligt fastän miss Nada grovdissade oss.  Det blev middag med min sötnos Dunia(jag åt pekanpaj med grädde och vetegräs smoothie till middag, mashallah på nyttigheten). Därefter köpte vi ”lite” godis och promenerade hem till hennes lägenhet där vi fortsatte vårt snack och gjorde massa skitsaker som vi tjejer gör haha. När min farsa kom och hämtade mig sa han,” wallah jag förstår inte er tjejer, ni pratar haki fadi(tomt prat) i 5 timmar, vad har du att säga på 5 timmar Gina?”..Jo min kära pappa, vi är TJEJER,vi tycker om att prata om ALLT. Vi kan diskutera hur vi ska köpa en fin klänning, hur vi kommer att se ut i klänningen, vilken färg klänningen ska ha och vilken stil den ska ha i kanske 2 timmar, och sen TROTS DET ta upp samma sak igen en halvtimme senare och gå igenom allt igen. Wallah vi tjejer är efterblivna…

Hej jag är uppstoppad.

Hej jag leker upptagen med mobilen…

Betalar jag ca 75 spänn för en liten paj och en smoothie så ska jag fanimej slicka upp hela tallriken….och ta med den hem..

Läs fler inlägg

  1. Vilken kväll!
  2. Vilken diskriminering!
  3. Vilken ripoff!!!

Kommentarer