Vart är Gina???????

Hej allihopa! Hoppas att ni alla haft det bra! Jag tog inte med mig min laptop till Stockholm då den är efterbliven, så har inte kunnat blogga när jag vill! Men nu är jag tillbaka som vanligt mina fina kissekatter! Just nu sitter jag i Centralstationen i Stockholm och väntar på att mitt tåg hem till Sundsvall ska anlända. 14:30 kommer det. Jag har ingen att vara med, ingen att prata med och jag har SKIT TRÅKIGT. Vad ska jag göra? Ska jag hjula och dansa salsa till indian musiken i stan? Ska jag sjunga ”You raise me up” vid spärrarna så att någon spottar på mig? Eller kanske ragga på en disco turre? Vet inte..men GUD vad tråkigt jag har det…Går inte att lägga upp nya bilder heller nu på den här datorn, men kommer massa ikväll insallah!

Läs fler inlägg

  1. Vart är dina snackvideos?
  2. Vem är Ana Gina?
  3. Vart har jag hållit hus?

Kommentarer