Vart är dina snackvideos?

Hej allihopa!Sitter just nu hos min faster och ska snart käka”frukost” haha. Typiskt araber. Vi äter en liten frukost,sen kaffe och sen en stor frukost med te, ägg,tomat,gurka,pitabröd,turkisk youghurt,kött, oliver,mozarella ost,zaatar(vad e de på svenska?),hummus och massa massa annat. (Vi lägger de inte på en ”macka” utan har allt på en massa tallrikar och små äter här och var med händerna.) Attvara medi p3 idag gick fett bra, hörde ni mig? Jag trodde att det skulle vara en snabbis, typ 5 min, men jag fick en hel timme nästan,så det var jätte roligt:) Sen kom en fotograf och tog lite bilder till en lokal tidninghäri Sundsvall. Jag hade mjukisar och okammathår ,pallade inte fan,vem bryr sig:P Sen drog vi till min lillebrors fotbolssmatch och såg honom förlora stackaren:(

Juste, många har frågat vad somhänt med mian snackvideos. SJÄLVKLART kommer de tillbaka nu efter valet!!!! Då får ni höra en massa historier:D Och så klar khadidje och allt det där tjaffset:P Jaja, nu skriker alla att jag skakommaochäta, hörs sen!

Läs fler inlägg

  1. Vart är Gina???????
  2. Makten ligger i dina händer!
  3. Vart har jag hållit hus?

Kommentarer