Vad saknar ni?

Nu är det så att jag vill fråga er vad NI saknar i bloggen. Vad vill ni se mer/mindre av, vad är nice och inte nice? Okej jag vet att ni ska ha mer snack videos och de kommer det lovar jag, men vad vill ni se mer av? Mer humor?mer samhälle?Mer musik?Mer religion ?mer mode(jag shoppar hela tiden men slänger inte upp de på bloggen oftast)?Kortare/längre inlägg? Fler bilder? Hit me!. Säg vad ni vill ha så vi kan lyfta bloggen lite, jag tycker att den känts lite booring på sistonde.

Sen undrar jag vart fan ALLA KOMMENTARER tagit vägen? Förr fick jag runt 90 kommentarer/inlägg typ, nu får jag kanske 10 hahaha,det roliga är att jag har lika mycket läsare så ni får sluta vara så lata,det blir roligare om ni kommenterar och diskuterar!!!

”Blondin” Gina haha! Det var tider det,alla frågade alltid ”försöker du se svensk ut eller?”..snälla, tror ni att så fort man färgar håret ljust så blir man svensk? Svenskarna ser vad som är äkta och vad som är fake, vi har ingen chans bröder och systrar hahahah.

Läs fler inlägg

  1. Vad tror ni om mig?
  2. Vad gör jag här?
  3. Vad är syftet?

Kommentarer