Vad fan är grejen?

Vad är grejen med att ens föräldrar ska släcka lampan medan man sitter i rummet? Jag fattar verkligen inte. De ser att du sitter där,de pratar till och med med dig, men när de går ut,så släcker de lampan och det blir kolsvart. Så sitter man där helt ensam, i mörkret och undrar vad fan som nyss hände…

Hur som helst, hela dagen idag har jag suttit och kollat på andra säsongen av ”Jersey Shore” . GUD VAD BRA DET PROGRAMMET ÄR! Åh, ni ska se vad som hänt med Ronnie, han har blivit helt knas.  Snooki har blivit mycket finare och Pauly D är lika kattig som vanligt, men programmet är lika grymt som innan om inte bättre!!! Jag kan inte sluta kolla..my precious…

Jag och min sköna faster.

Läs fler inlägg

  1. Vad är syftet?
  2. Bettan – ”Vem fan är jag då”
  3. Vad saknar ni?

Kommentarer