Tunga toner!

Hej allihopa. Just nu sitter jag och fixar lite musik till mobilen. Fy fan vad grymma låtar det finns där ute. Jag älskar musik, sen jag har varit liten är det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör innan jag lägger mig är att sjunga. Varje ställe jag reser till, kopplar jag musik till stället. Ne-yo- Because of you är min basketfestival år 2007 i gbg, Lil wayne ft. Lloyd-you är min spanien 2008 låt osv osv… Gör ni också så? Musik finns med mig HELA HELA TIDEN! Kliar seriöst i mina fingrar om jag inte får spela på ett piano(är självlärd så är inte värsta Mozart yani), brukar till och med sitta och spela i luften ibalnd, wallah…så mobbad är jag:)

Här har ni lite av det jag lyssnar på just nu. Musik som känns genom ens vener, tunga toner! Mer Fippifaboulus än det här blir det inte!

Drake-Forever

Drake -I’m ready for you

Läs fler inlägg

  1. It’s impossible to ignore.
  2. Hur lär man sig spela?
  3. Inte mått så bra..

Kommentarer