Transan Gina.

Jag kommer ihåg när jag var runt 14 år och min moster i Libanon skulle gifta sig. Vi alla var as peppade och jag var så glad för att jag fick gå till en frisör och fixa mitt hår och bli sminkad. Jag kände mig så fin och ”vuxen”. Nu kollade jag nyss på bilderna vi tog därifrån och FY  FAN vad ful jag var. Alltså jag såg seriöst ut som en transa som heta Gogo La Bobjob. Vad är grejen med att de ska bomba med smink i mellanöstern? Alltså ni ska se bilden, de har bombat mig med vitt puder, en mörk rosa läppenna med ljusrosa färg inuti, massa svart eyeliner runt hela ögat och knall rosa/vit färg som pekar som spjut utför ögonen. Sen ser det ut som om pappa har gett mig två käftsmällar på varsin kind. Hur tänkte de alltså?

Som tur blev det inte så för mig nu när jag blev sminkad till Kristallen galan. Gabbi som gjorde min sminkning är så himla grym, jag blev verkligen as nöjd. Bilderna gör inte sminket rättvisa, men fy fan vad snygg jag var den kvällen! Tusen tack Gabbi, du ska sminka mig när jag gifter mig bara så du vet! Checka in bilderna!


Läs fler inlägg

  1. Gina-Ice box
  2. Gina- ”That love is gone”(own song)
  3. Vart är Gina???????

Kommentarer