Tjalla aldrig!

Jag läser nästan aldrig bloggar nuförtiden för jag är less på de, men nu kollade jag runt lite och såg hur vissa VERKLIGEN gått över gränsen. Jag hoppas verkligen att alla ni läsare,vare sig ni har bloggar eller inte, VERKLIGEN INTE tar efter detta beteende som vissa bloggare har. Att man så fort man bråkar hänger ut varandra, berättar varandras hemligheter,snackar skit och bara vill förstöra för varandra. Jag är minst sagt chockad.

Nu vill jag säga er något som jag hoppas att ni verkligen tänker på. Man ska aldrig berätta en persons hemligheter eller hänga ut någon, hur taskig än personen är mot dig. För den som förlorar på det i slutändan är Du. Folk som skvallrar och snackar skit, är människor som inte tas på allvar, de får ingen respekt. Personligen så är jag den som ALDRIG berättar en hemlighet, aldrig. Spelar ingen roll hur hemsk en person är mot mig, vill personen sjunka så lågt att den berättar mina hemligheter, visst,men jag sjunker inte till den nivån. Och det mina vänner, det får jag respekt för. För nu ser människor mig som Gina, den mogna tjejen man kan lita på och som aldrig snackar skit, inte som tjejen som tjallar så fort hon får veta något. Vad vill ni ses som? Var respektfulla, var mogna, ta ansvar,så ska ni se att ni kommer MYCKET längre i livet!

Haha hittade den här gamla bilden från förra vintern. Jävla glasögon alla skulle ha…

Läs fler inlägg

  1. Vi passade aldrig in.
  2. Är flyktingtvång bra för Sverige?
  3. Kärlek..

Kommentarer