They love the way I ride it.

Tänk om man var såhär.Alltså hon rör sig så grymt. Jag är beroende av låten och att kolla på videon, på ett icke lesbiskt sätt alltså:)

Läs fler inlägg

 1. Kolla illuminati!!!
 2. ”We gonna find you”
 3. Oj oj vad tokigt..

Kommentarer

 • Amanda

  HAHA, vilken snusklåt.

 • bubb

  varför måste du hela tiden poängtera att du inte är lesbisk?

 • fofofofof

  HUUR faan kan du visa en sån video som muslim.. vad du tittar på privat bryr jag mig inte men kom igen?? lägga upp den här… asså skäms.. det är ramadan också folk tittar på den och får synd och du får dubbelt

 • Hallå

  Men herre gud, har du haft en dålig dag? om du har så ont av en video så kolla inte på den så har du löst ditt problem! Om folk syndar genom att se den är det väl inte hennes fel eller, du kan kolla på vilka sidor du vill, inte hennes problem

 • Till skribenterna ovan: banga. Det är en amerikansk musikvideo för guds skull, inte en p-rulle hon lagt ut i syfte att ”synda” eller något i den stilen.

  Och Gina, jag kan inte mer än att hålla med dig. Den enda skillnaden är att jag också vill sätta på bruden. I’M SUCH A BAD BOYH!

 • fofofofof

  HAHAHAHA NABIL eeexaaaaak du är ett skitbra exemmpel på vrf hon inte borde lägga upp sånna videos. Hon fick dig bli kåt OCH för det får hon synd. SERRRUUUUUU
  Jag vet vad jag får titta på fattar bara inte vad hon håller på med när det är ramadan och lägger upp sånt. Folk kommer ju titta på den eftersom hon säger att den är bra OCH killar kommer bli kåta och kanske göra nåt.. AHH ni fattar.
  FUUUULT DRRAAAG DÄÄÄR GINA

 • Nada

  Ohhhh, så frustrerande med kommentarerna ovan, jag är så himla trött på att människor sitter och hackar på allt Gina gör. Kjolar hit och videosar dit. Vad sägs om att alla bara kan sköta sig själva och sluta kritisera allt. Man har själv en valmöjlighet och passar inte era värderingar in på det Gina gör så är bara undvika att kolla bloggen, svårare än så är det faktiskt inte.

 • .......

  Ciara is hawt!!!! btw fufasiken hon e så jävla lik beyonce me den där pälset o utan päls me badräkten il va fan man kan kalla d

 • Låten är bra men videon är lite too much för mig. Man kan vara sexig utan att visa halva muffan, detta är lite för obvious och in your face-sexighet. Det behövs lite mystik! Dock är det ju helt otroliga rörelser hon gör, fan om man var så vältränad! Haha! =)

 • Manda

  The ego of a man, trapped in the body of a woman.
  Bättre kombo finns inte, fler tjejer borde lära sig det :)