Syrianska tjejer.

Vet ni vad jag brukar göra när jag har tråkigt? Jo, jag loggar in på min FB,letar upp en syriansk tjej och kollar på hennes bilder. Ni bara okej ”stalker varning Ginis”, men fattar ni vilka klänningar de har eller? Det är som en himla cirkus där ute. Svart,vitt,rosa,gul,grön,röd …de har ALLT! Och de fixar håret,skorna, solar solarium, fixar  sminket, smyckena och kläderna. Det är som att livet är en fashion show, och jag sitter i publiken och klappar och älskar att kolla på!

När jag var i Södertälje (som är fullt av syrianer,assyrier och allt det där)så satt jag och kollade på alla tjejer. Jag lovar er att 40 åriga mammor var fan mer fixade och såg tusen gånger bättre ut än vad jag gjorde. Lyx deras män, eller deras män fixar sig också i och för sig..(ögonbryn noppnings varning in the house)…men det är ett fixat folk. De ser alltid rena ut. Tänker jag på en gammal arabisk kvinna så tänker jag på en smått överviktig kvinna med jord under naglar för att hon har hållt på med potatis hahaha(min farmor yao,fett tung), men syrianer kör model hela dagen varje dag.

Moi innan kristallen galan:)

Läs fler inlägg

  1. Hur kan man hoppa av skolan?
  2. Diskriminering på hög nivå!
  3. Kan ni känna skillnaden?

Kommentarer