Stockholm imorogn!

Jaha, tydligen ska jag till Stockholm imorgon och kommer hem på lördag, jag älskar att göra det jag gör haha:D Vad jag ska göra där får ni se imorogn ! Hoppas att vi ses!!!

Soptunnan lukat så gott. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

Läs fler inlägg

 1. Off to Stockholm!
 2. Stockholm på lördag!
 3. Ner till stan…

Kommentarer

 • JESSICA

  Men gina! När ska du göra ett videoinlägg där du inte härmar några karaktärer, de är dom som är dom roligaste, när du är dig själv ocg berättar massa historier om ditt liv! :D

 • Jennifer

  Välkommen! Jag hoppas oxå att vi ses :)

 • åååh hoppas värkligen att vi ses :D <3

  Ps.bruksr du läsa dina läsares bloggar?<3 D.s

 • Fan va du reser då! HAHA! Ha det skoj! :D

 • Okay, shoot. Ha Visste inte riktigt vilket inlägg jag skulle kommentera för det har väl inte med just det här att göra. Men jag fascineras som fan av dig, vilken powergirl du är! Här har jag nu suttit halva natten, kolla klipp efter klipp (började på youtube) hittade mig hit har läst, tittat och skrattat och lyssnat. Det var en grej jag fastnade vid på youtube. Du är bra på att prata fördomar och det tycker jag är grymt, allvarligt och med humor, så ska det vara. Skitbra! jag såg ett humoristiskt inlägg när Kahadidjes dotter tittade på tv och jag fastnade för den finska spågumman. Jag är nämligen finska och fan vad jag garvade. Sen började jag fundera på min egen uppväxt och alla fördomar mot ”mitt folk”. Det är alltid mumin, alkoholist fördomar och rasist som förekommer. Jag snackar inte finlandssvenska alls, diggar inte mumin, super inte och är sannerligen ingen rasist, wtf, jag e fan invandrare själv. Det stör mig att folk tror så, bara för att man ser nordisk ut och kommer från ett land lite närmre så känner man sig inte lika utsatt eller? . Fan när jag växte upp garvade mina polare för att dom inte fattade vad mina päron sa.. ”vadå paja katten” (paja är klappa på finlandssvenska) Och sen alla alkisar i centrum, ”pratar inte dina föräldrar också som de där alkisarna” eller ”heter alla Pekka i sin släkt”. När jag pratar med mina s.k ”riktiga invandrar vänner” eller vadfan man ska säga, så blir jag så störd på allt det här om att e inte finnar rasister och vi är mer utsatta än du, du ser ju svensk ut och skit. Spelar väl fan ingen roll om du är svart eller vit… Shit vad långt det här blev. Vore feting grymt att diskutera sånt är med någon som du! Ville bara ha det sagt anyways. Simma lugnt, kanske ses vi i gula gången i slussen som luktar piss, du vet där alla finne alkisar hänger ;) . PEACE.

 • Andromeda

  Jag ska också te Stockholm emån! :D fruängen :P
  Lycka till med Bloggawards!! jag har röstat på diig ^^<3

 • Det har ingenting med inlägget att göra, Men jag måste bara säga det att du har så grymt fin röst!..
  Jag lyssnade på en låt du hade gjort själv ”på 10 minuter” eller vad det stod, och jag bara ÄLSKAR den typen av musik, och skulle utan tvekan lyssna på den om och om igen om den fanns i bättre kvalite!

  Du borde verkligen satsa på detdär med musik! =)

 • Älskar ditt jobb. Att något så spontant som att resa till en annan stad inträffar dagligen hos dig… that’s just… wow. Keep doing it.