Skit i deras åsikter!

I en värld där alla försöker förändra en, så är det en stor framgång om du vågat att vara dig själv och vågat att gå din egen väg. Är det något jag är stolt över, så är det min förmåga att på ett drivet sätt göra det jag tror på och gå min egen väg. Jag viker mig inte för någon, och planerar inte heller att göra det. Under hela min uppväxt har jag dragits mellan flera olika världar där jag inte riktigt känner att jag helt passar in. Människor har försökt att göra mig till något jag inte är, och tack och lov var jag stark nog att skita i de, även om det har varit skit svårt. Jag har gått fel vägar, men de vägarna behövde jag ta för att komma dit jag är idag. Jag behövde den tuffa uppväxten med ”identitetskrisen” för att lära mig mer om mig själv och våga vara Gina.

Det är svårt att klara sig i den här världen. Alla försöker att förändra en, sakta bryta ner en och sänka en, det gäller att vara stark och tuff. Det är bara de starka som överlever, och då syftar jag inte på liv och död, utan jag syftar på överlevnaden av din personlighet, dina tankar, dina känslor, hela du. Så fort som du ger efter och är något du inte är, så är det på något sätt som om du och din personlighet har dött. Du är ju inte dig själv längre. Vi föddes unika, så varför vill vi så gärna bli kopior av andra? Skit i andra, skit i att kopiera, skit i falska människor och skit i att vara någon du inte är.

Läs fler inlägg

  1. De snackar skit!
  2. Sitter och storbölar…
  3. Makten ligger i dina händer!

Kommentarer