Put your hands up!

När jag lyssnar på den här låten så mår jag så otroligt bra. Fy fanimej alltså! Haha medan jag satt på båten idag under middagen så satt det en massa svenska medelåldersmän och käkade vid bordet brevid. Typiskt Sundsvallare och hela tiden dra värdelösa skämt, garva ihjäl sig högt och sen skricka ”NEJ VA FAN GUBBAR,NU TAR VI OSS EN ÖL VETTNI, FY FAN JOPPE”…man ba ok grattis till dig prata tystare :P

Just nu känner jag mig så lycklig. Som att livet är så skönt det kan bli, tror att det är tack vare mitt snack med min vän Babbish, tack för snacket hörru! Man ska inte stressa upp sig över saker,ta saker som de kommer och njut av livet, ”man lever bara en gång” som den persiska jäveln sa haha!

Läs fler inlägg

 1. Nyvaken.
 2. Jag är så lycklig!!!
 3. En äcklig morgon.

Kommentarer

 • hanna

  du är så underbar! Du får så många människor att må bra. Du ger tjejer självförtroende genom att själv framstå som en stark, självsäker individ. Du är verkligen en grym förebild, och jag beundrar dig. Fler människor borde vara som dig!!!
  Du har tom startat en ny ”trend” hos ungdomar haha alla ska leka bettan o khadidje ^^
  VAR STOLT ÖVER DIG SJÄLV KVINNA! grym jao.
  Jag blir så stolt när jag ser fina muslimer som dig, och sväva inte ovanför datorn nu, jag skriver detta för att det är min uppriktiga åsikt.

 • John

  I slutet på juli var det ”den första årliga dansdagen” i USA och då dansade hundratusentals människor till just den här låten. Det är glädje på riktigt!

  Instruktioner till dansen: http://www.youtube.com/watch?v=zKUyp1GMQVg

 • Tjenare!
  Jag har kollat din blogg jätte ofta förut!
  Och den är jätte skoj. :)
  Jag har röstat på dig på blog awards föressten, glömde och säga det ;)

  …Älskar den där låten också ;D
  Det är en av mina favoriter :P
  Kolla gärna in på min blogg om du har lust! :D