Nu har jag röstat!!!

Idag var jag och förtidsröstade, kändes riktigt coolt att jag har varit med och påverkat hur Sverige ska styras. Ni fattar inte vilken makt vi har i våra händer, folk i andra länder kämpar och krigar för att få friheten att rösta, så ta vara på det och släng inte bort er röst. Sen hoppas jag att ni röstar smart, kolla igenom vad alla partier står för,det är inte alltid som ni tror,vissa politiker slänger ju ut statistik som inte stämmer så man får vara försiktig och inte tro på allt man hör. Jag hoppas att ni förstår att ni röstar för er EGEN skull. NI tjänar på att vara med och bestämma hur landet ska styras,glöm inte det!!!

Var tvungen att publicera om inlägget då min adress tydligen syntes, not good hahah:)

Läs fler inlägg

  1. Har jag förändrats?
  2. Nu drar jag till flygplatsen!!!
  3. Nu är jag klar!

Kommentarer