Musen fick ont.

Tror ni verkligen att jag är vaken nu? Det kan ni FET glömma mina små apor. Just nu sover jag,detta inlägg är tidsinställt. För inte fan ska jag vakna tidigt..vaknar nog runt 1,2 eller halv 3 senast..Så om ni på jobbet eller mina vänner ser detta, RING INTE INNAN KLOCKAN 12:00 som tidigast!!!! Annars då? Vad gör ni nu? Ni sitter i skolan va? Lyssnar på er tråkiga lärare som pratar om Van der waals bindningar eller Pytagharos och hans fattiga sats som suger…

OMG JUSTE, igår gick jag på feting promenad med en av mina äldsta vänner Elin, och vad händer inte om vi inte går i skogen och hon kliver på en mus!!! Musen typ led och vi båda började skrika som efterblivna sälar och sen tvingade Elin mig att ta en stor sten och kasta på musen så den skulle sluta lida. För mycket action för min del alltså, stakars musen som fick höra våra hemska skrick och hopp,dörför vill jag säga R.I.P Musen<3

Älskar när mina bilder inte har en jävla koppling till inlägget…

Läs fler inlägg

  1. Jag har så ont:(
  2. Människans bästa vän.
  3. Sitter och storbölar…

Kommentarer