Min Kristallengala kväll!

Jag har inte berättat om min natt på Kristallen galan! Efter att jag blivit sminkad av duktiga Gabbi drog jag till minglet i Globen där i princip ALLA programledare och kändisar ni ser på tv var på plats. Jag gick runt som den blyga fagra blomma jag är och fick träffa på massa sköna människor. Min favorit var nog Christian Luuk(im a fan) för han var så otroligt trevlig och Musse var också fett nice! Vi fick lite mat och sånt och sedan drog vi in till självaste galan. Den var helt okej men jag fick ont i rumpan av att sitta så länge.. Efter blev det efterfest och det blev mer mingel, jag kollade på kändisar och ville se hur alla betedde sig och sen beslöt jag mig att gå hem för jag var så otroligt sömnig. Det var det haha:D

Alltså många av de jag träffat tycker att det är AS COOLT att gå på sånna här grejer och verkligen dör för att träffa kändisar, men jag vet inte varför jag inte ser det som en stor grej. Roligt är det ju att vara bjuden,och en cool upplevelse absolut, men just det här att folk är så ”starstruck” av kändisar fattar jag inte. De är som vilka människor som helst, och jag är hellre hemma och käkar mat och bli tjock på det än att ränna runt i en tight klänning och prata med en massa människor jag troligen aldrig kommer att bli vän med. Det coola för mig vad att träffa alla kanal chefer och höga mäktiga människor och höra hur de jobbar, sånt är mer intressant för mig, men det är för att jag älskar att prata med människor som är ”mäktiga” då de inspirerar mig som sjutton. Att prata med någon bonde från ”Bonde söker fru” ger mig inget tillfredsställande direkt om vi säger så:P

Me:)

Innan galan:)

Under galan…

Efterfest:)

Läs fler inlägg

  1. Vilken kväll!
  2. Er önskan, min lag.
  3. Skön kväll…

Kommentarer