Min första show!

Vet ni vart jag nyss var?  Jag kom precis hem från mitt första riktiga mini uppträdande som Khadidje/Bettan. Det var för stor samling politiker här i Sundsvall som skulle träffas och diskutera frågor inför valet, allt ifrån vänsterpartister till Sverigedemokrater var på plats när Bettan först kom inrusande och började gnälla om olika saker. Sen blev det paus, och efter kom Khadidje in och höll på. Det hela gick bra, men jag kan säga att jag ALDRIG kommer att jobba stå-up komiker eller liknande. Hell to the no. Jag var inte nervös eller så, men ska jag vara ärlig så gillar jag det inte alls faktiskt. När jag väl står på scenen så bryr jag mig inte, men det känns inte så givande eller roligt liksom. Dock gick det jätte bra så glad är jag för det, men jag tror inte att jag vill göra det så många gånger till.

London baby.

Läs fler inlägg

  1. Er önskan, min lag.
  2. Min blogg var hackad!
  3. Min Kristallengala kväll!

Kommentarer