Människans bästa vän.

Hej allihopa. Just nu sitter jag på soffan och softar, Bab el tönt Hara tog precis slut och tv:n är för första gången på länge avstängd. Nu gäller det bara att få tyst på mina undulater Abu Hassan och Mujahedin och sen är det tyst. Vet ni hur pinsamt det är att ha undulater som heter så? När svenskar frågar så heter de Zlatan och Messi, man ville ju inte ses som en extrem terrorist eller så…Vi har aldrig fått ha riktiga roliga djur hemma, vi fick ha djuren som är sämst. Fisk och undulat, hur sämst är inte det? Det räknas ju inte ens, riktig ripoff. Lyx alla er som har hund eller katt, ni kan sitta och mysa för de är ju era ”bästa vänner”. Ni tycker bara att de är era bästa vänner för de inte kan säga nej eller vara kaxiga mot er, erkänn?

Lilla jag just nu.

Läs fler inlägg

  1. Be hot baby!
  2. Hem till Sundsvall…
  3. Movie night!!!

Kommentarer