Makten ligger i dina händer!

Jag har aldrig varit tjejen som brydde sig om politik. Jag  brydde mig om vissa politiska frågor, men jag var riktigt blåst när det kom till partier och sånt. ”Vad fan är alliansen” och ”vad är riksdagen för något”, var frågor som ofta kom upp i mitt huvud för bara något år sen. Nu kanske ni tänker ”okej hur dum får man vara”, men jag lovar er att jag är inte den enda som haft det så. För mig var allt samma sak, höger vänster,same shit. Spelade ingen roll vad man gjorde, Sverige funkade likadant ändå. Oh I was wrong. Nu kan jag mycket mycket mer om politik och hur stor inverkan den har på vårat samhälle, och tack och lov för det.

Jag tror inte att ni förstår hur viktigt det är att man lär sig om politik och de olika partierna.  Man tror att allt ska fixa sig, man tror att ens röst inte gör någon skillnad, men jag lovar er att det gör det. Folk gnäller hela tiden på partier hit och dit, men samtidigt gör de själv inget för att förändra samhället. Man sitter och gnäller på de som engagerar sig, och det är fel. Gnäll inte om du själv inte försökt att göra någon skillnad. Sitt inte och gnäll på att Sverige suger, när du själv inte ens gått och röstat. Då får man skylla sig själv. Man tror att en röst inte gör något, men den gör mycket. Makten ligger i dina händer, det är upp till dig om du vill utnyttja den eller inte.

Jag ska rösta, gör det du med!!!

Läs fler inlägg

  1. Vart är dina snackvideos?
  2. Be hot baby!
  3. Jag är ingen svartskalle!

Kommentarer