Just nu..

…sitter jag och syrran och softar hos Nada och Samar.Vi kollar på gamla videos från förr och garvar åt våra fula frisyrer. Fan vad fula vi var, jag ser seriöst ut som en butchig  lesbisk tjej från balkan som bytt namn till Volkan eller något… och de roliga var att man tyckte att man såg bra ut haha. Tänk om det är så nu? Att man tror att man ser bra ut, men egentligen ser man ut som en ful tönt? Hahaha! Min Eid har varit fett skön och jag har spenderat den med mina närmaste vänner och familj. Nu ska jag fortsätta hänga med mina polare. PÖzZzZ.

PS: GLÖM INTE ATT LYSSNA PÅ P3 morgonpasset imorogn klockan 10:00. Då kommer jag vara med!

Syrran attackerade…jag äcklades..

Läs fler inlägg

  1. Glöm inte nu!!!
  2. Nu har jag röstat!!!
  3. Nu drar jag till flygplatsen!!!

Kommentarer