Jag vann Kristallen!!!

Hej allihopa! Åh vilken cool dag jag har haft. Jag åkte ju hit till Stockholm för att gå på Kristallens seminarium idag, och gissa vad? Jag vann priset! TUSEN TUSEN TACK ALLIHOPA, jag hade ALDRIG vunnit om det inte vore för ert grymma stöd. Ni är verkligen lojala och ger tillbaka, LOVE YOU GUYS! Jag fick gå upp på scenen och de pratade lite och så, fett nice. Såg Achberg och Reneé  Nyberg och massa andra coola haha. Imorogn ska jag till den stora galan också. Ska bli riktigt spännande! Tack tack tack mina fina läsare för att ni hjälpte mig att vinna, tack Art89 för att ni äger och tack SVT för att ni gav mig chansen att blogga hos er!

Jag på scen när jag vann Kristallen för bästa webb-tv!! Bilden taget HÄRIFRÅN!

Läs fler inlägg

  1. Off to Södertälje!
  2. Er önskan, min lag.
  3. Jag såg ett monster.

Kommentarer