Jag tål inte Idol!

Jag vet inte varför, men jag klarar inte av att kolla på idol. Alltså jag blir arg så fort jag kollar på det programmet. Jag hatar upplägget, jag hatar när juryn ska sitta och le när de tror att de har hittat en ”stjärna” som vi alla vet aldrig kommer att bli något… Jag hatar att VARENDA PERSON SKA HA MED SIG EN GITARR och sjunga ”Jason Marz-I’m yours” medan de tror att de är så unika… Jag var ju själv med i Idol 2009, och folk som var 100000 gånger grymmare än mig kom inte med, det är sjukt. Programmet går mer på karaktärer än talang, tro mig jag har sett det själv. Ni har ingen aning. Sen ska jag inte tala om mina känslor för Laila Bagge. Kan vara för att hon sa att jag sjung som en gnällig råtta, men nej Laila, nu sätter jag ner foten och säger jag gillar varken dig eller ditt program!

Tänk att Agnes var deras ”wild card” och att hon egentligen inte skulle varit med om det inte varit så att en hoppat av. Kolla på henne nu, den mest framgångsrika idolen som nått till USA. De har inte så mycket koll som de tror sig ha, dock tycker jag att denna jury är MYCKET bättre än den förra, den sög ju!

Läs fler inlägg

 1. Jag vet inte varför..
 2. Inte mått så bra..
 3. Jag är så less.

Kommentarer

 • Håller med dig om att denna jury är bättre än den förra iaf. Vad åstadkom den juryn liksom? Minns inte ens idolerna de plockade fram.

 • jag älskar uttagningarna, och jag tycker juryn är rättvis i år. och dom dömmer ju efter eget tycke och smak. men jag håller nästan aldrig med dom om någonting, :)

 • a

  Agnes har ju utvecklats som fan, det gör ju alla artister
  Det är så många sökande och faktiskt väldigt många bra, det är inte konstigt att juryn väljer ut de som sticker ut lite också.

 • Har aldrig riktigt kollat på Idol men det jag sätt har mästadels varit skit. Jag tycker att juryn är en aning hård när dom dömmer folk. Nog finns det villa som uger så hårt det bara går men vissa är faktist riktigt duktiga. Dom behöver bara en lite knuff frammåt.

 • Agnes blev inte intagen för att någon hoppade av. Det var han skalliga typen som åkte och hämtade upp henne som ett wild card. Finalist #11

 • alexandra

  sök igen snälla nästa år

 • oouffff omg pågud jag tänkte samma sak,när juryn ler chockande och öppnar sina ögon lite grann…och man ser att dom tänker..”this is it…<3''
  -.-.-.-.-.-.-.-.-

 • håller med om att denna jurryn är waaaay mkt bättre !! den förra plockade
  ju typ bara fram .. Agnes, Ola, Måns, Darin som lyckats bra efteråt, haha :D

 • marre

  alltså, det gör du inte alls!!! du sjunger inte som en gnällig råtta. e laila dum i huvet?
  SÖK IGEN! SNÄLLA, JAG BER DIG! Din röst har utvecklats! :D <3

 • Maria

  Jag håller med till 100 %. När dom blir berörda och gråter och ställer sig upp och applåderar har jag inte känt ett skit. Och när dom säger att någon inte räcker kan jag ha tyckt att den människan var den bästa av de sökande. Dom vill ju bara ha en speciell typ av människor. Jag tycker inte ens Anna Bergendahl är bra för jag går inte efter något speciellt sångsätt utan det ARTISTISKA UTTRYCKET och Anna Bergendahl uttrycker bara´smööör och ingen konst, bara mekaniskt darr på rösten och hundögon BLÄ. För att inte tala om Måns Zelmerlöv mfl. dom väljer ju bara ut folk som är skittråkiga som går att forma som oskrivna blad i deras idolfabrik och det har varken med musik eller konst att göra och jag förstår inte hur någon kan bli berörd av att se det. Madonna skulle aldrig gått vidare i Idol. Inte heller Edith Piaf, Joni Mitchell, Bob Dylan, Jimi Paige, Axl Rose, Håkan Hellström, Patti Smith, Stefan Sundström, Lars Winnerbäck, Janis Joplin, Alanis Morrissette, Courtney Love mfl. De skulle alla skickats ut med skit-kritik av juryn. Medans Idol-Tove får stående ovationer av juryn :p Men vem fan skulle köpa hennes skiva och betala 3000 spänn för att se henne i Globen?

 • Håller med dig!
  Sökte själv till idol denna år men kom inte vidare, även kompisar till mig sökte och de är vääääääldigt talangfulla men de kom inte heller vidare.
  Det söker folk med karisma inte folk med verklig talang!

 • You gotta love Agnes. Sötaste bruden i Sverige!

 • Maja

  HAHHAA! du är BÄST! det är precis därför jag inte orkar kolla i år för alla gitarr-nissar som ska köra I´m yours…hahah så klockrent skrivet! O Laila Bagge suger! O ja dom har noll koll, o ingen blir nånsin nåt som vinner idol.

 • Jag håller med dig! Tänkte just på det när jag såg idol igår, att programmet är så patetiskt! Jag hade jätte talangfulla personer i min skola som verkligen tog en med storm på alla skolavslutningar som sökte och de kom inte ens till juryn! Sedan ser man de ta en som låter halvtaskigt endast p g a stilen? Och personerna som är sist ut på Audition i varje program får alltid ett nej trots att de är jätteduktiga trots att Juryn har liksom sagt ja till sämre personer i början…

 • rebecca

  hejj :) <3
  kan du inte lägga upp klippet från när du va med i idol?
  och kom igen! ta inte åt dig vad laila sa, SÖK IGEN! du sjunger verkligen sjukt bra :)

  kramkram

 • Rebecca

  jag känner några som är hur bra som helst på att sjunga. helt magiska. dom gick inte vidare för att ”dom bara var 16 år”

 • Emma

  Laila kan tasig i röven, du sjunger bäst! <33

 • fdfdfd

  hahahha Laila har ju spelat in en låt för flera år sedan, och hon,.. ja du, HON SÖG ! hahahah =D så leta upp den och typ ta med dig den till idol o ba ”VEM SJUNGER SOM EN GNÄLLIG RÅTTA`”