Jag är så less.

Jag ser mig själv som en väldigt snäll person och lojal person. Jag är aldrig kaxig (förutom mina syskon då höhö)  och har aldrig varit den som bråkat med människor eller sviker någons förtroende. Jag tycker inte om att vara otrevlig eller att någon ska må dåligt pågrund av mig. Det är enligt mig jätte fina egenskaper, men ibland känns det som att jag är för snäll, som om jag tror för gott om människor och att jag ibalnd ger människor uppmärksamhet eller tid som de egentligen inte förtjänar. Ibland önskar att jag kunde vara den kaxiga hårdhudade bruden som vågade säga ifrån direkt, som vågade att vara ”hård” mot vissa, men sån är inte jag. Jag  får sån ångest och mår dåligt efter att jag varit kaxig mot en person som egentligen förtjänar det, för jag hatar  tanken att någon ska må dåligt pga av något jag har sagt eller gjort.

Ska jag vara ärlig så är jag så jävla less på människor nuförtiden. Jag är så less på människors avundsjuka, på människors skitsnack, på människor som finns där när de behöver något,men aldrig när jag behöver de. På vissa ”vänner” som aldrig hör av sig förutom när de själva vill ha något. Jag är less på att ge och ge, men aldrig få någonting tillbaka. Jag har hela mitt liv varit duktig på att stå på mig och inte ta någon skit, men jag måste bli bättre på inte ge för mycket när jag inte får lika mycket tillbaka,för jag är värd bättre än så.

Min enda vän är lilla Hasse!(mitt smeknamn till honom, han heter inte Hasse frasse).

Läs fler inlägg

 1. Jag är så lycklig!!!
 2. Jag har så ont:(
 3. Är jag fake-muslim?

Kommentarer

 • lizz

  Ja Gina du är för snäll.Bra egenskaper men ibland dåliga i vissa situationer :/<3.Klandra ikke dig själv!det är inget dåligt med att vara en sån gudomlig snäll människa du är.Men ibland måste man vara hård mot viss folk<3

 • Hannah

  Wallah det var som du skrev ner preicis hur jag känner mig. Jag förstår vad du menar till hundra procent. Jag är precis samma, hjälper alla när de behöver mig, och finns alltid där men sen när jag mår skit är det ingen som ringer mig or whatever. De kan ibland slänga taskiga kommentarer, man vill slänga en tillbaka, men gör jag det kommer jag må dåligt hela natten och ha dåligt samvete, för det värsta jag vet är att göra så att någon må dåligt, på grund av mig lixom. Iallafall det jag har lärt mig är att bara inte hänga med människor som får en att må dåligt. Varför ska man lägga sig tid på dem när du får inget av dem?

  För jag är också en människa som bara ger och ger men får aldrig något tillbaka, kan det kännas som ibland. Men jag försöker titta på min familj och se vad de ha gjort för mig och alhamdulillah i am blessed. Och jag lägger min tid och energi på de vänner som jag vet kommer att vara där för mig. Nu har jag bablat och bablat men jag ville bara säga att…you are not alone :) Det är bara att kämpa vidare, och om jag känner dig rätt genom det jag har läst så vet jag att du kan bara gå vidare och ignorera detta :)

 • Känner likadant

  Vet exakt vad du menar! jag och min fästman t om tjafsa om det igår. att jag e för snäll och inte vågar säga vad jag tycker för att jag inte vill såra nån haha. jag e frammåt och allt sånt men när det gäller att säga nej så blir det fel..mina kompisar hör inte av sej ett skit men ändå har jag svårt att säga nej till dom. Jag och du gina (och alla andra) måste ändras! vi e ju powerwomen, vi måste lära oss säga nej

 • diana

  ah dude, du ska inte lägga ner tid på människor som inte gör det samma. när negativa saker väger mer än det positiva hos människor, då är det kört. älska dem som står bredvid dig :) såå.. med andra ord så håller jag med det du skrivit haha

 • Dilara

  Tycker inte att man ska investera i relationer som inte är ömsesidiga. Mår man verkligen bättre av att sjunka till sådana människors nivå? Livet är så värdefullt och kort så varför förstöra sitt genom att bli en människa man själv inte respekterar eller älskar. Det skapar bara tomhet och förakt. Stå på dig och var den du är, att vara god är en styrka och knappast någon svaghet. Skatta dig lycklig över de som faktiskt bryr sig om dig och skit i resten. Ditt goda jag är en uppfriskande förebild. Önskar dig all lycka i framtiden! Hoppas du satsar på humor, dina videos är genialiska :-)

 • Even

  My feelings exactly.

  Vennskap er skuffende av og til, men hvis det er verdt det, fikser dere det.

  Idioter er det nok av, viktigste er å ikke høre på dem, og IKKE forveksle dem med venner.

  NEVER give up. Kindness is ALWAYS rewarded, sooner or later.

  Khair Inshallah

 • Maja

  Jag känner precis samma sak. Tänk att det ska behöva finnas nåt som att vara FÖR snäll.. det är ganska sorligt tycker jag. Snäll borde alltid vara bra, men tyvärr finns det dom som utnyttjar det och bara tar utan att ge tillbaka tills man står där tom.
  Dessa människor må göra en ledsen men de ska inte ta ens hopp!

  Stå på dig gumman!

 • Din blogg är så fin och personlig. När jag läser den känns det som om du är en nära vän som skriver direkt till mig!
  Du verkar vara en så underbar människa och du kommer gå långt långt här i livet! Min mamma och jag älskar dina videoklipp, gör gärna fler parodier på Iranier ;P
  Min morfar (R.I.P.) är från Iran; min mormor från Tyskland. Sen gifte sig min mamma med en svensk då… Folk blir alltid helt förvirrade när jag ska förklara min bakgrund haha!

  Ta hand om dig!!!! Många kramar från ditt största fan!!!!!!!!!!!!!!

 • keep your head up

  WOOOOOOOOW…. det var som att du precis beskrev allt jag kände. Jag känner mig skit trött på allt prat, det känns som att alla pratar fast ingen lever upp till de. Det är för mkt falska människor och det är för jävligt hur dem utnyttjar sådana som oss.

 • You're not the only one...

  Jag känner PRECIS samma sak! Tro mig du är inte den enda som känner så, allt du skrev stämmer in till 100% på mig. Du måste vara lite försiktigare nu, du måste kunna skilja dina riktiga vänner från de falska, för nu är du inte Gina längre utan Ana Gina, det är många som kommer att försöka att utnyttja dig och vill ta del av din framgång! Ta hand om dig!!!! Tro mig du vet nog hur du ska behandla de som som är falska…

 • känner igen mig i det där. människor har börjat bli så otacksamma nuförtiden.

 • SÖTASTE BÄBISEN!
  vilka fina ögon lo!

 • -

  Förstår dig , jag är exakt sån.

 • reem

  jag vill veta vad betyder loooooool??????????????????????????????????????? o vad betyder xD

 • reem

  ha det e samma här ibland jag vill dööööööda mig själv ju asså gggggggud vad tråkigt ahhhhhhhhh elr hur. o snälla fråga rami vad han tycker om skorna hahahaha asså jag e såååååååååååååå jävla gaaaaaaaallllllen elr hur=D

 • Vad glad jag blev nu!! Precis så som du tänker och känner gör jag med .. Äntligen någon annan, jag är inte ensam! :)
  Nu kanske jag är en av alla dina 1000 läsare, alltså ingen speciell :) Men vi känns ändå ganska lika av oss. Allt det du skriver är precis mina ord.. jag svär! :D
  Hade bäst Giiiina! :)