Glöm inte nu!!!

Hej allihopa! Alltså jag sitter och letar vad man ska ha på sig på bloggawards men hittar inte ett skit! Så svårt att hitta något som täcker armarna och allt det där..jobbigt. Kan ni några bra hemsidor? Tipsa gärna.

Ni får inte heller glömma att rösta på lilla mig till Bloggawards 2010. Jag är nominerad i 3 kategorier, Årets nykomling, Årets humorblogg, Årets bloggstar. Rösta så mycket som möjligt om ni pallar yani. Skulle betyda grymt mycket! Nu tar vi hem det här också mina fina läsare!!!!!Ni måste klicka i alla fält för att få igenom rösten. Klicka HÄR för att rösta!

Jag och mina fina läsare från Södertälje. Nimo Younadam, Julia Bradford,Ida Johansson,Felicia Elander och Katrin Chamoon. Ni var jätte gulliga!

Läs fler inlägg

  1. Rösta på mig till Bloggawards!!!
  2. Rösta på mig nu!!!!!!!
  3. Nu drar jag till flygplatsen!!!

Kommentarer