Ginas toplista!

Undertiden jag har varit här så har jag märkt av att vissa ställen här i Stockholm har AS FULA namn. Därför har jag gjort en lista, ”Ginas toplista på fula namn på orter i Stockholm” heter den:)(Finns fler men kommer inte på alla nu)

5. Tomteboda. Behöver jag ens säga varför jag inte gillar det? Varje gång jag ser det nmanet tänker jag på tomtenissar,det är jobbigt.

4.Sickla Udde. Alltså jag tror inte det finns ett namn på en ort som jag HATAR så mycket som ”Sickla Udde” Vad fan är det för något? Alltid när de säger det när man åker tog så brinner det inom mig…

3. Stjärna och Aska.. Jaha, jag visste inte att vi levde i Nangiala nu…

2. Utilda Gryt… Utilda får mig att tänka på Hilda i ”Sabrina Tonårshäxan”, och gryt får mig att tänka på Guldlock när hon äter björnarnas gröt…

1. Schweizerdalen.. ALLTSÅ WTF? HAHAHAHAHAHA.

Förra gången jag la upp den här bilden var det någon som frågade ”Varför har alla korta klänningar utom dig? Är det för att du är förtryckt?”.. Sanningen är den att jag är det.. Jag mår så dåligt med min långa klänning att jag faktiskt väljer att gå på fester där alla har korta klänningar,bara för att jag för en sekund ska få känna lukten av en kort klänning, och friheten som kommer med den korta klänningen..Om man har en kort klänning är man mycket friare, jag har ingen frihet,ser ni inte hur jobbigt jag har det med min långa klänning? Jag är helt instängd, men de med de korta klänningarna lever livet, härjar som de vill,men inte jag, för klänningen är som en järnkapsel runtom mig,och jag är fast. Damn you korta klänning,damn you..

Läs fler inlägg

  1. Jag är så less.
  2. Jag tål inte Idol!
  3. Min Kristallengala kväll!

Kommentarer