Fippan – ”Modetips för dig med burka”

Läs fler inlägg

 1. Fippan – ”Vilka ska vara med i mitt parti?”
 2. Fika med Pone!!
 3. Klar med mötet!

Kommentarer

 • jag ryser alltid när jag hör fippans röst :P

 • johanna

  Vad ska fippan, khadidje och bettan rösta på för parti? har dom bestämt det än?

 • Maria

  hahaha ”man ba: okey, frihetsgudinnan in the house” haha love it!
  Du kommer komma så långt Gina, fortsätt bara som du gör o bry dig inte om negativa kommentarer, det är redan tydligt att du står me båda fötterna på jorden :)

 • skämtar du om muslimer?
  screw u plz

 • Mimo,

  Hon skämtar inte om muslimer eller islam eftersom burka inte har någonting med islam att göra egentligen utan har att göra om arabisk kultur.

 • Jenny

  HHAHAHAH asbra som alltid ;D

  men jag saknade ”plastic is fantastic”.. ;)

 • Tobias

  Hon skämtar inte om muslimer eller islam eftersom burka inte har någonting med islam att göra egentligen utan har att göra om arabisk kultur.

  BRA SAGT TOBIAS :D ! burka har ingenting med islam att göra :D

 • BRA SAGT TOBIAS :D ! burka har ingenting med islam att göra :D

 • heeeeeeej

  hahaha vadå burka har inget med islam att göra ? kolla upp fakta innan man drar ut resultat ! ;) )

 • # Ni har valt den islamofascistiska slöjan. Ni kunde lika gärna välja en blågul svastika.”

  # “De som skapat/ställer ut detta är landsförrädare!”

  # “fy f** vilket förnedrande av svensk kultur.” : )

  # “Jag tycker det är förj**igt att konungariket ska behövas dras muslimsk radikalism.” Bloggarens förtydligande: med “muslimsk radikalism” menas slöjan

  # “Ska vi byta ut flaggan också, så det känns mer som hemma åt dom.” Bloggarens förtydligande: “vi och de” mentaliteten har ursprung i högmod, djävulens utmärkande kännetecken.

  # “känner bara för att spy”

  # “Jag känner en stark avsky för ert sätt att behandla Sverigedräkten. Vill ni att den svenska kvinnan skall förtryckas på samma sätt som inom islam. Jag känner ett stort förakt för den eller de som ligger bakom detta. En djupare tankeförmåga tycks helt saknas.” : ) Bloggarens förtydligande: Befria kvinnan är för människan som skrev den här kommentaren, att fortsätta med att klä av henne bit för bit.

  # “Era j**la svinpälsar! Hoppas någon som kommer och ser detta tappar besinningen ordentligt.” Bloggarens förtydligande: Medan Allah beordrar muslimer att undertrycka vår vrede : )

  # “Den dagen jag ser någon utav dessa “vandrande tält”-kvinnor bära något annat än just sina tält så ska jag le… Att förnedra sin kultur och historia på detta sätt är så lågt.” : ) Bloggarens förtydligande: Ändå har vi allt fler kvinnliga revertiter i Västvärlden som tar Allahs gåvor på allvar, självförverkligar sitt bästa jag, utnyttjar sitt intellekt samt sin medfödda goda & rena natur och täcker sin yttre och sin inre, så som Den Gode, Den Kärleksfulle, Den Vise Skaparen, Allah SWTA har förklarat oss är bäst för oss och för hela skapelsen att göra.

 • besök min blogg ställ en fråga på min blogg svar och vinn en gratis länkning :) på både facebook på bloggen och mellan mina vänner :) skynda på men glöm inte skriva vad bloggen heter :)

 • GINA!!!!! Kan du vara så jätte snäll och svara. Har lyssnat på den här låten outlandish – aicha ett riktigt bra tag, och flera olika exempel av låten. Grejen är att jag inte har nån uppfattning än om vad den handlar om. Jag vet att mohammeds 6åriga fru hette Aicha. Kan det vara den tjejen låten handlar om? Kan du inte lyssna och skriva upp det eller svara till min blogg. Skulle uppskattas mycket. Vill fatta vad jag lyssnar på, skulle vara mer intressant att lyssna på den då, Kram!

 • Nathalie

  Ibland är hjärnbefriat roligt. Det här är för intelligensbefriat… saknar ord.

 • HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHH , ALLTSÅ DU GÖR MIN DAG GINA

 • fippan-fan

  HIHIHI kan inte sluta garva!

 • Tina

  @SaaraSaariioniitaa: Visst burka han man inom islam. Annars har andra religioner och kulturer oxå huvudbonad så som bland annat sjal.

  @Mimo: Du är ny här va? Annars hade du uppenbarligen inte varit en sådan nöt.

 • fatima

  jag e sa trott pa er okunniga manniskor som sager att niqab inte har med islam att gora.. da tycker jag ni kan lasa pa mer… profetens fruar och sahabas fruar hade niqab…

  sura al ahzab aya59 i den engelska oversattningen av koranen star det.

  O prophet. Tell your wives and your daughters and the women of the believers to draw their cloaks veils all over their bodies. i.e screen themselves completely except the eyes or one eye to see the way. That will be better, that they should be known as free respectable women so as not to be annoyed

  fran en stolt syster med niqab!!!!

 • sandra

  du är en muslim! men många brukar säga att de som inte har burka är ingen äkta muslim!?? Jag fattar inte vadå ingen äkta muslim?? så är du nu igen äkta muslim?? och många säger om man har burka och vissar halva håret så kallas det inte för burka?? jag haaaaajjjjaaaaaaaaaarrr inte kan du inte göra en video och förklara!

 • Aisha

  Fatima i den svenska översättningen står det:

  ”Profet! Säg till dina hustruar och döttrar .- och till alla troende kvinnor att de (utanför hemmet) noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt att de blir lättare igenkända (som anständiga kvinnor) och ungår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande barmhärtig.”Ayat 59.

  ATT människor tolkar detta olika är inte konstigt.

 • Aisha

  Sandra: Det finns ingen förutom GUD som bestämmer vem som är ”äkta” eller inte. Att man inte har sjal, gör en inte til en sämre muslim. Att vara en ”god” muslim innebär många saker, inte endast ha med klädseln att göra.

 • t.

  ni som blandar ihop arabisk eller iransk tradition med islam- man kan visst vara muslim utan burka eller slöja. Till exempel, vi muslimer som kommer från Bosnien, en stor majoritet klär sig som resten av Europa och där kommer nu radikala araber som betalar unga kvinnor att ha på sig burka, nåt som vi aldrig haft inom vår kultur. Vi är ju slaver – hos äldre kvinnor som bodde i byar var det bara liten färgglad slöja som gällde (som i Ryssland o liknande slaviska länder). Min mormor som bodde i en liten by brukade ha en liten slöja på sig (men visade sina armar osv) Min farmor som bodde i storstad (Sarajevo) hade kortklänning på sig när hon var ung- men visst anser hon sig vara muslim. De yngre generationer klär sig europeiskt. My point: jag är muslim, och ingen arab, iranier eller svensk kan säga att jag inte är muslim för att jag inte har burka eller slöja på mig. Kläderna handlar om tradition och tidens mode, absolut ingenting att göra med gud. Och du som sa att Mohammeds fruar hade burka, det vet jag inte, för jag var ju inte där, men de var ju araber, och jag kan tänka mig att de hade typiska kläder för sin tid och sin kultur. Nuförtiden kan man inte använda Koran eller Bibeln eller vad det nu är för att bestämma över hur kvinnor ska klä sig, ialla fall inte i Sverige (eller i Bosnien). Ni som vill leva i nutiden försök fatta att MODE och RELIGION inte är en och samma sak. Och snälla ni svenskar, fokusera inte bara på de muslimer som klär sig annorlunda, det bor ju tusentals muslimska kvinnor i Sverige som klär sig precis som ni, men vi försvinner ju i mängden- tyvärr är det alltid de med burka som sticker ut och får representera hela Islam med alla dess olika kulturer som kommer från hela världen. En sak till: jag vill inte göra burkan eller slöjan olaglig, tycker att det skapar bara stora problem. Det bästa man kan göra är att visa tolerans mot olika kulturer men samtidigt uppmuntra till utbildning, jobb och integration.

 • T.

  Fatima my love, nu har du citerat en ofta ifrågasatt TOLKNING, och inte ren översättning. Vad kommer näst, ska gud tala genom dig?

 • Talal

  HAHAHAHAHAH!!! Älskar när du säger: ”MAN BAH: VAD GÖR DUUU?