Er önskan, min lag.

Vad duktiga ni var på att kommentera om förbättringar,även om 90 % sa samma sak haha. Vissa av er ville ha mindre val, men jag bloggar ju för SVT för att engagera ER inför det stora valet som är nu på söndag. Just därför har jag inte gjort mina snack videos och just därför har alla mina videos handlat om valet. Valet är jätte jätte viktigt, och jag hoppas att ni har insett det och blivit mer engagerade och intresserade.

På måndag så drar jag tillbaka till min ”vanliga” blogg på www.anagina.blogg.se och där kommer allt att vara som vanligt. Snackvideos, nya Khadidje,Bettan och massa annat. Jag har faktiskt börjat bättra mig med bilderna,har ni märkt det? Jag hatar att ta kort det är så jobbigt, känner mig as töntig faktiskt det värsta jag vet är att posa framför en kamera, men men,det ska bli mer, mer samhälle,mer åsikter osv,ni ska få ALLT! Sen har många sagt att sidan är seg? De är pga av att jag har så mycket trafik och för stora bilder och massa sånt, DET BLIR FÖR MYCKET! Men vi försöker fixa det och ni får annars hålla ut till måndag!!! Tusen tack för tipsen, och för alla kommetarer.PUSSS.

Gammal bild på mig när jag var typ 16 år kanske…jävla tönt HAHAHAAHHA. Trodde jag var fett cool för att jag tog bild med en laptop som inte ens var min HAHAHAHHA. Mobbad på hög nivå.

Läs fler inlägg

  1. Jag har hittat min drömprins.
  2. Min blogg var hackad!
  3. Min Kristallengala kväll!

Kommentarer