Dear Jafaar.

Detta inlägg skriver jag till alla morgon duvor som vaknar innan klockan 12:30 och leker fläshiga i onödan. Just nu ligger jag och snarkar i min säng,drömmer om hur jag springer runt i Agraba och slår sönder Jafaar. Alltså vad tänkte Jasmins pappa när han ville gifta bort henne till Jafaar? Jafaar ser ut som ett läskigt skelett med ögonbryn noppade som en syriansk man med botox…(har en släkting som ser EXAKT ut som Jafaar..det roliga är att det är en tjej…). Trodde verkligen Jafaar att han hade en chans? Ja han ville ta över palatsen, men snälla, rosen Jasmin vs 1000 åriga sopkvasten Jafaar,tyvärr bror. Hur kom vi in på det här ämnet?

Det vi kan säga från det här inlägget är att jag är handikappad,trött och sover. Hörs sen!

Jag liknar Jafaar lite på den här bilden tycker jag. Samma plastikopererade känsla.

Ser ni likheten?

Läs fler inlägg

  1. Be hot baby!
  2. Flip mode.
  3. Knark salsa.

Kommentarer