Cause everybody knows, but nobody really knows.

Yo! Idag drog jag till Mittuniversitetet för att träffa min älskling Nada. Väl där kom en reporter från en lokal tidning i Sundsvall och körde en liten intervju med mig. Sen drog jag och Nada (skuttandes av all lycka) till stan där jag sedan gick runt ensam och tråkade. Nada, jag köpte tröjan(den beiga med ränder) som du ville ha, fast i svart, och till mig såklart, inte till dig:) Sen har jag bara suttit här, svarat på lite intevrju frågor av reportrar som ringt och käkat godis hahaha. Wallahiii jag är kossa på grov nivå! I helgen ska jag påbörja min avgiftning från godis och allt som har med socker att göra. Det är inte bra för kroppen alltså, not bra at all. Imorgon är det Eid(muslimernas högtid,som eran jul typ), eller Bajram som vissa kallar det. Är det ni juggar som säger så? De har sin ”bajram” idag. Typiskt oss muslimer, vi kan inte vara enade om något hahaha. Bananer. Jaja, nu ska jag nog dra till min söta farfar eller så sitter jag kvar och ruttnar här, får se. PUSS.

Älskar mitt stora munsår som jag hade idag<3

Min favorit kaviar fis. Hon har startat en blogg(för 1100000 gången) besök den HÄR!

Läs fler inlägg

 1. Hemma!!!
 2. Jag har så ont:(
 3. Tillbaka från stan..

Kommentarer

 • hemligt

  omg fan vad lik du var kenza där asså!!! sjukt fin.

 • sara

  håller med jätte lik kenza däär :D sjukt vcker <3

 • jag måste bara fråga.. så ni firar aldrig jul? utan all julmat och sånt! fast man kan ju skippa julskinkan.. hehe, jag kan ju inte tänka mig att inte fira jul. men gör ni det på ngt sätt?

 • Jag

  Bayram är inte vad ”juggar” säger. Bayram kommer från turkiskan som betyder ”fest”. Och vem fan bryr sig om det har olika namn? Är det namnet som spelar roll eller själva högtiden.. Orka haka upp sig på att allt inte är på arabiska. Alla förstår inte arabiska.

  Konstigt att du ens hakar upp dig på det.

  Många bosnier och albaner säger ”bayram” också eftersom att de konverterat i samband med osmanska riket.

  Idiotiskt fortfarande att haka upp sig på ”namnbyte”. Alla muslimer är inte araber. Det viktigaste är att alla firar det och är tillsammans vilket de flesta är! :)
  Men vissa förstår väl inte innebörden av vissa saker utan hakar upp sig på det ytliga. Antagligen var du en utav dem… synd!

 • vi vill se gina videos! dom lååååååååånga med roliga miiiiiiiiinnen! :’)

 • håller med, mera videobloggar *today we’re gonna talk about ‘Gympa’* fan vad jag älskar det, haha!

 • Miranda

  Bayram kommer ifrån turkiska språket. Så turkar, bosnier, albaner och andra muslimer från de gamla jugoslavländerna, även kurder från turkiet säger bajram istället för eid ..

 • Simonella

  Jag tycker det är fel att ha på sig slöja eller att sticka ut från mängden med sin religion professionellt här i Sverige. snälla kom inte och gnäll att det ska vara jämnlikhet för muslimer med sjal.
  Viktigaste frågan då är: vad gör personerna i överhuvudtaget i detta fria land?

  -Vad man har fått med sig från Muslimska religion är att kvinnorna inte ska visas eller uppmärksammas i sitt ursprung, men vad är det då det sker- jo
  Man kan inte låta bli att stirra på kvinnor och speciellt unga som bär sjalar, de ber ju själva om uppmärksamhet.
  För guds skull- vi ska utvecklas framåt och inte bakåt. Passar det inte så får du hitta samma väg tillbak som du kom ifrån.

  Jag kommer själv från mellanöstern, orsaken för flykten berodde inte på den ekonomiska krisen utan för att det känns som att man blev utslängd från sitt egna hemland pga den fängslande dominerande religionen.

  Viktigt att man anpassar sig där man är och inte försöka vända 360grader på hela systemet för sin bekvämlighets skull. Håll det privat- vi vill inte veta av det.
  Kommentera gärna!

 • Vem i helvette har sagt något om att vända systemet. Det handlar om rätten att klä sig som man själv vill. Herre GUD vad jag är trött på kommentaren som den ovan, väljer jag att ha en trosa på huvudet så ska jag bannemig få ha det!

  Det finns ett talesätt som säger, sköt sig själv och skit i andra! Jag ber dig att följa det talesättet!

 • hanna

  vilken tidning var det ? :)

 • Det va jag som skrek efter ANNA! ANNA! ifrån fönstret ovanför macdonalds..jävla dissare!