Can’t wait til I blow up!

Godmorgon godmorgon i stugimum mina fina siameskatter. De där katterna är fett läskiga…Vaknade nyss för elfte gången och sitter och fixar mina naglar. Det har varit lite hoe-varning på de så dags att uppdatera sig. Ibland gillar jag att se ut som rutten avföring i några dagar för att sedan se katt ut. Alla behöver ha en paus så att säga… Jag tror att jag ska ner på stan eller något, Eid al fitr är ju kanske på fredag. Eid är muslimernas högtid, firas två gånger, och den ”lilla” är nu när Ramadan är slut(jämför med julafton) och därför ska jag köpa lite presenter till mina syskon som förövrigt inte ens förtjänar presenter utan snarare 15 piskrapp och en midsommarkrans uppstoppad.  Men vad ska man göra, är det Eid al Fitr så är det. Vi hörs strax mina katter, ska bara fixa på med naglarna!

Grym morgon musik!

Pill ft. Iyaz- Blow up

Läs fler inlägg

  1. EID MUBARAK!
  2. Just nu..
  3. 24 augusti 2010

Kommentarer