Back!

Hej allihopa. Nu är jag tillbaka hemma efter en skön kväll ute i döda Sundsvall. Fett coolt att åka båt under middagen, har aldrig sett Sundsvall från den synvinkeln så att säga,det var ju jätte fint!!  Gud vad skönt det ska bli att lämna det här stället, jag behöver utvecklas,komma framåt, och det känns inte som att jag kan göra det i den här stan om jag ska vara ärlig. Anyhow, nu inväntas en skön kväll och imorgon ska troligen gå och förtidsrösta!!! Jag ska ju resa lite till helgen så känns bättre att göra det i förtid så jag inte slösar bort min röst. Nu blir det musik, mys och softning till maximum!

Kolla vad vit jag är… Får bli lite soldushning och sen ska jag ljuga för alla och säga att jag varit i Thailand i några dagar bara sådär för att få lite färg…nää då, jag är arab, vi åker inte till Thailand, vi åker till Bagdad typ ahahah,eller inte:P

Läs fler inlägg

  1. Vad ska jag göra?
  2. Sista dagen.
  3. Gina-Ice box

Kommentarer