Äntligen hemma!

Jag förstår inte varför jag har sån otur när jag åker tåg. Självklart så hamnar jag bredvid en man som luktar GROV svett och lök. Jag kunde seriöst inte andas, och såklart satt vi sådär i 3,5 timmar. Utöver det så petade han i näsan, vilket inte var uppskattat alls. Sen vill jag varna er för en man i Centralstationen. Han är arab och går runt på arabiska och säger ”pratar du arabiska?” sen så ber han en om 70 kronor. För några veckor sedan frågade han en bekant till mig och hon tyckte synd om honom och gav honom, idag kom han till mig och någon annan tjej, jag gav honom GROV diss, LURAS INTE DIN BANAN! Så alla araber,PASSA ER!  Här har ni lite bilder från när jag tog emot mitt Kristallen pris i torsdags!

Detta hade jag på mig! Gullig kjol:D

Jag på scenen!

Läs fler inlägg

  1. Hemma!
  2. Hemma!!!
  3. Hemma!

Kommentarer