White trash.

Idag när jag var påväg till jobbet i den trånga bussen med människor som såg ut som att de ville ta livet av sig, så fick jag syn på något som gjorde mig fett glad. Jag såg en kvinna, smått överviktig, fett less på livet och hon hade foppatofflor!!! Jag hatar foppatofflor, de borde förbjudas, men åh vad det påminde mig om mina hemtrakter Sundsvall. Jag har saknat att se en riktig white trash morsa med vita leggnings ,gröna foppa tofflor,  blond utväxt och med röd färg i topparna  och koi fiskar tatuerade i vaden som skriker ”Faan va vi ska supa ikväll Örni”. Notera Örni hahahaha. Love it!

Jag vill se lite white trash bönder, de är ju de skönaste som finns. Jag jobbade med en riktig white trash kvinna en gång, det är hon som är min inspiration till Bettan faktiskt. Jag hatade henne av hela mitt hjärta. Hon kunde sitta och gnälla på saker som hon inte hade någon aning om, hon var smäll fet, och satt och ville ge mig tips på hur man ska banta för ”Anna Skipper säger ju att man ska va nyttig och äta frukt…”, sen har hon nyss käkat 10 bullar liksom…tror du att du kan jämna ut det med lite frukt eller? Hon var så irriterande, men allt hon sa fick en att dö av garv, för hon trodde verkligen att folk höll med henne!!! Jag har en hat kärlek till sånna människor…därför blev jag så glad när jag såg foppa damen idag.

Läs fler inlägg

 1. Jag är med i p3!!!!
 2. Jag såg ett monster.
 3. Är jag kaxig?

Kommentarer

 • AISHW

  ok? fördomar´mot en viss samhällsgrupp med sämre ekonomi.
  Håll det för dig själv tack!
  Gina, what happened to you?

 • Alla har vi fördomar AISHW även du och jag. Alla svenskar med låg social och ekonomisk status beter väl sig knappast som Svennemorsan. Alla muslimska invandrare beter sig inte heller som Khadidje. Det är våra fördomar.

 • Hatar också foppatofflor… uuuurrrrkkkk… ;)

 • Que?

  Hahah nä fan vad taskig! Du borde nog skippa ”white trash” delen gina…hehe :) några kan faktiskt känna sig lite träfffade vettö!

  INTE OK.

 • Haha, älskar såna människor. Kände också en kvinna med extremt bra bantningsmetod, som tyvärr inte fungerade på henne, vilket hon inte kunde förstå. Vad tvungen att skriva ett inlägg om det nu bara för det, haha!

 • Hej Gina du är sjukt ROLIG och sjukt BRA vrf söker du inte till IDOL jag skulle rösta på dig läs gärna min blogg http://www.noursnor.blogg.se

 • AISHW

  Skulle man skrivit så om en invandrare som tex hade sjal osv, då skulle man tänka direkt rasist!!!

  Men varf är det mer rätt att skriva öppet om sina fördomar mot människor som har sämre ekonomiskt ställt?

 • H

  Usch vilken hater du är Gina, sedan när blev människor trash (?) bara för att dom avviker från gängse normer. Förresten är ”White trash” ett rasistiskt uttryck, både mot den vita gruppen som beskrivs och även mot de som inte är vita eftersom (läs! minoriteter, anses vara trash oavsett ). Trodde bättre om dig.

 • ”gina…what happend to you”?..hahahaha sorry men de kändes som en dokusåpas linje hahaha,sen jag tänker mig med john blacks ögon på ”våra bästa år” hahaha omg

 • AISHW

  VITT SKRÄP MENAR DU? RASIST!!! I USA ÄR DET ETT RASISTISKT UTTRYCK, TYP SOM ATT SÄGA NIGGER TRASH!

  SKÄRP DIG, TSSS BIDRA TILL ETT BÄTTRE SAMHÄLLE GENOM ATT SKRIVA SÅ? DU BIDRAR INTE TILL ETT BÄTTRE SAMHÄLLE MED SÅDANA ÅSIKTER. UTAN FÖRSTÄRKER FÖRDOMARNA!

  OM DU VILL KÄMPA FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE , KÄMPA INTE ENDAST FÖR INVANDRARNA DÅ UTAN ÄVEN FÖR GRUPPEN ”WHITE TRASH” SOM DU GÄRNA VILL KALLA DET. FATTIGA MÄNNISKOR ÄR DET.

 • Spanar in din blogg och här finns ett o annat roligt ;) Energidricka är ju ofta räddningen men det finns ju värre saker att ta än det, så det är väl inte sååå farligt?! Ha en härlig helg!

 • du har verkligen sjunkit i mina ogon. det var ingen humor i det bara rent pahopp.

 • ida

  det där inlägget skulle man kunna tro att PAOW skren.

 • Hej Gina vrf läger du inte upp vidios på dig som vanligt när du diskuterade skar om samhelet det va ju kul och sant jag saknar det du gjorde för:(

 • Det är inte rasistiskt att prata om andra människor lite nedvärderande, det kallas att vara dömande och där faller även jag in tyvärr. Det har blivit lite trendy att vara dömande, sarkastisk, ironisk, göra parodi på grupper av människor eller företeelser man inte tycker om. Och det är även roligt att skriva sådant som folk upprör sig över MEN när helt plötsligt ALLA börjar göra så är det kanske dags att börja skriva positiva saker om sådant man gillar istället för att dissa företeelser man ogillar.

  Jag diskriminerar ingen, jag diskriminerar alla, haha! Utom mig själv då för jag är lite narcissistisk kanske. Jag gillar inte heller de som är white trash men det beror ju på att de inte är så smarta och har haft möjlighet att plugga och lära sig saker som andra har fått möjlighet att lära sig.

  Just nu ogillar jag verkligen män i Iran och liknande länder som stenar kvinor för att männen anser sig ha rätt att bestämma vad kvinnorna får göra och inte göra. Vem gav iranska män rätten att vara mer värd än kvinnor? Inte tror jag det var Gud iaf. Sedan spelar det ingen roll om de är muslimer, kristna, vilket land de bor i, vilken politik de röstar på, vilken religion de tillhör mm. Så fuck whitetrash-män i Iran som dödar kvinnor de inte tycker har gjort som de vill. Visst, det är en annan kultur i de länderna (som många gånger är mkt bättre än västerländsk kapitalisttänkande) men de sluta med dödandet, eller hur?!!

 • Till AISHW

  Men ååååh ge upp vafan, alltid ska det finnas en moral kärring i kommentarsfältet, sluta lek som att du vill ‘ge igen” mot gina och bevisa att hon har fel, och sedan leka värsta ledaren för mänskliga rättigheter, INGEN BRYR SIG! Har du inte fattat syftet med bloggen så kan lika gärna knipa igen, och att det alltid ska finnas någon som säger ” hade vi sagt så om invandrare så hade alla blivit arga” jaaa men nu sa hon ngt om svenskar och då blev ju alla arga , men vissa ska ju alltid leka offer!

 • bara massa bajs har du skrivit! överdrivet! annars brukar jag tycka dina beskrivningar är roliga!!

 • SantiagoMunez

  Jag har bestämt mig nu för att skita i att betala TV licens enbart för SVT lägger upp din skitblogg på sin hemsida, jag struntar i att betala licensen i protest för sån här skit. visst go ahead SVT spåra min IP bara och skicka ut en räkning för obetald licens . I wish you luck

  du är ful och dina idiot videos vill jag inte ens prata om. du tror du är rolig, men du är bara patetiskt

 • En som bor på landet!

  Bara för att man är bonde eller bor på landet så betyder inte det att vi springer runt i foppatofflor och vita leggings!
  Seriöst……
  Vi klär oss som vilka andra som helst!
  Inlägget är bara fyllt med fördomar!
  /// En besviken en >:(

 • SantiagoMunez

  och ge fan i att prata skit om människor eller nervärdera dom vilka dom än är, whitetrash eller inte! alla är lika mycket värda men tydligen inte enligt dig ditt as

 • Hanna

  Men gud alla, vafan blir ni så upprörda för? Hon menar fan inte vitt skräp om ni trodde det… -.-
  Hon får väl säga din åsikt om det, och jag tycker att det är ganska onödigt att sitta och skriva att hon är rasist o så. antagligen har ni aldrig träffat en rasist elr vet hur dom är, För det här är fan inte rasistiskt på något sätt. hitta på nåt annat …. ;O

 • David

  SantiagoMunez
  20 augusti 2010 @ 15:13

  och ge fan i att prata skit om människor eller nervärdera dom vilka dom än är, whitetrash eller inte! alla är lika mycket värda men tydligen inte enligt dig ditt as

  Rapportera denna kommentar

  Alltså skojar du med mig? Du ”kritiserar” ju muslimer och islam med fakta som Islamfobier har hittat på.
  Är dom lika mycket värda i dina ögon? Dubbelmoral.
  Du är besatt av muslimer och ginas blogg. Du avgudar henne, du behöver hennes blogg för att kunna överleva. Du ger henne pengar och det tackar jag dig för! Din pateiska skitunge. Skaffa ett liv, och även kunskap.
  Du borde se dokumtären ”De kallar oss rasister” Som handlar om Sverigesdemokraternas väljare, bara okunniga människor som är full med hat röstar på sverigedemokraterna, min vän det är bevisat! Åk hem din idiot. Du är inte ens född i sverige!

 • Svt sluta finansiera den här skitbloggen

  Till David: Det är så jävla irriterande att en rasist alltid ska vara en svensk. Tro mig det finns mer förakt bland araber, eller iranier. Vem fan har bestämt att alla svenskar är rasister som säger något?

  Jag skulle aldrig säga tex ”negerboll”, jag säger inte heller ”neger” pga den rasistiska historien (däremot köper jag inte att att araber eller latinos ska få säga ”neger” bara för att de inte är svenskar)
  Man ska fan inte heller säga ”white trash” av precis samma anledning.
  Det är så jävla irriterande att den riktiga moraltanten av alla här-ANAGINA-kommer undan med att vara fördomsfull, omogen och outbildad och samtidigt skriva massa skit om andra hon tycker är korkade och outbildade.
  Hon tar tex EN svensk kvinna som exempel för en jättegrupp människor i Sverige; hon ser tom på KLÄDSTILEN att en kvinna på bussen är av ”samma sort” som en kvinna som jobbade på hennes äldreboende.
  Ok Anagina, jag har sommarjobbat på ett äldreboende hela sommaren och vet du vad? De ARABER i personalen som jobbade där briste verkligen i etiken när det gällde bemötandet av de äldre. De ignorerade medvetet deras behov, körde med bestraffningar o dyl (som är olagligt) de plågade också äldreboendets katter och hänvisade till att ”i vår kultur är katter inte värda ett skit i våra hemländer springer djur på gatorna och är smutsiga” de hänvisade också sitt sätt att arbeta till att ”Sveriges äldreboenden är ett paradis jämfört med där jag kommer ifrån, där slår man de gamla”.
  Om jag hade din logik skulle jag kunna åka buss och se en kvinna med sjal och tänka ”åå där är en SÅN DÄR, jag jobbade med FEM SÅNA på mitt äldreboende, jag har en sån hatkärlek för såna” Och vad ska jag kalla de? Arab trash? Är det ok eller? White trash är ju tydligen det.
  Göm dig inte bakom nån jävla ironi du är inte ett dugg bättre än Bettans förebild!!

 • Caroline

  ojoj, här kom fippan fram hos ana-gina ;)

 • Therese

  Det är inget fel i det du har skrivit och baserat på texten så tycker jag inte att man ska kunna kalla dig rasist. Men däremot tror jag att det hade ansetts vara rasistiskt om någon hade skrivit om t.ex ”Blattar” och sagt att de var på ett visst sätt och sedan berättat att man kände en sådan som man hatade och störde sig på.
  Men det är inte ditt fel, utan Sveriges dubbelmoral.
  Kan inte alla få skoja om alla utan att folk ska bli som galna?

 • OK OK NU TAR VI OCH LUGNAR NER OSS HÄR….. ^^”Som hon skriver senare så menar hon inte white trash som vitt skräp eller så eller att alla som bor på landet har foppa tofflor, HON UTTRYCKTE SIG FEL OCH DET ÅNGRAR HON SÄKERT!! Så sluta skriva negativa kommentarer och sprida massor av negativitet här, Jag gillar fortfarande anagina även om hon uttryckte sig fel! :D
  kram!

 • Zanooba

  Till David : tack för det fina inlägget mot santiagomunez. Slapp jag skriva ett hatiskt meddelande

 • cici

  SantiagoMunez
  20 augusti 2010 @ 14:52
  Jag har bestämt mig nu för att skita i att betala TV licens enbart för SVT lägger upp din skitblogg på sin hemsida, jag struntar i att betala licensen i protest för sån här skit. visst go ahead SVT spåra min IP bara och skicka ut en räkning för obetald licens . I wish you luck

  du är ful och dina idiot videos vill jag inte ens prata om. du tror du är rolig, men du är bara patetiskt

  Hahaha skriv istället bara att du är för snål föt att betala licens din import ps skräp är de du skrev ^^ en hel novell i onödan ta inte illa upp min åsikt

 • okej !

  alltsåå era idioter hon mena inte så , fan ge er och sluta leka smarta , läs inte bloggen om ni är så jävla negativa !!

 • Bergsturken

  Men vad fan är grejen? Man får skriva att man kände EN PERSON som man hatade och därför har en hatkärlek till en jättestor grupp människor?! Det är ok att skriva så om det är en svensk. Varför i helvete var det inte ok att Paow gjorde en video med en somalie som gick på socialbidrag? Hon kanske oxå kände EN SOMALIE hon hatade som gick på socialbidrag. Varför är det ok att säga ”white trash” skämtsamt och syfta på fattiga diskriminerade vita människor som lever i misär i USA men inte ok att skriva skämtsamt om ”bergsaraber” som är analfabeter, eller skriva skämtsamt om palestinier som lever i misär i palestina? Eller ”negrer i Afrika”. Det är fan helt sjukt att ni gör så stor skillnad på folk och folk. Det slår tillbaka på dig själv Anagina.

 • Bergsturken

  Och Anagina vad fan har foppatofflor att göra med kvinnana på ditt äldreboende? jag kan säga att jag jobbat ihop med 5 arabiska kvinnor i sommar som var riktiga idioter och behandlade de gamla som skit (oxå på ett äldreboende) Deras argument var att Sveriges äldreboenden är ”paradis” jämfört med i deras hemländer ”för där slår man de gamla på hem”. De använde bestraffningar mot pensionärerna för att de inte skulle bli ”bortskämda”. De plågade också boendets katter för att ”i våra hemländer är inte djur värda nånting, man har inte katter och hundar i hemmen, de är smutsiga och bor på gatan”. I övrigt var de jävligt pantade och jag tyckte inte om dom. De hade slöjor på sig. Så om jag nu ser andra kvinnor på en buss som har slöja så kan jag alltså tänka ”där är en SÅNDÄR som jag har en sån hatkärlek till” en med slöja och billiga sandaler som slår katter och är skitotrevlig mot pensionärer? Nej jag antar att du inte skulle tycka det vore ok OCH SÅDAN ÄR JAG INTE HELLER, JAG SKULLE ALDRIG I LIVET RESONERA SÅ. Men det stör mig som fan att du gör det och blir påhejad av en hop bortskämda ungdomar som är vana vid att det är ”synd om dom” och att svenskar är rasister och dumma i huvet och har fula kläder.

 • Du borde definitivt inte förolämpa Örni i bloggen, vet du ens vem det är? Tror inte att du vet vad du ger dig in på, du borde passa dig..

 • en arab

  hallå gina.

  det har inte med ditt inlägg att göra men säger det en då.
  asså ibland när du göra vissa videos eller inlägg så skriver du om VI araber. vad då VI? alla araber är inte lika här i Sverige. så snacka bara om dig själv för du sänker oss andra araber i svenskarnas ögon, och det är inte bra. för då tror dom att alla araber är ute efter rabatter när du ska handla eller att dem är såna snattare på ramadan.

  så snacka bara om dig själv och inte om VI araber. okej ?
  fatta hur många svenskar efter att dom har läst din blogg, kommer säga att ja ni araber blabla… det är ju inte sant.

  det är bara vad som händer hemma hos dig eller med din familj och dig, med inte mad alla araber i hela Sverige. så visa lite hänsyn tack.

 • en arab

  glömde säga en sak till, visst jag kan läsa din blogg.

  och många säger läs inte den om du nu inte gillar den, men jag vill att du ändrar på det.
  sen vissa inlägg kan vara okej men inte annars när du ska överdriva en massa eller snacka om VI araber.

  så nej det är många araber som jag känner, som jag och dom inte är med på.

 • Men gosh lägg ner med komentarer där ni leker smarta -.-

 • du har så många unga läsare så dom vet inte vad satir är ! slå upp det och utbilda eran humor ,bra Anagina keep on

 • det är roligt att läsa alla komentarer från dina unga upprörda läsare, men låt inte det brommsa din kreativitet.

 • Bergsturken

  Matts: Det där är bara en härskarteknik. För hade någon annan skrivit om ”negrer” på ett ”satiriskt” sätt hade det plötsligt inte varit roligt enligt dig.
  Det finns alltid folk som försvarar allt med ”det var bara på skoj” för att slippa svara på argument.

 • Bergsturken

  cucu:lägg ner kommentarerna där ni leker pantade

 • Roligt att se och höra din blogg. Det mest komiska är alla som inte fattar satir . Hur rasistiska människorna är i sina inlägg utan att ens fatta det.

 • Bergsturken

  Nette du är ju dum i huvet som inte fattar att rasism inte handlar om något som vita eller svenskar gör, det kan vilken människa som helst vara. White trash är ett nedsättande uttryck med rasistiskt ursprung precis som nigger.

 • Ehhh

  Hallå vrf lackar alla. Det är bara nåt roligt skämt, men det fattar inte vissa ehmm…. plus är det ju ok att folk skriver själv dåliga och grova grejer, så kan alla bara elr några chilla.

 • Bergsturken vad elak du är och fördomsfull. Jag blir så sårad när du kallar mig dum i huvet. Jag älskar iallafall hennes humor. :)

 • Bergsturken

  Jag älskade också hennes humor innan. Nu tycker jag att hon är lite väl full av sig själv och omedveten om hur ung och obildad hon är.

 • Fy för alla moralfittor som kommenterar på din blogg.

 • Gina, jag älskar din blogg och dina videos men du tog för mycket i det där med ”White trash”
  Du kanske inte menar på just det sättet men tänk på att det kan såra folk!
  Kommer fortsätta följa din blogg för den är bäst! :)
  Kram

 • Sofie

  Mmm, frå mig osökt att tänka på när jag såg en riktig brunt skräp mamma på stan idag. Lång svart skitig skol med sånna platåtofflor av skummgummi som stack fram. Under hucklet hade hon kletig svart kajalpenna med lila ögonskugga upp till ögonbrynen. När jag gick förbi kände jag hur illa hon luktade, lite som fisk.

  NEJ, skämt åt sido. Du som är så emot rasismen borde faktiskt skämmas lite. Att kalla någon för vitt skräp är en väldigt tydlig form av rasism. Töntigt att jag stör mig på detta, mycket möjligt. Det är dubbelmoralen som stör mig. Dubbelmoral är inte särskilt klädsamt gina :)