White party!

Yo. Ni får ursäkta det värdelösa uppdaterandet igår kväll. Jag var grovt stressad, hann knappt göra mig i ordning så gick dit som en khara(bajs).  Hur som helst, vi var först på mingelfesten, och ska jag vara ärlig var jag lite orolig över att gå först. Jag trodde att det bara skulle vara en massa snobbiga människor som krigar för att vara med på en mingelbild och försöker göra sig kända på andras bekostnad(haha jag hatar sånt) och visserligen togs det mycket bilder haha, men jag klickade bra med många som var där!

Dock klickade jag bäst med Kenzas vänner Dilay och Nadia (och såklart Amir och Rosanna).  Kenza var såklart också fett skön, men alla klängde på henne så va mer nice och vara med hennes vänner då de är lika efterblivna som mig, så merci ladies!  Efter middagen drog vi alla till Collage för världens godaste libanesiska middag. Jag blev så arg för jag hade en tight klänning och hade inte lust att se 9 månaders gravid ut så åt inte mycket alls. VARFÖR TOG JAG INTE EN STOR SKJORTA? Jag fick trevligt sällskap av Alexander Erwik och sminkösen Gabbi.  Sen fick vi feta goodiebags, lite mer mingel och sedan fick jag åka med i Kenzas och Bobbys feta limo till Kenzas klubb. Jag var där lite,hade det trevligt, men som jag sa innan så ville jag inte stanna länge då det är ramadan och att jag var FETT DÖD, så gick hem tidigt!

Paow hade lust att dra i förortsslöddrets hår. Då jag är ett slödder, rasist och tydligen också från förorten? så drog jag tillbaka. Bilden kommer härifrån.

Läs fler inlägg

 1. Lite White party bilder..
 2. Vi passade aldrig in.
 3. Vart är dina snackvideos?

Kommentarer

 • Vad sött du är Gina ;) Älskar dina video <3

 • daniella

  snälla kan du ladda upp flera bilder från festen? :) <3

 • Mickis

  vilken underbar klänning du har! :) hela du e vacker!

 • Mona

  Asså du fastar och går på fest och lyssnar på musik?
  Du vet väll att under Ramadan ska man ju inte lyssna på musik (även om det inte är Ramadan ska man ju inte heller lysna på musik), oxh så bryter du din fasta på en fest???????
  Du ska fan inte kalla dig själv för en ”JÄTTETROGEN MUSLIM”

 • Desa

  Gina visa vad du fick i dem goodiebag-påsarna :)

 • xd

  aozobilah!
  hur kan man gå festa när det e ramadan!

 • kalla inte dig för en ”trogen muslim”, för det är du inte. -_-

 • Ja! Snälla ladda upp fler bilder! :D
  …Om du har några förstås.
  Ps. Snygg klänning! (Y)

 • nejjmen så tjusig du var ^^

  kolla in outfitsen kändisarna ångrar på min blogg!!

 • ll

  asså du e så vidrig! al muslim al.. jag svär du e största hoen ngnsin o så snackar du om hur man ska bete sig! noll respekt för en sån som du! 2araf!

 • De verkat vara sköna tjejer, Kenzas vänner :)

 • m

  herregud va är det med er folk? det är inte haram att inte lyssna på musik om det va haram så skulle arabkanalerna inte ens sända musik.
  Sen då om hon va på fest det är inte så att hon gick runt och dansade med killar. Skärp er ni får oss muslimer att få en jävligt dålig bild!

 • ll

  det handlar inte om det… men hon visar noll respekt för sin egna religion. punkt slut.

 • Mona

  Bry dig inte om paow hon är ingen snäll människa!!

 • Ahmed

  Hon är visst en trogen muslim. Hon är en god förebild, har bästa betygen, jobbar med radio och SVT och visar sin omgivning respekt. Vilka är ni att kasta smuts? Vad har ni gjort som gör er till bättre människor?

  Och om man lyssnar på musik eller går på fest är upp till var och en. Om ni läst hennes blogg vet ni att hon inte dricker alkohol.

  Gina är en bra förebild för alla muslimer och andra människor i Sverige. Ni som klagar däremot borde fundera hur ni utrycker er!

 • ?

  Vad har hon gjort som är sååååå ”orespektslös” mot sin religion?

 • ll

  jag bara stör mig på att hon inte vet vem hon egentligen är,religiös ele ej? muslim or not?

 • Ahmed

  Hon är bättre förebild än ngn annan av er. Hon är en god människa och god muslim som ni borde se upp till.

 • jaja

  Men vfr ska vi bry oss. Anagina är en bra människa med en störtbra arabisk humor! Om hon går på fester så är det hennes ansvar så vfr bry sig !? Aja GO GINA !

 • fin klänning, synd ba att den där lilla tjejen paow inte vet vad hon snackar om

 • Ahmed: HUR FAN TÄNKTER DU NU?

  får man kanske vara någonstans där det serveras öl?? eller kanske där det först och främst handlar om massa nakna folk som är helt påverkade !!!

  Jag är hundra procent säker på att du själv varken fastar eller ber, ( om du ens är muslim) ..

 • hej ana gina älskar din blogg:)

  Besök gärna:http://noureva.blogg.se/

 • LYSSNA NI SOM DÖMMER HENNE ATT HON INTE ÄR EN BRA MUSLIM ÄR NI BÄTTRE SJÄLV? BARA GUD DÖMMER , DU KAN GE TIPS ELLER PÅMINNA MEN NI BEHÖVER INTE SKRIVA STÖRSTA HOEN OCH DU KALLAR DIG MUSLIM! OCH SEN ÄR DET RAMADAN SÅ DET ÄR RIKTIGT FULT ATT SKRIVA SÅ. VISST ÄR DET DÅLIGT UNDER RAMADAN , HON SKREV SAMMA SAK SJÄLV MEN JAG VET HUR DET KÄNNS . ATT SNACKA SKIT ÄR HELT FEL SPECIELLT PÅ RAMDAN .

  När du fastar, då bör din hörsel fasta och din syn bör fasta, och din tunga bör fasta från att ljuga och synda. Låt sinneslugn och stillhet vara över dig de dagar du fastar, och gör inte dagarna när du inte fastar lika som dagar när du fastar.”

  Några av salaf brukade säga: “Sannerligen har Allah, Den Upphöjde, gjort månaden ramadan till en tävling för Hans skapelse, i vilken de kan tävla med varandra till Hans Behag, genom att lyda Honom. Så, en grupp kommer först och de blomstar, de har lyckats; och andra gruppen kommer sist, och de har misslyckats.”

  Al-Zuhri sade: “När ramadan kommer, då är det tid för att läsa Koranen och att mata anda.”

  Hafsah bin Sirin sade: “Fastan är en sköld för den som inte river den sönder – och baktal river sönder den skölden.”

  Några av salaf brukade säga: “För mig är det mer kärt att bjuda in 10 av mina bröder, och erbjuda dem iftar, än att befria 10 slavar från Isma’ils barn.”

  Abu Al-Aliyah sade: “Den som fastar är i tillstånd av dyrkan av Allah subhanahu wa ta’alaa – så länge som han inte baktalar – även om han sover i sin säng.”

  Ubaydah Al-Salmani sade: “Akta er från två saker som bryter fastan: baktal och lögn.”

 • du har så många unga läsare så dom vet inte vad satir är ! slå upp det och utbilda eran humor ,bra Anagina keep on
  det är roligt att läsa alla komentarer från dina unga upprörda läsare, men låt inte det brommsa din kreativitet.
  och ”Satir”slå upp det Bergsturken så blr du inte så arg.

 • så fort nån kommenterar att hon inte är en trogen muslim ska alla andra göra d

 • anagina, du är bäst. sluta ALDRIG blogga o göra videos, du är så jäkla rolig! skit i alla knäppa kommentarer, du är bäst!
  kram <3

 • a

  hejhej Gina. kan du visa hela klänningen?, är det en spetts klänning lr? vill gärna se hela din outfite

 • Aleksander

  Alltså jag måste bara fråga, får du dejta en 100% svensk kille? För isåfall vill jag va först på listan att träffa dig :)

 • Bergsturken

  Jaså hon kallar dig förortsslödder. Och vad kallade du henne? Idiot och outbildad som inte har någon framtid…du står inte över henne. Matts jag tycker du ska slå upp satir för du verkar besatt av det ordet utan att förstå innebörden.

 • Nina

  Du va jätte fin!!!!!!! Underbar klänning!
  Den va enkel men ändå snygg.
  Var har du köpt den?

  Tack för en super rolig blogg! <3

 • Ahmed

  Jag skriver:

  Mina svar till Sara. Till att börja med så är det språk lika smutsigt som dina dunkla syften. Om du är troende borde du inte svära.

  Sedan att vistas på ställen med alkohol är ett val du gör och så länge du själv inte dricker ser jag inga problem. Går du till alla du känner eller vet som är muslimer och säger att de inte är bra människor om de vistas där? Eller är det enklare att hacka på ngn anonymt på nätet.

  Om jag är muslim, kristen borde inte spela ngn roll för dig. Alla är barn under en gud och en sann muslim ser de kristna som sina vänner. Att vara troende är att lyfta upp dina systrar och bröder och att hylla de framgångsrika. Du har en lång väg kvar för att se vad som är viktigt i livet.

  Sara skriver:

  Ahmed: HUR FAN TÄNKTER DU NU?

  får man kanske vara någonstans där det serveras öl?? eller kanske där det först och främst handlar om massa nakna folk som är helt påverkade !!!

  Jag är hundra procent säker på att du själv varken fastar eller ber, ( om du ens är muslim) ..

 • guy fawkes

  men bergsturken har du inget liv…vi har fattat..du gillar inte gina…so what…jag förstår verkligen inte vad du gör kvar här i kommentarsfältet..tro du gina kommer kommentera dina inlägg? eller ens bry sig? tror du ens hon läser dom? haha…din åsikt är som en fis i luften..visst du har rätt att säga vad du tycker men det börjar bli lite väl patetiskt att du efter varje inlägg ska kommentera ngt….kanske dags o skaffa ett liv?

  och ni so säger att hon inte är muslim..v.ad angår det er? tjejen får vell leva sitt eget liv…det spelar ingen roll om det hon gör är rätt eller fel utan det är gud som dömmer henne och ni som säger att hon är hora osv osv för hon va på en blogg middag. hur fan kan ni kalla er själva muslimer? twi på er alla…

 • David

  Bergsturken
  21 augusti 2010 @ 17:27

  Jaså hon kallar dig förortsslödder. Och vad kallade du henne? Idiot och outbildad som inte har någon framtid…du står inte över henne. Matts jag tycker du ska slå upp satir för du verkar besatt av det ordet utan att förstå innebörden

  Pinsamt att du ens använder ”Bergsturken” Använd ditt namn om du vill stå för din åsik. Gina säger sanningen om Paow. Paow är en idiot och outbildad människa som inte har ljus framtid. Hon kallar Gina för ”Förortsslödder” när Ginas pappa har ett bättre jobb än paow’s.
  Paows pappa äger en mataffär, lyckat? Medans Ginas pappa jobbar hos kommunen. Sen är det väl Ginas val/hennes familjs val om de vill bo i någon förorts? Paow glömde även att hennes mamma bor i en förort.

  Och ni som säger att Gina är inte muslim. Vet ni att det är haram att säga till en annan muslim att personen inte är muslim/troende? Koranen: [104:1] ILLA SKALL det gå den som försöker finna fel hos [andra] och baktalar dem
  Varför ska ni bryr sig om ginas liv? Gud kommer döma henne på domedagen. Även dig. Tänk alltid två gånger innan du säger något.

 • Jass

  Bergsturken, det här är en blogg, inget jävla fjortisforum! Man ser ju dig i varenda jäkla kommentarsfält, gör oss alla en tjänst och skaffa ett liv eller åtminstone en riktig hobby!

 • hahahahaha

  hahahaha seriöst muslimer är tveklöst världens mest lättkränkta folk, att ni orkar hålla på. chilla o skratta ist, hon e ju galen! :D

 • hon vet själv vad hon gör ta hand om er själva istället :)

 • S

  men gud låt henne vara, ni kan inte döma henne vad ni SER? har hört att det också är haram att döma folk, det är väl gud som ska döma henne lr?
  just det va tysta o lägg er inte i. Det är inte varje dag man får en sån här chans. & det är väl hennes problem att gå på middag på ramadan? Min lärare har typ sagt att man inte får fasta när man har mens i islam. Hon kanske hade det då? Vad det VI? Gud sluta döm folk! det är hennes problem om hon går på fest på ramadan. omogna idioter.

 • Ani

  LOL! alltså ni andra muslimer som skriver här är 100 x värre! vad var syftet med ramadan? Oh right, att vara en bättre människa. ÄNDÅ så sitter ni och snackar skit om henne när hon inte gjort något fel?! Snacka om dubbelmoral. Sluta fokusera er på vad hon gör konstant bara för att hon är en tjej, killar som är kända muslimer här i Sverige klankar ni fan inte ner på.
  Ge er.

 • S

  Men asåå seriöst orkaa! Låt henne festa om hon vill vare sig de rätt eller inte? Varför ska ni bry er så jävla mycket om hennes liv. Vi har juh alla ett eget. De inte så att hon drack alcohol o sånt. Låt henne leva sitt egna liv ni behöver inte berätta vad som är rätt o fel, jag tror hon vet!

 • Christie

  Lots of people express their religion in different ways.

  People accept it when Christians and Jews practice their religions with different amounts of devotion – why can’t they do the same for Muslims?

  Cool blog, Ana Gina!

 • Varför?

  MEN FYYYY FAN! ARABER! är ordet! Varför hacka sig på henne för? alla handlar för sig själv, alla är fria, hon får göra det hon anser vara rätt, ni som snackar så mycket o dömer folk, hur bra är ni egentligen? lite skrattretande..När ska ni lära er;
  1. döm inte folk!!
  2. Snacka inte skit om folk o skapa RYKTEN OM DEM!!!
  3.Lära er att varje människa har en gud som skall belöna en etc, det är faktiskt inte ni som får skit om nån annan har gjort nåt dumt som att ljuga för sina vänner ju?
  4. Människan är fri! Det är såna som ni som har skapat att det ena o det andra, att man ska göra si och så, just för andras skull. Vem har sagt att nån ska styra över någon annans liv??? men som sagt, det är såna som ni som har skapat den här bubblan.

 • Vissa av er är ju fucking retards, speciellt ni som ba ”du är ingen trogen muslim, du gör det och det, haram blablabla”

  Hörni har en sak att säga och det är, fucking hållkäften! hon får göra VAD FAN HON VILL, hon får festa HUR JÄVKA MYCKET HON VILL, hon får dricka hur mycket HON FUCKING VILL hon får lyssna och göra VAD FAN HON VILL! Ni ska ge er fan i andras buissnes era tards! hon får göra exakt vad hon vill, och tror på exakt vad fan hon vill. OM hon säger att hon är muslim är hon det. OM hon säger att hon är trogen muslim är hon det. ERA JÄVLA IDIOTER HON ÄR VAD HON SÄGER ATT HON ÄR. NI ÄR INGETING SÅ SLUTA SLÖSA ER TID PÅ ATT SKRIVA VAD HON INTE ÄR OCH SLUTA MED ERAT JÄVLA BULLSHIT. SHIT.

 • Vem är det ni ser som muslimer då? Talibanerna i afghanistan som skjuter kvinnor i huvudet out of nowhere? Världens muslimer tar avstånd från dem, likaså med terrorister som kallar sig muslimer. Lev livet gott och var en god människa, sitt inte hemma framför daton och ut! rädda liv! gör vad som helst, så länge du hjälper andra människor. Så slutar ni inte upp som en lågutbildad bloggare som bryter alla kontaktnät hon har och blir utskrattad av människor som vet och kan så mycket mer än henne och som vet att livet inte bara är alkohol, fest och det falska ryktet om att nu dricker man inte längre.

 • hallå

  om gina har gåt på fest som det fins öl och sånt så betyder inte det att hon inte är muslim och sånt för tänk på att hon SJÄLV inte drack eller dansa.
  föresten muslimer ska vara snäll mot alla men här står många och skriver dumma saker, tror ni att det blir bättre utav det ni gör svar nej

  ni som skriver att man inte får lyssna på musik det har inte sagst.
  det jag försöker och säga är att hon har gått på ett sånt här stäle och hålt sig ifrån öl och sånt

 • Amy

  Herreguud människor! Varför är ni såna haters!?? Låt Gina få vara, jag tror att hon har större koll på vad hon gör än er…hon vet vad hon gör och det är HENNES liv, sluta att lägga er i vad hon gör och inte gör, pleeease!

  Keep on doin what u do, Gina..and screw dem’ haters! You rock<3

 • saara

  Nadja, Kan du sluta överdriva? ska en MUSLIM som du ja3ni döma sina medmänniskor? är det rätt tycker du?svara på min fråga Ordentligt.. och säg inte ”jag säger bara att bla bla bla atthon ska sluta säga att hon är troende muslim o blablabla ” o shit. sluta skriva massa skitsnack om henne, för det är inte sant. sluta bara. på det sätter som du skriver är Haram. du dömmer henne, orkar inte förklara men du förstår nog vad jag menar.. tro inte att du är perfekt när du säger otrevliga ord till henne, tro inte att du är bättre än henne genom ditt otrevliga snack.. du kunde ha förklarat till henne på ett trevligt sätt, inte på fult o elakt sätt, du kunde gett råd eller påminna henne o så.
  det är bara Allah (SWT) som dömer. ingen annan, tänk på det snälla
  . . det finns tusentals muslimska tjejer, som tar på sig kort, o jag venne vad. men Soo what? varför ska man bry sig liksom? låt dom leva sitt eget liv, dom bestämmer själva vad som ska ta på sig, det är inte mellan dig och dom,. det är mellan Gud och människan!
  och som en tjej skrev tidigare i en av ginas kommenatfält.
  Nadja, OM du fastar läs noga nuu, om DU fastar, Akta dig från två saker som bryter fastan, BAKTAL OCH LÖGNER.

  PEACE!

 • Aynoor

  Jag TROR att ”Mona” har damp ;o
  Man kanske inte får lyssna på musik under Ramadan, men man får ju lyssna på musik när det inte är ramadan? Fan vad kul när alla överdriver…

 • Aynoor

  Asmånga folk tror att muslimer är sådana som mördar folk som inte har gjort något och beteé sig dumt, ja, sånna som Hitler. Men egentligen, så ska muslimerna hjälpa folk och ta hand om sjuka människor så som du tar hand om dig själv.
  Sedan 2004, när Bin Laden dödade skitmånga folk i New York, så har synen på muslimerna förändrats.
  Det finns många som tycker att Bin Laden e en hjälte (vilket jag tycker är dumt) men varför ska ALLA muslimer bli hatade av vissa folk bara för någonting Bin Laden eller vem som helst bombade sönder flera städer.
  Tycker att det e roligt, det..

  I alla fall, varför ska ni döma Gina om ni inte vet vad hon gjorde i White Party eller vad hon inte gjorde?
  Tror ni verkligen att hon skulle stå där med en ölflaska och dansa värsta dansen? Och även om hon gjorde det, varför ska ni lägga er i? Har ni inte något bättre för er o göra än att snacka skit?
  Särskilt ni som fastar, ni tror verkligen att hon gick dit bara för att dansa och äta mat. Hur roligt skulle det inte ha varit att träffa andra bloggerskor och snacka och ha roligt? Skulle aldrig ha sagt nej!

 • !!!!

  Det är ni människor där uppe som förstör religionen islam, ni vet inte ens innebörden och ändå snackar ni ? Muslim är man i själen och blodet, är du en god människa, who cares om vad du gör? håller helt klart med ahmed där uppe :) Låt henne göra vad hon vill, man ska inte döma nån för klädstilen lr ngt annat, hon gör det inte bakom ryggen på folk, alltså i smyg, som de här ”muslimerna” som ser såååååå religösa ut i deras slöjor . Tänk på de ni !

 • Sofia

  Kunskap är makt. Den makten är din Anagina.

 • en arab

  hallå vad snackar alla om, vadå att gina är en förebild. är ni dumma i huvet eller något? hahha

  låt henne festa och göra si och så, för gud ser allt.

  men så länge hon inte snackar eller skriver VI araber då ska vi vara mot henne, för hon har ingen rätt att sätta ut alla araber.

  men om hon säger att hon är en bra människa på sin blogg fast än att hon inte är det så låt henne, låt henne ljuga som fan. men det är hon som förlorar.

  men att hon är en förebild så kan alla dra och slänga sig i väggen vafan. :P

 • Roligt att du var på bloggmiddag, men jag läser typ inga andra bloggar än din! xD

 • www.camiliaa.blogg.se

  assooo lyssna nu allihoppa…. BARA FÖR ATT MAN ÄR MUSLIM SÅ BETYDER DET INTE ATT MAN INTE FÅR GÅ PÅ FEST. BARA för att man är muslim så betyder det inte att man inte få ha roligt asso jag sväär vissa av er överdriver… gud bedömmer oss inte ni !!! Vad gjorde hon för fel nu för att hon gick på fest asso snällaa !!!

 • kurdii

  Alla dör sin egen död ! den som gör synder kommer straffas.

 • ipp

  Vissa av er e så otroligt avunsjuka. Så ,fult vad fan e de med er???
  Bara för att hon har lyckas och det har kanske inte ni ?
  Låt tjejen vara för helvete!
  hon säger att hon e trogen muslin då e hon DE!?!?!
  Fattan de och ni som kallar henne för hoen eller nåt annat no e bara såå otroligt svartsjuka på tjejen.Och ni e verkligen bra musliner då när ni kallar för hoen när hon INTE ens är i närheten av H:et.
  Anagina jag tycker att det är en grym bra förebild för oss muslimer.
  Du har jobb du är självförsörjande, du har självförtroende och du är roligt.
  Ni andra ni kan bara gå och gömma er. Eller kanske skaffa ett live?

 • Sveriges sötaste tjejer – i en och samma bild. Det är grejer det.

 • Amina

  kan ni sluta använda fula ord under ramadan

  ha en sak klara man kan inte säga om någon är muslim eller inte, only God can judge that!

  över huvud taget , din blogg är inte som förut.

 • ida

  vem i helvetet bryr sig om hon är muslim eller inte, va fan, ”ta seden dit du kommer” , vi bor i Sverige så låt henne va som en RIKTIGT svenk flicka då!! HAHAHAH

 • : D

  Även fast folk blir upprörda över hur hon är, så kommer väl hon inte ändra på sitt sätt att se på sin religion etc? Om man inte tycker om henne så gör man inte, men det känns bara så onödigt att ha stora debatter om en enskild individ och den personens handlingar.

  Hon skadar ingen genom att ha varit på en fest.

 • Natalie

  Ahmed
  21 augusti 2010 @ 15:37
  Hon är visst en trogen muslim. Hon är en god förebild, har bästa betygen, jobbar med radio och SVT och visar sin omgivning respekt. Vilka är ni att kasta smuts? Vad har ni gjort som gör er till bättre människor?

  Och om man lyssnar på musik eller går på fest är upp till var och en. Om ni läst hennes blogg vet ni att hon inte dricker alkohol.

  Gina är en bra förebild för alla muslimer och andra människor i Sverige. Ni som klagar däremot borde fundera hur ni utrycker er!

  Håller med Ahmed!
  Dessutom är hon en bra förebild genom att visa att man som muslim ändå kan ha kul, umgås med icke muslimer under Ramadan samt inte frestas av alla ”roligheter” så som alkohol och killar som finns runt omkring en.

  Och vem är ni för att peka fingret åt Gina och säga vad som är rätt och fel när ni själva begår misstag? Kan det vara att ni själva drömmer om att få göra det hon gör utan att bli anklagade för att inte vara en troende muslim? Människor är inte gjorda för att döma, haram!

  Så om vi kommer fram till en sak här, så dricker hon inte, dansar inte med killar eller kör en Britney med kameran. Problemet är här enligt er musiken. Musiken! … tänk er för.