What a day!

Hej allihopa! Sorry för den värdelösa uppdateringen men när jag kom fram till Uppsala gick jag runt på stan med Hubban och Salima och luffade. Jag träffade på massa sköna läsare,sorry om jag inte kunde prata länge men jag var lite stressad(och blyg som fan)! 

Efter stan drog vi till Iman som fyllde 18 bast. Där blev det god mat och sedan lite dans. Inte för mig dock som var så äckligt trött, jag satt på en stol och fantiserade om att sova haha,fett tråkig. Dock vill jag säga GRATTIS Iman Daher, du var AS SNYGG och maten var superb! Nu ska jag decka för jag ska till Stockholm imorogn!!! P3 you know!

Läs fler inlägg

 1. Inte mått så bra..
 2. Min blogg var hackad!
 3. 24 augusti 2010

Kommentarer

 • ella

  hej! ville bara säga att d är skit kul att du har gjort så många videos nu :D :D och så tänkte ja fråga om du inte kan göra nån när du är ”dig själv” för du är allrid såå jävla rolig när du berättar typ saker som har hänt o så. jag satt och skratta hur länge som helst åt videon ” min bajsdag” HAHAH, för jag kände igen mig sååå hiiiimla mkt! haha, de va bara d jag ville säga :) kram

 • kristel

  Gina du är så bra men kan du göra en såndär video där du är dig själv dom e så roliga den har var oxo bra men ärligt så e dom där bättre du e bäst gina
  älskar din blogg :)

 • kristel

  du e bäst dina vidios är bäst kan du göra en vido där du e dig sjäv snälla har saknat sånna där hah du e bara bäst gina älskar din blogg

 • Julia

  Hahah Gina älskar dina vidios :D (Y)