Vilket rån!

Hej alla fina! Vilken dag jag haft idag alltså. De som intervjua mig, Axel Humlesjö och Nadia Jebril var fett sköna!!! Axel cyklade iväg efter intervjun på sin fina cykel och jag och min landskvinna Nadia(som också är palestinier) drog och käkade på ett café som ägs av palestinier. Värsta patriot dagen ”yao”. Helt sjukt hur man kan klicka med en okänd människa direkt. Vi satt och skrattade som två handikapp, alltså vi började gråta och kunde knappt andas,så illa var det…

Dock undrar jag en sak. Vad är grejen med att maten ska vara så dyr? En sallad för 89:-? Jag kan köpa alla tillbehör och mata 10 pers för det priset.  Så länge det inte är guld sallad med guld sås och guld kyckling borde sånna clownerier förbjudas. Eller när folk säljer en kebab rulle för 75:- när man får samma sak för 15:- i hemlandet. Jag är absolut inte snål, men folk börjar bli för giriga alltså! Kaniner äter samma sak som mig gratis liksom…

Jag snor Samars FB bilder och lägger upp de här. Inga av bilderna jag lägger upp har med inläggen att göra. Haha fett skön jag är:)

Läs fler inlägg

  1. Hej jag är efterbliven.
  2. Vad hände med de tysta minuterna?
  3. Blogawards!

Kommentarer