Vilken ripoff!!!

Kräftorna SÖG! Jag fattade noll, krigar ni sådär för att äta en liten rumpa med bajs i?  Det var verkligen inte värt det alltså!!!  Man sitter fett hungrig,sen måste man dela och grejja, va? Jag vill ha mat kan stoppas direkt i munnen, inte som man ska sitta och fiffla med! Jag håller mig till normal mat…:) Nu ska jag hoppa studsmatta:)

Läs fler inlägg

 1. Vilken diskriminering!
 2. Vilken ”Tjejkväll”
 3. Vilken kväll!

Kommentarer

 • Hahaha håller med, kräftor är inte gott.. Iofs är jag vegetarian, men åt inte det innan heller, haha.

 • alice

  DU HAR ALLDELES RÄTT! står vid din sida :)

 • Kan vi inte få se bild på hela din outfit från whitepartyt. Har inte hittat en enda bild där man ser ordentligt va de e du har på dej, ser ut som nån spetsklänning vart har du köpt den?? jag vill oxå ha en men dock inte såå kort som kenzas o din såg längre ut =)

 • Älskar din blogg!!!
  Jag stör mig på att alltid sitta och skala kräfterna…
  Tar lång tid och sen är de inte super goda heller….

 • smr

  Men Gina! Att sitta och skala dem är ju en del av hela upplevelsen! Om du inte gillar det så kan du gå tillbaka till dina falafel! Invandrare…

 • kika gärna in på vår skolios blogg! Kram julia och hazal<3

 • Hahahaha håller med dig! Men kräftor har väl sin lilla charm, tänk på att dom för hela släkten samman… eeerrr?? nej jag håller mig hellre till fettig persisk mat :D

 • HAHAAHAHA XD Fan va skön du är! :D

 • Jag är svensk och jag håller faktist med dig Gina. Kräftor är inte min grej. Maten ska in snabbt och avnjutas!

 • Haha nej kräftor är inte det mysigaste… :p

 • stjärt som är så gott
  och rött som är så flott
  en perfekt kombi anser vi
  men det gäller att man har lite pli
  för lämnar man rumpan en kort liten stund
  så skapar den odör och man kan inte sova en blund

  GANG OF BITCHES

 • = )

  jag skiter i om du har kort klänning eller om du inte ber varje dag, JAG SKITER III. men det jag stör mig på är att du säger en sak sen en annan sak. Påvärkar folk skit mkt.. tänk dig själv.. tror du inte alla icke muslimer kommer börja se ner på lite mer religiösa muslimer nu efter ditt inlägg? det är ju så usa gör, så att muslimerna blir aggresiva och sedan ska resten av världen tro att de är terrorister, bara för att de reagerade annorlunda.

  Gina folk bryr sig egentligen inte om vilka val du gör i livet, eller hur du vill leva som musilm. utan det de mest reagerar på är ditt dubbelmoraliksa sätt. håll fast till det du säger, det visar att du är en SÄKER tjej och inte OSÄKER. just nu är du ju hur OSÄKER som helst verkar d som!

  Eller så kanske du har joinat illuminati ? perfekt bete för illuminati gänget

 • johanna

  Haha jag håller med, blev också sådär chockad första gången jag skulle äta det.. liksom så där stora kräftor så är det enda man kan äta en liten typ två centimeters stjärt!? Och suupergott är det ju inte heller precis..

 • Jag har en fråga till dig Gina.. Du svarade tidigare på lite frågor i din blogg (del två tror jag att det var) då du fick denna fråga och svarade på:

  Hur många barn vill du ha?
  Svar: Så många som Gud ger mig. Men om jag fick välja så skulle jag vilja ha 3 kanske? Lagom familj:)

  Så.. När du säger ”så många som gud ger mig” menar du då att du inte kommer använda dig av preventivmedel?, utan bara: ”oj, nu blev jag gravid igen.. Bäst att behålla det!” 1, 2, 3, 4, 5… Oj.. en till 6 st barn.. Oj nu ville gud igen att jag skulle ha barn.. ett till då.

  Missförstå mig inte, jag kritiserar dig inte. Jag är bara intresserad av dina tankar och åsikter. Jag själv anser att Barn är guds gåva till människorna, och det absolut största och bästa som kan hända. MEN!.. det finns ju gränser. Man kanske inte har råd att ha ett hus eller lägenhet för 8 barn. Hur många semestrar kan man åka på då? hur mycket tid kan du lägga på varje barn med ett heltidsjobb? Jag kommer själv ifrån en familj med 6 barn så jag VET hur det kan vara.. :/ Kärlek i all ära, men du måste ju ha pengar för att kunna leva.

  Jag blev bara lite fundersam eftersom jag inte riktigt vet vad muslimer anser om preventivmedel. Jag var precis och besökte en moské på medborgarplatsen i sthlm, och jag kan ju inte säga att jag var imponerad av religionen.

  Självklart fick vi en väldigt ensidig bild av vad just Denna ”Hassan”, tyckte. Men jag var helt chockad när vi gick där ifrån.. ”Kvinnor som har sex före äktenskapet är SLAMPOR, Jag som är troende kristen, döpt och konfirmerad är Tydligen muslim EFTERSOM det bara finns en religion.. och det är Islam. ”Attentatet mot World trade center var det Bästa som skulle kunna hända för oss muslimer *skratt skratt*”

  Vore kul om du ville svara på min fråga. Och jag veet att Du inte represeterar Islam, det skulle bara vara kul att få höra dina tankar..

  Kram! (du har grym talang för humor, btw)

 • Till skribenten vid namn ”=)” – just… shut the fuck up. Please.

 • Emma

  Varför SÅ NEGATIV!? Asså man blir bara sur när man lämnat din blogg du klagar fan jämt.

 • : D

  Jag kan ju inte vara säker, men jag tror inte hon tänkte så när hon sa ”så många som gud ger mig” utan snarare som, ja om det blir tvillingar så blir det det, kanske att tre barn räcker. Det kanske inte är något hon vill ta ut på förhand helt enkelt – det kanske händelsevis blir fem barn i stället.

  Jag är dock inte väldigt insatt i hennes åsikter kring det där, bara en gissning.
  Tänkte bara att man kanske inte ska övertolka en sådan liten kommentar, om hon inte uttalat sig mer i frågan vid ett annat tillfälle förstås.

 • Jag vara bara intresserad av att veta hur hon tänker.. :)

  That’s all :)