Vilken kväll!

Igår kväll så var Isabella Löwengrip aka ”Blondinbella” och Fredrik Eddari aka ”Abu Hassan” från Lilla al fadji här för ett litet hemligt projekt som jag håller på med. Gud vad bra det gick!! De båda var grymt sköna och härliga, så jag blev riktigt nöjd! Tack för att ni ställde upp! Efter drog jag och Bella till ett café i stan och fikade/käkade middag. Vi blev bjudna på lite god tårta också med motiveringen ”ni är så söta” haha:) Det är helt sjukt hur bra jag och Bella kom överens! Förr trodde jag aldrig att jag och hon skulle ha något gemensamt, vet inte varför men man hade väl tanken ”vad ska jag och en rik Stockholmstjej ha gemensamt”,  men vi satt och pratade och garvade åt våra efterblivna historier i timmar och hade det riktigt trevligt. Hon är riktigt skön Bella, så vi ska lätt hänga igen:)

Snodde bilderna från dig Bella!!

Läs fler inlägg

  1. Vilken ”Tjejkväll”
  2. Vilken diskriminering!
  3. Min Kristallengala kväll!

Kommentarer