Video bombning!

Hej allihopa! Som ni ser så kommer ni att få smaka på en hel del videos här. Kul va? Skrivandet och alla andra clownigheter kommer att vara likadant. Jag hoppas att ni trivs här i min nya lilla kokong.

Just nu är jag lite stressad. Håller på och gör en massa nya videos till SVT, måste packa till Uppsala/Stockholm imorogn och har fortfarande inte plattat mitt Hagrid hår. En jobbig kväll väntar mig, men jalla ni får njuta av mina videos medans!

Det här var förr förra vintern när jag åkte på en utbildningsresa till Libanon om mänskliga rättigheter. Riktigt roligt var det och jag fick massa fina vänner. Ser ni hur fint Libanon är på vintern? Varför kan inte Sverige ha det vädret, jävla regn….

Läs fler inlägg

  1. Er önskan, min lag.
  2. Frågor/svar.
  3. Just nu..

Kommentarer