Vi ser er era clowner!!!!

Hej allihopa. Ibland brukar jag, som resten av världen, sitta på FB och checka runt på människors bilder och man blir ju minst sagt förvånad. Alltså det är helt sjukt hur vissa photoshopar sina bilder och tror att man inte ska se. Man kan tro att det tar slut där, men det riktigt sjuka är de som tror att paint och photoshop är samma sak. Jag var inne på någons FB, och så ser jag hur personen ritat till ögonfransar på paint och tror helt seriöst att INGEN ska märka. HAHAHAHAAHAH. Ärligt talat har jag hellre korta ögonfransar än paint ögonfransar som är krokiga. Jag dog av garv, människor är ju psyk, våga vara naturliga, fy ”bubblan” alltså!

Lite fler blider med Big Fred och Bella:) OMG BB. Matchning yao!

Nooooo, inte eslå esnälla duu….

Vi klarade av att vara seriösa i 3 sekunder, sen brast det…

Läs fler inlägg

  1. Vi passade aldrig in.
  2. Er önskan, min lag.
  3. Såhär ser jag ut idag..

Kommentarer