Vem leker?

Det värsta jag vet, det är när någon säger ”varför leker du fin?” eller ”vad leker du?”. Det brinner i min kropp när jag hör den meningen. Varför varför varför skulle man leka något man inte är? Åhh, jag har lust att krossa ett finskt shot glas. Varför det just är finskt vet jag inte, men nu blev det så. Kross.

Nej, jag tycker inte om det, inte tillåten på grov nivå alltså. Folk ska alltid tro att man är på ett visst sätt, de har en negativ syn, och om man inte uppfyller den negativa synen, så är det plötsligt att man ”leker”. Bajs på alla lekar, jag är en kvinna som går rakt på sak. Leker aldrig, bara dansar salsa med Pablo ibland, men jag ska ju få leva mitt liv jag med? Nej men ärligt nu, alla ni som nu leker och förstör för oss andra som inte leker, SLUTA! Hur orkar man att spela ett spel och vara något man inte är, det har jag verkligen aldrig förstått. Förvirrat inlägg, men jag avskyr falska människor, och människor som tror att jag är någon jag inte är. Tänk er mig säga hela det här inlägget pratandes som en som sitter i publiken på Ricki Lake? Fett nice, sen skulle det se ut som jag har en helikopter på huvudet eftersom jag har färgat löshår i regnbågens färger och det ser ut som att en katt har slickat på det för att det skiner…

Jag och en gullig läsare som jag träffade häromdagen.

Läs fler inlägg

  1. Vem ska jag rösta på?
  2. Vem är Ana Gina?
  3. Tänk om de ljuger?

Kommentarer