Vem är Ana Gina?

För alla er nya som undrar ”okej, vem är den här sköna tjejen med det stora huvudet och dem vackra glimrande ögonen” så ska jag berätta det nu!!!

Gina Dirawi heter jag,aka ”Ana Gina”. Ana=”jag är” på arabiska, Gina är mitt namn,och så var det med det. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall för 19 vintrar sen. Har palestinska rötter , är muslim om någon bryr sig. Jag tog studenten 2009 från naturvetenskaps programmet och jobbar just nu på Sveriges radio Västernorrland som radiopratare samt med SVT nu då inför valet. Jag ska troligen plugga universitet till hösten, vad det blir vet jag inte..  Jag gillar att ta långa promenader vid stranden och dansa salsa med min hund Flora medan jag håller en ros i min mun och smeker min lätta mustache..eller inte.  Jag driver vanligtvis ”humor/samhällsbloggen” www.anagina.blogg.se där jag gör konstiga humorvideos om mitt liv,fördomar och lite andra grejer, men nu har SVT haffat mig in i sin public service snara och jag är fast här tills efter valet. Där har ni lite info om mig alla nya läsare,välkommna till mitt näste..my precious…

Läs fler inlägg

  1. Ana Gina: Hej då!
  2. Bettan – ”Vem fan är jag då”
  3. Är jag kaxig?

Kommentarer