Värsta action dagen.

Efterlysning!!!Vi på redaktionen behöver en bläckfisk! Nej jag driver inte. Den ska finnas här i Stockholm. Om ni har en bläckfisk, eller känner någon som har en, så kan ni maila anagina@live.se .

Sen vill jag berätta om min actionfyllda dag. Jag luffade runt här i området som bara jag kan, så kommer en massa äckliga gubbar och börjar vissla efter mig, under visslingen ser vi hur VÄRSTA fläshiga bilen åker och slirar i en kurva och efter kommer polisen i full fart. Undertiden ser jag hur det ligger en död duva på marken, och hur en läskig man sitter och haltar fram medan han glor med en skabbig blick. Ooo värsta filmen yao. Ooo Gina lever farligt.  Estress mage jag får den av den estockholm.

Kolla vad duktig min läsare är!! vad gulligt:D tack http://annasolla.deviantart.com

Läs fler inlägg

  1. Skönaste dagen!
  2. Sista dagen.
  3. Jag vet inte varför..

Kommentarer