Vad tror ni om mig?

Jag skrev ju tidigare i ett inlägg på min ”riktiga blogg” www.anagina.blogg.se att jag hade klippt håret som Rihanna. Vad tror ni om mig hahaha? Har ni sett mitt huvud? Det är inte direkt litet…Hade jag klippt mig som henne så hade jag sett ut som en tjock lesbisk brittisk kvinna vid namn ”Toria” som jobbar vid tullen på flygplatsen i England…(you are my inspiration Toria)…

Jag klippte en hel del, men bara topparna. Frisören var fett skön. Iranie. Jag satt bara och lyssnade på hennes uttragna uttal..fett skönt var de.Som att något sjöng en godnattvisa för mig eller något.

Jag och tjejerna igår. FEETTTT sliten var jag..det syns hahaha.

Läs fler inlägg

 1. Vad saknar ni?
 2. Vad gör jag här?
 3. ”We gonna find you”

Kommentarer

 • Haha, ja inte trodde jag att du skulle klippa som Rihanna. Man måste ju verkligen ha ”rätt” ansiktsform för en sådan frisyr :)

  ”Frisören var fett skön. Iranie. Jag satt bara och lyssnade på hennes uttragna uttal..fett skönt var de.Som att något sjöng en godnattvisa för mig eller något.”
  Hahaha, är det så iranier pratar? Tror jag aldrig träffat någon från Iran som pratar så faktiskt, haha. Eller så har jag bara inte tänkt på det, hehe.

 • PIH

  Jag råka hitta en video på dig i youtube för några dagar sen och fastna sedan på din sida som var as-rolig, jag lämnade en kommentar där jag skrev att du borde få ett eget tv-program, o nu så är du med svt. Grattis och lycka till!

  Det ska bli kul att se en intelligent och rolig tjej som kommer att förvirra islamofoberna och få dem att skratta och förhoppningsvis tänka om.

 • sandra

  varför har inte du korta klänningar som dom andra tjejerna? är de föratt du är förtryckt`?

 • AAHAHAh samma här skulle se ut som en parabol :D men du e jättevacker dina ögon och ditt hår :) !

 • Då har du chansen att läsa en blogg som drivs av enäggstvillingar! Intressant, ellerhur? Du har säkert någon gång funderat något över tvillingar eller bara tyckt att det är intressant. Nu kan du ställa dina frågor och läsa om det som intresserar dig. Vi skriver om så mycket mer än bara mode. Förresten, vår sötnos Charlie syns också ganska mycket i bloggen. Hoppas att vi hörs snart sötnos!

  Nu kan du lägga till oss på vår gemensamma facebook, läs mer om det i vår blogg (några inlägg ner) eller fråga oss!

 • fin blogg :)

  BESÖK BESÖK BESÖK juliiastern.blogg.se

 • HAHAHAHAHA det ”sandra” skrev nyss, sorry, men vadå förtryckt? om hon inte vill gå i kortklänning som hennes andra polare får hon väl välja själv? eller hur? SOM OM hon e förtryckt liksom haha.

 • Nasrin

  Men shit ”sandra” , vadå förtryckt? Alla som täcker sig behöver inte vara förtryckta, dom kanske inte vill visa sig lika mkt som andra. O tänk om gumman, kanske är dt du som är så förtryckt då du klär dig kort för andras skull ? :)
  Inget emot de andra vackra tjejerna på bilden men Gina du såg fantastisk ut som du var på bilden mashallah :)

 • r.n

  HALLO !

  Vart har du köpt din fina klänning, i like it very much. :)

 • Vi erani peratar inte sådär.
  Nej skoja!
  Ville passa på att kommentera när det inte är 60 kommentarer på dina inlägg för då känns det nästan meningslöst. Men ville säga att du är jättebra och fortsätt med det du gör, jag har nog immiterat khadidje för mycket för mina vänner dom vill knappt umgås med mig haha :’D

 • faattigt alla ni oki sug henes fitta hahha