Vad är syftet?

Vad är syftet med helg när man ändå vaknar 05:00? Som den banan jag är gick jag och la mig 21:00 igår, och vaknade 05:00…vilken himla ripoff. Människor får alltid ångest när de vaknar sent på helgen för att de har ”slösat bort dagen”, jag är tvärtom. Jag får ångest om jag vaknar innan 12:00, grov ångest. För det första, alla ni där ute som leker att ni är värsta business och säger ”jag vill inte slösa bort dagen”, vad är det ni slösar bort? Som om ni gör något ens? Folk gnäller i onödan,säger att de slösar bort sitt liv när de egentligen sitter och gör ingenting..

Nu kom min käre far och satte sig vid mig, försökte köra sin lilla kontroll ”vem är det, vad skriver du nu, vad gömmer du, varför får jag inte se, vill du inte sitta vid din pappa, tycker du inte om mig?”…jaja pappa,dina krokodiltårar funkar inte här… Nu ska jag fortsätta att ”ta vara på morgonen”, vilket skitsnack…

Hittade den här typ 2 år gamla bilden på mig, helt sjukt hur tiden går snabbt. Notera hur jag attackerar maten, ”om du inte attackerar,blir du attackerad yao bre hata Aina breXx GILLAR keXx ”.

Läs fler inlägg

  1. Vad fan är grejen?
  2. Jag är med i p3!!!!
  3. Vad saknar ni?

Kommentarer