Then she said…

Jag har vaknat nu men känner att mitt huvud ska explodera. Jag kanske är den bakis den? Eller inte. Bakis på mat fan. Åhhhhh, mitt tåg går om 2 timmar, innan dess måste jag packa, dusha, fixa mig, be, käka frukost, hjula 3 gånger med ett eld fackla i handen OCH  köra en paso doble med Per Moberg… Hur ska jag hinna?

Sen funkar de inte att tanka upp bilder. Alltså jag hatar att blogga när det inte funkar att tanka bilder. Vem fan bryr sig om texterna? INGEN! Man vill ju se bilderna(sån är jag i alla fall). Hoppas att storebror SVT tar tag i saken, annars kommer jag skicka en liten burk  som jag andats i första dagen på ramadan. Och jag vet inte om de verkligen uppskattar stinkbomber där på SVT, så jalla jalla fixa!!!

En annan sak jag undrar är, vad har hänt med Rihanna alltså. Den här videon..fett pinsamt när hennes farsa ska kolla på den.  Dock är låten grym.

Läs fler inlägg

 1. Hej jag är efterbliven.
 2. Ginas toplista!
 3. Vad gör jag här?

Kommentarer

 • gfg

  hej, en fråga bara som ja vill att du ska svara på :)

  de verkligen jättebra att du ber, men på nästan, jag säger näästan inte alla,
  så har du nagelack. och när man ska be så får man nt ha nagelack?
  och om du nu hade ”tjejproblem” som vissa kallar det, så ber man ju inte,
  då kan man lägga nagelack, men det e väl nt så att på nästan alla video du gör så haru ”tjejproblemet” xD

  tacksam för svar, om du nu ser dt här (a)

 • rihanna är den som byter stil 24/7 och hon är as ball nu. inte som förut. och jag tror inte hon bryr sig så mycket om vad föräldrarna tycker eller inte, hon kör sitt eget race! love her

 • Noa

  Videon är bara sjuk and we all know its because of ILLUMINATI!!!!!
  seriöst titta skillnaden på pon de repaly och S.O.S och nu är hon helt fuckad

 • hej

  en fråga som ploppade upp när jag läste din text.

  skule du kunna gifta dig med någon från ditt hemland? dvs som BOR där och inte kan svenska språket.

  eller är det viktigt för dig att han är från sverige? (inte etnicitet utan bara att han är tex arab och bor/bott i sverige i flera år)

  Kul att veta:)

 • Hoppas SVT löser bild-problemet för dig. Precis som du säger är det skoj att se bilder!

 • miss

  Får man inte vara homosexuell när man är muslim? eller vad är det du säger??

 • S.c

  Alltså det känns som om alla har blivit sådär ”snusk”"sex”galna…. Chris brown också, hans låtar handlar bara om en sak.

 • eh.. tror inte hennes pappa bryr sig? Hennes föräldrar är nog väldigt stolta över henne.. och vad va de som va konstigt med videon?? Både låten och videon är as bra!

 • bettty

  Det är väl ett nytt sätt att provosera på… Folk har blivit vana vid tjejer i underkläder som gör sexiga saker. Men med en kvinna! Då blir vissa upprörda ;)

 • Jag läser dina texter iaf gina för du har så smarta åsikter om grejer!;)

 • Lina

  Det gör inget att du inte visar bilder, för när du väl gör det, så är det bara bilder på dig själv. Jag menar inget illa, men vi har ju redan sett hur du ser ut Gina ;) . Så bild på dig eller ingen bild alls, är samma sak. Vi vill se nya bilder.

 • Ja, hon måste väl gå ett steg längre hela tiden så att hon fortfarande är på tapeten. Själv tycker jag att hon har blivit tragisk. Jag har aldrig gillat hennes låtar och hennes sångröst, men hon var ju så vacker förut. Visst är hon cool och det går väldigt bra för henne, men samtidigt undrar jag om hon verkligen mår bra. Tjejer som genomgår så här grova förändrinar ofta mår sällan bra.

 • Jag diggar dig Gina, du har en asskön blogg.

  Men, är denna video pinsam för dig bara för att det är två av samma kön? Det finns 4385843435478 st musikvideos på en tjej och kille som gör sådär, och ingen säger någonting. Jag tycker denna video är lika fin/pinsam/sexig/cool/ful eller vad människor nu tycker, som de med motsatta kön :) Peace.

 • Aleks

  Hej!

  Undrar varför du tycker att det skulle vara pinsamt för hennes farsa att kolla på den här videon??
  För om dom har en normal far & dotter relation så ser ju inte han henne som sexuell(asså på de ”sliskiga” sättet), eller?
  Och sist jag kollade så ska man väl inte dömma människor om det är ”lebb” scenerna du menar att hennes farsa skulle tycka va pinsamma? För att vara bög/lebb är väl ingen sjukdom eller något fel att vara?

  Bara undra vart pinsamheten skulle komma ifrån?
  Have a nice day! =)

 • tycker alla kändisar nästan beter sig som slampor på scenen och i sina videos. Föräldrarna bryr sig nog inte eftersom det oftast bara är en stil dom har just då och när dom är sig själva privat så är dom inte likadana. men hon har pengar så pappan är väl glad för det och snyltar haha

 • Jazzi

  Märks att de flesta som kommenterat kommer från ett samhälle som inte vet vad .. aj shit kommer inte på ett svenskt ord som vanligt haha. Hatar svenska så fattigt språk. Hmm ordet 3eb, toppenbra ord (arabiska) excisterar inte i svenskan. Det betyder något som är oförskämt, pinsamt, alltså fel… tex att en kille/tjej går naken. Eller när någon gör som Rihanna gjorde på videon.

  Vare sig den andre är kille eller tjej så är videon extrem och störd.
  Men att det e två tjejer gör den värre.
  Och vilken farsa vill se sin dotter röra sig på detta viset och ha såna kläder? Och sen i en video som visas överallt?

  Fick ni svar på era frågar angående varför den är pinsam?

 • Simon

  Förstår inte riktigt vad du tycker är det pinsamma i videon, är det sexet eller det att det är två kvinnor. om det är det sistnämnda så tappade jag faktiskt lite respekten för dig där. Du vill få bort olikheterna och fördomarna mellan olika folkslag, men gäller det bara heterosexuella personer då? eller vart står du, inte nån av dina karaktärer utan du i hbt-frågan? Kan ju faktiskt vara rätt intressant eftersom du är muslim och jag har själv släkt från Irak och jag vet att många tycker att det är väldigt fel.

  Låten är egentligen en cover och det är en man som både skrivit och sjunger låten och jag tycker det är starkt att rihanna inte har ändrat texten och eftersom alla vet att rihanna inte är gay så visar hon i alla fall att hon inte har något emot hbt-personer.

  om du bara tyckte att det var för mycket sex för din smak så ber jag om ursäkt för det här lilla påhoppet.

  annars tack för en grymt rolig blogg!

 • Simon

  Svar till Jazzi’s kommetar:

  sen vill jag bara säga att anledningen till att det inte finns något bra ord för det på svenska är för att de flesta svenskar inte är så jävla rädda för om de är pinsamma eller hur de framställer sig själva, de vågar vara sig själva och står för vem de är, även om det skämmer ut familjen och det visar stake!

  Over and out!

 • Malin

  Vad är dt för video? Ser inte..

 • förmodligen är det inte rihanna själv som får välja hur hennes image ska framställas, eller vad hon ska göra i sina musikvideos

 • Håller helt med! : vad har hänt med Rihanna ? ! <3

 • exakt vad är det pinsamma i videon?

 • Vad ska hon skämmas över? istället för att jag dra en slutsatts så frågar jag dig istället , tacksam för svar:)

 • e

  Hennes pappa och mamma måste vara stolta över henne! Varför skulle de inte vara det liksom? Hon har verkligen lyckats och är duktig på det hon gör!!