Take the gun, and count to three.

Idag när jag vaknade var det en sån ”kan någon ta en fet pistol och bara skjuta mig i huvudet ” dag… Jag har haft sånna dagar ganska mycket på sista tiden. (Nej mamma det betyder inte att jag vill ta självmord, det betyder att jag vill sova). Nu sitter jag på jobbet och har tusen saker att spela in. Kommer att vara en RIKTIGT lång dag idag, jag slutar typ 21:00…wow…bra…Men vill man komma någonstans i livet så måste man jobba som en åsna. Inget kommer att bara komma flygandes med Mary Poppins och hennes paraply. (Fett nice att ha ett sånt paraply, slipper att ta tunnelbanan).

Juste, jag såg jesus tanten häromdagen.. Ni vet hon den finska tanten som skriker och refererar till bibeln hela tiden. Jag älskade henne haha, hon log lite sött mot mig också, vi ska på dejt, jag som Khadidje , hon som jesus tanten, vi kan göra underverk…

Jag och Amir… Förstår inte varför det alltid slutar med att jag ramlar..

Läs fler inlägg

  1. Jesus älskar mig.
  2. Gud måste älska mig…
  3. Skönaste dagen!

Kommentarer