Sverigedemokraterna har koll!

Som ni vet så försöker jag att lära mig lite mer om de olika partierna.Idag valde jag att kolla lite på Sverigedemokraternas hemsida. Jag har tagit ut lite grejer på hemsidan som intresserade mig:

”Fastemånaden har också kommit att präglas av vandalism, bilbränder, våld och upplopp i de svenska förorterna. Mot bakgrund av detta kräver nu Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson skärpt polisberedskap under de närmaste veckorna:

- Den ökade våldsamheten under Ramadan, som kan tänkas ha sin grund i det faktum att fler rotlösa muslimska ungdomar än vanligt rör sig ute sent på kvällarna, har utvecklats till en ny och ovälkommen tradition. Samhället måste förbereda sig på att stävja eventuella oroligheter. Inte minst genom att införa skärpt polisberedskap under de kommande veckorna, säger Jimmie Åkesson.”

Tydligen blir vi muslimer argare under Ramadan och ni ser ovan varför. Vad skönt att jag fått en förklaring på varför jag känner som jag gör. Jag har känt mig riktigt aggressiv på sista tiden. Håller ni andra muslimer med mig? Känner ni hur det bara kliar i fingrarna, hur man bara vill slita av sig kläderna, gå ut och göra upplopp? Kanske bränna en bil eller två? Kanske stjäla lite? Skönt att veta att våra politiker har koll och bryr sig!

Läs fler inlägg

 1. Har jag förändrats?
 2. Ramadan Kareem!
 3. Vart har jag hållit hus?

Kommentarer

 • Aish

  Driver han med mig? Det är nu det är en helig månad där många håller sig hemma. Ingen är typ ute på min gård, helt tyst. Jag undrar om han ens varit ute i förorterna och sett nåt?

 • Tycker du tar i när du kallar Jimmie Åkesson ”politiker”. En mer missanpassad individ får man leta efter i svensk politik.

  Om du nu verkligen känner för att bränna upp en bil – välj hans.

  (för er som inte begriper ironi – så är detta ingen uppmaning till mordbrand)

 • Aish

  Jag undrar om han någonsin varit ute i förorten, pratat med en muslims ungdom, vet ens vad ramadan innebär. Han är ju fan helt skrivad den mannen, en riktig människohatare. Ovän med sitt liv.

 • Aish

  Jag blir rädd när jag läser sånt här. Att det finns människor som går på detta. Har han statistik på att det sker fler oroligheter under ramadan månden. Har han belägg för detta? Lätt att bara skriva det sådär, men att inte ha bevis för det, visa det med statistik.

  Jag känner också Gina nu när jag fastar , att jag har lust att bränna upp en bil, min fasta blir kanske mer värdefull då och jag hamnar i himlen. För just under ramadan älskar jag att bränna bilar, jag blir mätt på det.

 • Linn

  Jimmies Åkesson, inse att alla muslimska ungdomar är döda under Ramadan! Man äter och dricker ingenting och ofta är man uppe och ber nattbön hela natten, ingen skulle orka att ens tänka den tanken! ;)

 • fy fan asså allt ALLT ska skyllas på muslimerna
  de hjärntvättade Svamphjärnorna vet inte att

  DET ÄR EN SKILLNAD PÅ MUSLIMER OCH ISLAM

  om något händer eller heter ali eller bara har mörkt hår och
  mördar någon så är det självklart en ”muslim”
  det är så synd att vi alltid ska dras över en kamm
  det finns dåliga muslimer och bra muslimer
  det finns många sjuka människor här i världen
  men nej dom väljer att det är muslimers fel !!

 • Aish

  Han är nog det största hotet mot mänskligheten än vad jag som muslimsk kvinna är!

 • Aish

  Bilbränderna sker av typ 5-6 ungdomar, och detta var för 1 år sedan typ, inte av 100, sen tror svenska folket att det är typ 100 ungdomar som går och tänder på bilar.
  Det är även kristna som kan göra detta och ateister, vem säger att en person från irak, turkiet, iran är muslim?

 • hahahah det är inte möjligtvis så att det är ett gäng ungdomar xD
  Ramadan har INGENTING med bilbränder att göra iallafall haha det var det roligaste jag har hört idag.

 • Sara

  Ramadan är ju verkligen en högtid där man ska bete sig som skit och bränna bilar.

  Inte. Jag fattar inte hur dem tänker!

 • Ja, han är allt bra stabil den där Jimmie. Jag är inte muslim, men känner att det du själv beskrev om ramadan skulle vara bra för alla att delvis ta del av. Många av oss (inklusive mig själv) borde kanske koppla från oss alla egentliga onödigheter och se vad som händer ute i den riktiga världen. Till exempel: Låt mobilen vara avstängd några timmar per dag. Se på dokumentärer istället för på dåliga filmer eller varför inte ta ett glas mjölk istället för ett glas cola. Enkla saker som får en själv att lugna ner sig, vilket speglar av sig på andra.

  Okej, det var allt för mig. Puss och kram mandelflarn!

 • Ja men man kan ju bli fett irriterad och aggro när man är hungrig.. ;) Nej, allvarligt, han är dum i huvudet, det enda han argumenterar om är muslimer, de är tydligen orsaken till alla problem och det största hotet mot samhället. Det är skrämmande som han håller på. Undrar om han själv tror på det han säger eller om han bara försöker ragga smygrasistiska väljare och han tror att det är det här de vill höra…

 • Hej! Ja håller med kommentaren över mig. Blev hungrig och irriterande dem första två dagarna. Men nu känner jag hur jag förändras och börjar bli den människa jag vill vara
  Ramadan Kareem!

 • ni

  Om ramadan är orsaken till upploppen, då är det ju ramadan varje dag i hela världen, grymt. Jimmie har lärt mig nåt nytt!

  upplopp=pga ramadan, roligt, då är det bara att ta bort ramadan så sker det inga upplopp, han kan sin grej den pojken.

 • Bea

  Att Sverigedemokraterna har nagot underliga asikter och formuleringar ar vi ju minst sagt vana vid. Daremot forstar jag inte riktigt alla er som ar ironiska runt det har.

  Nagon skrev att 5 personer brannt nagon bil och sa tror svenskarna att det ar ett hundratal som ar ansvariga. Det ar sannt. Media forstorar och manga av oss har aldrig traffat en muslim sa visst ar det latt hant att man tror pa sant och i samma veva hittar lampliga syndabockar till all varldens ont. Darfor tror jag det ar for tidigt med ironi runt de har fragora och det basta for oss alla vore nog om ni berattade vad det hela gar ut pa och vad ni star for istallet for att driva med det hela.

  Humor ar en jattebra vag till forstaelse, men den ar inte sa lyckad som forsta steg da ironi, framforallt skriven sadan, faktiskt valdigt latt kan missuppfattas. Det ar vad jag tror i alla fall.

 • Selina

  ‘Skämtar dom?’ var min första reaktion när jag läste detta… de kan inte vara seriösa… ett bra exempel på hur hatet i samhället skapas. Jag skäms för dom inget annat…

 • suzan

  Jimmie Åkesson är själv ett hot mot samhället! Det här skrämmer mig riktigt mycket. Lite kolla måste man i alla fall ha om man ska kalla sig för politiker… Vafan är det här?

 • ff

  äckliga sverigedemokraterna dem kan gå dränka sig eller nåtf

 • Martin Andersson

  En lista på stök och vandalism i invandrartäta förorter under ramadan 2009 finns att läsa här:
  http://joseffransson.wordpress.com/2010/08/13/ett-litet-hopplock-fran-ramadan-2009/

  Fråga till Anagina, om det nu skulle vara så att våld och vandalism stiger under ramadan, gjorde Åkesson rätt som krävde högre beredskap av polisen? Eller hade det varit bättre att inget säga och låtsas som det regnar?

 • Lina

  Men det är ju som du själv säger Gina, man ska inte dra alla över en kam. Det kanske finns muslimer som blir galnare under ramadan, alla är inte lika duktiga muslimer som du. :P

 • Jimmi Åkesson är en SKAM för svenskar. Jag skäms ärligt talat när jag får höra hans idiotiska åsikter och tankar. Fattar inte!

 • SantiagoMunez

  jag är född i chile och kom hit till sverige när jag va 14 år.

  Jag är stolt över mitt ursprung, för mina latinska rötter.

  Jag skall ändå rösta på Sverigedemokraterna för jag och min familj tycker det har kommit in för många på för kort tid.

  sverige skall ta in invandrare men inte i den tankt som vi haft nu.

  som svar till Rebecca, jimmie åkesson är en hjälte som vågar säga sanningen.

  vi på den chilenska föreningen i göteborg skall alla vi rösta på SD.

 • Stolt muslim

  haha alltså jag förstår mig inte på honom. Blir verkligen bi muslimer argare under ramadan, det är rättare sagt att man blir gladare under ramadan. Ramadan är en helig månad då man ska hålla sig borta från allt ont. Och när han säger att fler ungdomar är ute mer på kvällen, please vi bryter ju fastan vid 9 och sedan går man ju och ber. Och de flesta är inne på dagen, och inte ute och förstör som han säger. Varför fasta om man begår massa brott? Och vem ORKAR ens, snälla vi har inte ätit på hela dagen, tror ni vi skulle ta oss den tiden att förstöra saker? :D Vet inte vart han har fått allt det där ifrån men ramadan är faktiskt den heliga fastemånaden då man ska rena sitt sinne genom att undvika dessa onda handlingar han tar upp.
  Sluta hata islam, för islam är verkligen inte dåligt som alla tror, allt detta man hör på tv som tex att en man stenat sin fru, snälla då är han Inte en muslim, för enligt islam är det FÖRBJUDET!! Tro inte på allt ni hör och säger. Om alla bara kunde ta sig den tiden allt lära sig liiite om vad islam innebär skulle de flesta ändra sin uppfattning helt :D
  Ajja ramadan kareem på er muslimer som fastar:) Gud kommer underlätta för oss fastan för oss inshallah! :)

 • fm

  SantiagoMunez, seriöst, tack för ett gott skratt.. HAHAHAHAHAHAAHAHAH

 • Stolt muslim

  haha till dig santiagomunez, jaa rösta på sverigedemokraterna gör det, så får vi se hur länge du och din familj stannar i Sverige ;) Haha fan va pinsam du är. Och du säger att han är en hjälte.. vilken sanning är det han säger? Snälla du är fan hjärntvättad, håll dina pinsamma åsikter för dig ssjälv.

 • SantiagoMunez

  till stolt muslim.

  Snacka inte, jag har läst delar av koranen, där mohammed gifte sig med sin kusin, när mohammed beodrade att en kvinna skulle stenas till döds.

  DeT STÅR I KORANEN, tydligen så har du inte läst boken själv.

  så kom inte med undanflykter här, att du inte ens vet själv vad det står i din heliga skrift är tragiskt

  ”In Islamic Sharia Law. Islamic Sharia Law is based on the Qur’an, the hadith, and the biography of Mohammed.[10] Stoning is well-established in the Sunni hadith of Sahih Bukhari, where it is recorded that Mohammed ordered it over 34 times as a punishment”

 • pinsam värre

  haha jag måste också tacka för ett gott skratt santiagomunez
  hahahahhahahahahhahahahahhahah

 • SantiagoMunez

  Mohammed gifte sig med Aisha när hon va 6 år gammal, dom hade sex när hon va 9 år gammal.

  det står oxå i koranen, i modern tid kallas det att vara en pedofil

 • SantiagoMunez

  Volume 7, Book 62, Number 64:
  Narrated ‘Aisha:

  that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

  pedofil va han

 • MG

  Han äter bajs helt enkelt =)

 • Laila

  WHEN YOU DON’T GOT ANYONE TO BLAME ON BLAME THE MUSLIMS!!!
  jag är så jävla trött på det jävla sverigedemokraterna borde kastas i soporna
  och under ramadan är ingen ute alla är hemma och äter och hur fan vet dom att det är just muslimska ungdomar bara för att dom känner för det eller??!!

 • pinsam värre

  asså du santiagomunez istället för att kopiera massa skit från wikipedia ( du vet väl att det är en osäker källa) så lär dig fakta ok?
  Kalla vår profet hur mkt du vill, vi kan inte göra så mkt, utan det är Gud som kommer straffa dig :)
  Okej de gifte sig när hon va 9 år, men vet du varför? Vet du vad som hände sen? Vet du vad som hände innan? När du får veta sanningen kommer du ångra att du skrivit allt detta, så lägg ner vetja :)

 • Jag tror att hon driver så ta det lugnt!

 • HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA, inga kommentarer, walla. Systrar och Bröder, ta inte åt er ;)

 • a

  HAHAHAHA, ramadan är bara en hög tid, ni tänker mer på andra o försöker göra rätt, det är som han bögen firar påsk lr jul. han borde fan inte leva, jag skäms ibland o säga att jag är svensk, för kolla bara på hans ord, jesus.

 • Folk har skrivit att det är läskigt hit och dit. Visst det är läskigt, men inte att de skyller på Islam, utan att de håller på och blandar in religion överhuvudtaget i det hela. ALLA ungdomar som är ute på kvällarna och förstör eller vad det nu är de håller på med är inte muslimer, eller ALLA är inte kristna. Vi har fler än bara en slags ungdomar i Sverige, det är multireligiöst. Därför kan man inte skylla på att det BARA är muslimer som håller på.
  Men så klart SD ska utpeka att det är nu sabotage och andra saker pågår, nu under Ramadan, då de ÄR EMOT folk som de anser inte är ”äkta svenskar” för att de inte är kristna eller för att de kommer från ett annat land.

  Någon chilenare skrev längre upp att han/hon och hela chilenska föreningen tänker rösta på SD. Du har fattat fel dude. Det är såna som DIG och MIG de vill rensa det här landet på.

  Sverigedemokraterna i riksdagen? – NEJ TACK!

 • SantiagoMunez

  Sverigedemokraterna i riksdagen? – JA TACK!

  och gud kommer straffa mig för vad jag skriver, haha tillåt mig skratta, eran pissgud kan inte göra nånting för han finns inte. ni kommeer bli besvikna sen när ni dör när ni inser att det inte finns nån allah

 • SantiagoMunez

  och nu när jag är kritiskt mot Islam så vill alla muslimer här inne halal slakta mig eller hur. ni är alla likadana

 • hej

  hahah det luktar ironi från Ginas sida :)

 • rasist mot muslimer

  hej jag heter Alma och bor i rosengård. Jag tycker ni är som djur , djur som nte har sett mat på 3 år. Särskilt under ramadan blir ni huliganer.
  Sverige demokraterna har ju helt rätt! under ramadaN BLIR NI JU tvingade att fasta,jag har ju tilloch med hört det av muslimer som är shia som säger att de blir slagna om de inte fastar.Ni har en skit religion asså om ja va tvungen och bli muslim skulleja hellre äta mit bajs!!! förstå själv sverige demokraterna har ju Rätt de är bara ni själv som försöker undvika det . en sista sak: om du vill att din blogg ska bli ^känd^så borde du inte ta upp så mycket om er äckliga och snuskiga religion. jag vet vad du vill: enda sedan dinn blogg flyttades till svt så har du Plötsligt börjat ladda ner dubbelt så mycket låtar som du sjunger , jag vet varför ,jo för att dn blogg har ju som sagt flyttats till svt och då läser fler den!! så in your nasty face!!

 • Han är ju helt sjuk :D
  Under ramadan blir alla muslimer vänligare och snällare.
  Jag tror att ingen som fastar skulle försöka bränna en bil :)

 • Hänger inte med

  Vänta nu.. hur kan alla ungdomar som fastar va ute på kvällarna och förstöra när det är just på kvällen dem sitter inne och käkar för att avbryta dagens fasta!?

 • LL

  Personligen så tycker jag att alla kan ha olika åsikter om de bara kan argummentera för sin åsikt! Och som jag ser så verkar Santiago Munez inte kunnat argummentera för sin..
  Visst, du kan älska SD hur mycket du vill, men är det inte att ta i när du påstår – som ”Alma från Rosengård” att muslimerna är bakom all skit? eller vad tycker ni?
  Och jag antar att du, Santiago Munez är kristen? eller vem vet, du kanske är ateist, jude, budhist, men jag vet att jag inte kränker någon baserat på deras religion.
  Du vet tydligen inte att Gud och Allah är samma Gud? Eller?
  Du vet heller inte – tydligen- att inom Islam så dömer VI inte folk baserat på det du verkar döma folk, för ALLA har lika mycket värde.. vilket dina kära Sverige demokrater inte verkar tycka.
  Och för att vara helt ärlig så bryr jag mig inte om vad du tycker, men det är lite synd att du inte kan argummentera för din åsikt. När du har lärt dig det, och när du får bättre allmänbildning kring Islam och slutat med lögnerna om att du har läst Koranen – vilket du absolut inte verkar ha gjort – så kan du dra en nyttig debbatt, men tills dess tycker jag att du ska hålla dig undan..

  Och till ”Alma från Rosengård”; ja, jag tycker att det är kul att du har fått en så bra uppfattning om Islam. Men bara så att du vet så finns det ingen tvång om att man ska fasta, vare sig man är sunni eller shia!
  Det kan du väl säga till dina kära vänner?

  (Jag menar inte att hoppa på folk, men jag blir arg när jag ser att vissa outbildade människor säger dåliga saker om min religion- eller någon religion över huvud taget! Väx upp!)

 • LL

  ”Hänger inte med”, jag tycker också att det är konstig. Tydligen så går vi ut och bränner bilar istället för att bryta fastan..

 • iman

  Till ”Rasist mot muslimer”

  Skyll dig själv,den där alma du snackar om har knappt kollat in Ginas blogg,dessutom är hon min vän,don’t try din mes,lägg upp ditt riktiga namn,besök träff,och våga komma in i rosengård,så får vi se ;)

  Sverigedemokraterna i riksdagen? – ABSOLUT INTE!

 • Ai

  Ni som stödjer SD…

  Ni menar då att den enda orsaken till att bilbränder, våld, vandalisiering sker är på grund av ramadan eller för att man är muslim?

  Läs sociologi, eller andra kurser så kanske ni har en annan uppfattning av verkligheten…
  Bilbränderna som skedde i Göteborg var av 6-7 ungdomar, men media förstorade upp det som om det var 100 ungdomar som härjade runt och satte eld på bilarna…så dessa 6-7 gav en ännu sämre bild av 100 tusentals invandrare som finns i Sverige. Skulle den miljon av invandrare som finns i Sverige ha ett anlag att vara kriminella? Det är ju det SD menar, då skulle nog ja och 100 av mina släktingar idag vara kriminiella, vilket vi inte är. 50 procent av min släkt är akademiker. Det finns många lagliga, fredliga, humana muslimer och invandrare kristna som buddister men dessa lägger man inte märke till..tyvärr.

 • Aish

  Alla muslimer som inte bränner bilar, vart syns dem i media?

 • sarah

  haha Jimmie borde åka till något muslimskt land under ramadan. När jag och mina kusiner var små brukade vi gå ut på kvällarna och lägga oss på den varma gatan, varför då? Jo för att ALLA var hemma och inte en enda bil syntes till!

  Jag känner mig som en bättre människa under Ramadan faktiskt och jag känner att jag gör flera goda gärningar, inte bara mot min familj utan även mot okända människor som man möter dagligen.

 • Nathalie

  Till ”Rasist mot muslimer” Asså ursäkta men vafan e ditt problem?! Vadå ”under ramadan så blir ni som huliganer”?? Jag e svensk och inte muslim men jag har muslimska vänner och INGEN av dem beter sig som en huligan när dem fastar, o lixom vad har SD för bevis på att de e muslimer som går o vandaliserar så jävla mkt under ramadan?? Har dem fått de på kort eller? Nej skulle inte tro de, lixom ni snackar om muslimer som om dem vore dumma i huvet o bara vill komma till sverige för att vandalisera o förstöra, medan i själva verket de e sånna som du (rasister) som bara förstör samhället o gör att människor blir uppdelade, lixom snälla öppna ögonen det är 2010 för fan!. Hahaha asså du e bara helt patetisk o jag tkr synd om dej. Det är allt jag kan säga.

 • Huda

  ”Fastemånaden har också kommit att präglas av vandalism, bilbränder, våld och upplopp i de svenska förorterna”.
  Malmö? Rosengård? driver han där jimmy bögen med mig lr? sist det brann var typ förra året första dagen då det var ramadan,och det var inte alls planerat att hända under ramadan,but it happened!
  Sen..sverigedemokraterna? Dom är ju emot invandrare osv,så varför stödja dom Gina? och om du VERKLIGEN driver,lägg up ett jävla inlägg och säg att du driver,palla kolla in din skitblogg,du får ju pengar så ganska skönt för dig juh.
  Sen,vad tror sverigedemokraterna vi är? Djur lr? varför skulle man bränna bilar? ramadan är en helig månad,och du är förmenad att hjälpa fattiga (skcika pengar,kläder osv..) be till gud,läsa Qur’aan,att leva som vår profet muhammed,hans tid alltså,och känna med fattiga,dessutom stängs djävulens dörrar,varför skulle man bränna då? sen tar dom jävlarna upp något som pågått förra året,och nu tror dom att man JUST i ramadan ska börja bränna igen..kan man vara dummare?

 • ARG

  i MEXICO har det mördats 23 personer i gängbrål, dessa är inte muslimer, många är katoliker. I USA mördades 3 personer i gängbråk, dessa var inte muslimer utan kristna och judar. Så nu då kära SD-anhängare, är det endast muslimer som mördar? Är det pga. religionern man är kriminell. Nej, det är 10000 andra faktorer, SÅ läs på lite bakgrunden till att många ungdomar hamnar snett…

 • ARG

  hUDA—> TROR DU GINA STÖDJER SD? KOLLA IRONIN FÖRST HON SKRIVIT I SLUTET. PLEASE GIVE ME A BREAK

 • ARG

  kom till förtorterna gott folk, inte en kotte ute…

 • ARG

  Jimmie ser lite rund ut, för mkt kebab, falafel och pizza kanske?

 • sara.

  Haha, löjligt. Vi är väl människor i grund och botten? alla är vi väl lika, ett hjärta, rött blod och två lungor. Vi har båda känslor. Kan ni förklara för mig varför folk bara inte kan släppa allt och skit i SD? Dom har ju uppenbarligen en sorglig och tragisk syn på livet. De som röstar på SD är obildade bönder. Som inte vet att livet går ut på att se möjligheter och inte hinder. I grund och botten kompletterar vi varandra, på många olika sätt. Utan oss skulle inte Sverige vara modernt. Utan invandring är Sverige ingenmansland. Alltså, utan det skulle Sverige som ett land inte överleva. Punkt slut.

  SD är den ledande punkten till att vi snart kommer få ett tredje världskrig. Japp, kära ungdomar. Detta är vad SD leder emot. Grattis till ”helsvenska” människor som röstar på dom, tack för att ni stödjer onödiga krig. Bara för att ni inte ha kunskap. Sorgligt.

 • SantiagoMunez

  Jävligt omoget att radera mina inlägg, tydligen så är anagina ganska feg

 • Aisha=Hon som lever!

  Hon kanske inte orkar med att det blir så himla stora konflikter!
  Och det förstår jag, hon verkar ju nästan bara bli nerklankad för varenda liten sak hon skriver.=(It really breaks my heart!!

 • emelie!

  Gina under Ramadan ska du leka att du e religös du säger juhh att din farfar är imam sen kolla vad du lägger upp för videon du borde fan skämmas , hon den där sister khadije asså hur pallar du göra sånna videon du är juh ändå itte roliig vafan det e RAMADAN kolla vad du gör du kan inget om Ramadan föresteen, så sluta lägga upp inlägg då det är fel det du skriver !!!

 • NINA

  hon raderar inte dem faller bort ibland, även mina inlägg kommer inte med ibland, du får testa igen.

  I chile var det 5 ungdomar som mördades av katoliker!
  I katolska kyrkort sker det ganska mkt övergrepp mot barn..även en chilensk präst var en av förädarna..är det Gud som säger åt dem att göra det ? Nej, det är människans egna val att utföra sådana handlingar så skyll inte problemen i Svergie på ISLAM!

  även chilenska föreningen har släktingar och ungdomar poch människor från deras land som är kriminella, se bara gängen i CHILE OCH SYDAMERIKA

 • ....

  Förstår ni it att hon driver?

 • lia

  Sverigedemokraterna är emot oss invandrare även om dom säger att dom inte är det. Jag kan inte förstå varför, vi är alla människor uppvuxna under olika omständigheter. Vad vore Sverige utan alla invandrare?
  Dessutom är en svensk själv invandrare i våra hemländer som tex Turkiet, Hurghada osv. Så varför utmana ödet?

 • Det partiet tycker typ att hitler gjorde rätt!?

 • SarahK

  hahha, så sjukt ;S underbart med din ironi iaf..
  har du lyssnat på promoes & timbuktus låt ”ge oss sverige tillbaka” om sverigedemokraterna? om inte så gör det, texten är helt klockren och skön ;)
  som om inte apmånga svenska fyllon gör dumma saker under midsommarhelgen? hehehhehe

 • Sarah

  Jag stör mig på Sverigedemokraterna så mycket! Förra året kom det reklam hem, haha stod typ att invandrare hade tagit över Sverige och att de ville ha sitt fina Sverige tillbaks. Alla invandrare ska utrotas.

 • johanna

  Hahah alltså vadfan.. hur kan någon tänka sådär seriöst? Är ju så genomskinligt alltså… idioti! Jag dör om dom kommer in i rikstan

 • Alltså, det där partiet lurar ju bara folk. Hela deras partiprogram och deras hemsida är ju bara full med en massa korkade åsikter och uttalanden. De som lyssnar på dem och går på deras skitsnack måste ju vara bra korkade de också. De säger inte direkt rakt ut att de är emot invandrare, men läser man mellan raderna och tolkar vad de säger fattar ju egentligen vem som helst att de hatar invandrare och vill ha bort dem och deras religioner och kulturer från Sverige.

 • OH MY GOOSH nu förstår jag allt.. it all make sence now.. VAR DET DÄRFÖR JAG BRÄNNDE BILARNA PÅ GÅRDEN IGÅR? jaahhaa.. den där ramdan asså hihihi den lurar jitti mkt (khadidje röst)

  OCH jag vill säga till SantiagoMunez .. snälla, gå och dö ?! ingen raderade dina inlägg, alla syns bara inte.. gråt en flod också.. dessutom var dina kommentarer så korkade så d lika bra.. gå och rövslicka Jimmy medan han fixar ditt plan hem till sydamerika .. hola come sta ?! haha gå och öva din spanska du kmr behöva den

  PEACE

 • tina

  Till arg: Helt rätt!!!! Han har nog fått i sig för mkt kebab,pizza o hamburgare. Man blir ju knappast rund av lite köttbullar.
  annars skulle MINST halva sveriges befolkning vara runda så….

 • kevin

  jag håller med SantiagoMunez :P . men Gina jag älskar dina vids och de e skit roliga, men det känns som att du gör narr av sd i detta inlägg, visst har de sjukatankar kan man tycka, eller så tycker man att de har rätt! de som tycker att det har rätt o inte rätt, för dom är det verkligt för de e ju deras verklighet? så respektera de som tycker att de har rätt för fan:)

  JAG ÄLSKAR DIN BLOGG:D (hm dubbelmoral eller?)

 • Laila

  SantiagoMunez DU E SÅ JÄVLA OMOGEN SLÄNG DIG I SOPORNA OM SD SKULLE REGERA NÄR DU VA 14 ÅR SKULLE DU INTE FÅ BO HÄR DIN OTACKSAMMA JÄVEL!!!!!!!!!!!!!

 • SantiagoMunez, ja rösta på Sverigedemokraterna, hoppas verkligen att dom vinner så får vi se vad som händer med dig och din familj. Haha. Idiot. Läs på innan du röstar förihelvete, annars kommer det gå åt skogen med Sverige. Sverigedemokraterna i riksdagen- NEJ TACK!

 • svennen

  SantiagoMunez: Antar att du är chilenare. Det är en stöldvåg i Göteborg. Gamla människor som blir rånade av sitt hem, vet du vilka kvinnorna var: CHILENSKA KVINNOR.

  Tror du jag drar alla chilenare i en kant nu, nej. Men tro mig det gör SD, rösta på dem och slicka deras rövar, men dem kommer kämpa för att kicka ut dig och andra i din släkt.
  Tänk efter först VARFÖR det egentligen sker våldsamheter osv av ungdomar med invandrabakrund, inte är det pga. religionen. Det är skrattretande att tro att religionen är bakom våldsamheterna i Sverige. Är det religionen som stödjer gängbråken i Chile och Mexico också?

 • svennen

  Kevin: När SD gör narr av henne, varför ska inte hon göra narr av dem?

 • Amina

  SantiagoMunez

  Jag tror Jimmie har råkat hamna i Latinamerikas Knarkkrig och gängkrig , så som jag har förstått det är det ”Ramadan” hos er varenda dag på året HAHA!!
  BTW: vet du vad pedofili är? Lammköttälskande präster.

  Sverigedemokrater är parodi på politik.

 • r.love

  till( SantiagoMunez)
  du skrev att i modern tid kallas det att vara en pedofil,men vad kallades det förrut, det var helt ok att gifta sig när man var liten,ja det var fel,men i då tid var det ok helt enkelt och sluta skriv om något du inte vet om alls,tänk innan du skriver ok.

 • Sergo

  Ja, Jimmie Åkesson, många muslimer är ute på nätterna när det är Ramadan. FÖR ATT BE! Hur blåst kan man vara? Om det är en helig månad så går de ut för att be och för att åka hem till andra familjer för att äta mat tillsammans. Man vandaliserar ingenting och man bråkar inte heller, det är ju vid den här tiden som man ska vara som snällast (eller har jag fel?).
  Jag är inte muslim, jag är katolik, men jag blir så trött på människor som alltid ska skylla på en viss grupp av människor.
  Han har själv sagt att de flesta våldtäktsmän är invandrare etc, när hans parti inte har tillgång till polisets register och poliserna har själv sagt att de inte skriver ner sådana saker i deras rapporter. Så vart fan får han sin information ifrån? Ku Klux Klans hemsida?

 • Jazzi

  HAHAHAHA politiker my ass heller. Jag är mer politiker än han beleive me.

  Sen ytterligare skratt HAHAHAHA! Under ramadan är man så död att man knappt har ork att gå till toan och tillbaka till soffan där man degar. Jag vill då inte ut och bränna bilar inte xD
  Varför skulle någon vara ute på natten? SPECIELLT detta året då man får äta klockan nio på kvällen. Alla rusar hem så fort det börjar mörkna MAT MAT MAT!!!!!

 • maria

  asååå du santiagomunez lr vad i helsike du heter, vafan leker du själv svensk och vill få bort invandrare när du själv e det*? liksom du har inte ens bott här så länge och ändå tkr du på det viset, tänk om sverigedemokraterna hade fått makten innan ni ens hade flyttat hit, ni skulle inte ens fått stanna utan tillstånd and shit ! alltså ja själv har chilenska föräldrar men jag är född i sverige. Att det finns sånna som du, helt sjukt ;o jag är inte muslim men respekterar deras tro och vet att det inte är dem som skapar alla dessa problem, och under en högtid så är det meningen att man ska va glad, och man blir inte arg pga av hungern, man försöker ist dämpa den och typ va hemma ist o ta det lugnt. NEJ. Jimmy är verkligen ingen hjälte .

 • miss

  Hej Gina!
  Vill börja med att säga att jag är 100% utlänsk så detta är inget rasist prat!!
  Men tävärr så är det så i dagens samhälle att invandrare utför de flesta brott.
  Och då skyller många på , ”JAAA sätter man alla på Rosengård så blir det så”,
  men vafan det är inte så svårt att skilja på rätt o fel.
  Varför måste det vara så att invandrare snattar, bråkar, rånar
  bara för att de blir ihop körda på ett samma ställe? (Säger inte att svenskfödda är små änglar,så är det absolut INTE) Men jag är så trött på att det är så och jag skämms att kolla på efterlyst och höra att ”mannen man söker efter är 185cm lång, mörk och pratar med utlänskbrytning”

  HADE VARIT INTRESSANT ATT SE HUR DU TÄNKER & TYCKER!

  PEACE!!

 • Zanooba

  till santigomunez ;Synd om dig snäckan , när din hjälte Jimmy segrar och kommer långt pga era röster kommer han ordna en första klass flygplan till hela er förening tillbax till Chile. Tur men tyvär ingen retur. Sen om du nu är så rädd om Sverige och leker svensk, va fan grupperar ni er i nån jävla chilensk förening, rasister. Istället för att anpassa er bland svenskar dubbelmoral

 • Karl

  Alla här är idioter och alla har fel inkl sverigedemokraterna.
  Ana gina, varför tar du inte upp lite seriösare om vad SD står för?
  Det är trots allt över 600.000 svenskar som röstar på dom.
  Fundera på varför t.o.m invandrare röstar på SD!

 • mirealella

  ahahhahahah jag döööööööööööööööööööör! hahahahhahahah ofta man orkar bränna ner bilar, man orkar knappast gå å köpa mjölk i affären hahahhahaa omg jag dog av skratt när jag läste detta! herregud! om svenska folket tror på vad han säger så vet jag inte vem ja ska tycka synd om honom eller folket som tror på hans skit snack, men Allah kmr att straffa honom för all falskhet och okunninghet som han sprider runt

 • Det står inget om deta på SD hemsida.Gina kanske bara hitta på det för att hon inte vill att någon ska rösa på dem?Men SD är ett bra parti som vill ge dem äldre bättre,ge brottslingar högre straff och mer.Ni som tror dem är emot invandring har fel,dem har en del invandrare i sitt parti och många invandrare kommer rösta på dem.

 • Jag läste allas kommentarer nu och många här värkar tro att dem kommer kasta ut alla invandrare.Snäll ni som tror det,hur ska det gå till.Dem vill bara frysa invandringen i några år för vi med våran lilla befolkning tog in mest invandrare i EU.Ca:10000. De ända invandrare som kommer till Sverige värkar bara va muslimer,jag vet att det inte bara är det,så jag förstår att dem är snart Sveriges tredje största parti och dem kommer bara växa till nästa val 2014 när dem får min röst.Ni många tror jag är rasist nu när jag skriver deta men jag är faktiskt halv svensk och jag älskar inte det land som mina förfäder föddes i och det är Finland. Gissa hur många invandrare som dem tagit in de senaste åre.

 • AISH

  Det står visst på SD hemsida. Kolla pressmeddelandet längst ner till höger!

  ADAM: Ja, dem ska inte kasta ut invandrarna, men bara deras politik skrämmer en och uttalande. Ja, Sverige tar in mer invandrare än vad dem har råd med. Men att arbeta med sådan politik och uttalabnden skapar ingen harmoni i världen!

  Hitler började som Jimmie började, smått med lovord, sen bröt världskrigen ut.

  Chilenska föreningen får bidrag från sverige, utan sveriges bidrag skulle det vara svårt att bilda föreningar i olika länder.

  I chile sker det gängkrig ganska ofta, dessa är katoliker inte muslimer!

 • AISH

  Till miss och alla andra:

  De flesta invandarre som kommer hit och bor i samma stadsdel eller förort är föräldrar utan jobb, svårt att få jobb, analfabeter, har inte gått i skolan i sitt hemland, varit hemmafruar i hemlandet, varit förtryckta osv. TÄNK dig alla dessa samlat i samma trappuppgång, alla med olika historier, en alfabet, en offer, den tredje hemmafru.

  Det är inte föräldrarna som som är kriminella utan barnen kan bli det, pga sociala problem. Fattiga föräldrar, sjuka föräldrar, psykiskt sjuka och fysiskt sjuka osv. Det är 10000000000 faktorer som leder till att en person blir kriminell eller hamnar snett i livet. Det handlar inte om nationalitet eller religion. En somalisk kvinna som söker arbete har mycket svårare attt hitta ett jobb än en svensk kvinna.
  Mina föräldrar var analfabeter , men dem kom till ett ”svenskt” område lärde sig skriva och prata.

  Jag jobbar i en liten kommun där det finns ett område med 80 procent svenskar, det är ett sk ”problemområde”. Varför`?

  Jo barnens föräldrar har dålig ekonomi, inget jobb eller bara lite vik här o där, föräldrarna har missbrukat alkohol eller narkotika och barnen har hamnat snett i livet.
  Att skylla en kriminells liv på religionen eller nationaliteten är helt fel!!!

  Hitler skyllde kriminaliteten på judarna och deras tro, se vad som hände sen! De som röstar på sverigedemokraterna är oftast bönder eller människor från mindre orter. Det finns de som itne satts sig in i politiken till 100%, man lysnar på att invandringen är för stor för Sverige, Sverige har itne råd, det är just de som folk går på, men islamifobin och allt annat rasistiskt då?

  Om en islamist hade skrivit som Jimmie hade skrivit men skyllt på judendomen, så skulle man tänka att han var vrickad och trångsynt, men Jimmie gör samma sak och ändå hyllas. Det är skamligt och han passar inte in i ett sådan vackert land som Sverige!

 • AISH

  BEVARA SVERIGE FRÅN MÄNNISKOR SOM Jimmie!

  Är trött på att vi muslimer som är lagliga, integrerade, arbetar, pluggar är akademkier inte syns i media, medan terroristerna som är sk. ”muslimer” ger en bild av islam som inte är sann..

  Santiago: Utan SVERIGES bidrag skulle er förening finnas. Om Jimmi hade makt nu skulle han tagit bort era föreningar och du skulle inte fått lära dis spanska i skolan. Han har själv sagt detta! Rösta ni på SD, slicka deras rövar, men tänk på att Hitler började såsom han började, sakta men säkert.+ MÅNGA har hoppat av SD, för att dem anser att den har rasitiska åsikter.

 • anonym

  mohahahah den va skön. HITLER RUNT HÖRNET
  (till santigo munez or whatever)och sist jag checka finns det EN koran och hadither
  va fan kopiera du från för det första
  och för det andra vafan volym fem bok 62-det där är klart och tydligt inte från koranen som du påstar att du läst
  otacksamma apa. det är dig de vill kasta tillbaka och du röstar på de

  jag förstår inte hur de börjat dela in olika beteenden i religioner ,seriöst jag undrar var jimmie får sina siffror ifrån tex när han sa att d ee mest muslimer som våldtar ,när inte ens forskare kan dra en sån slutsats

 • AISH

  Vart finns statistik på att det sker fler vålsamheter under ramadan?

 • kevin

  till svennen, assåå lilla svenne hora, ne bah skojja. Du vet du vad?? jag e också chilenare, och så länge jag e född i sverige så kan ingen jävel kasta ut mig från MITT land, och det med min släkt öhh wtf de har bott här större delen av sitt liv och så länge de har fått medborgarskap så kan de inte utvisas, för de är svenskar och hör till sverige, tror du mig inte så läs deras pass;)

 • kevin

  SantiagoMunez

  nåber, låt honom vara för fan fuersa SUECIA^^

 • kevin

  Svennen,

  hehe läste nu de du hade skrivit. Men vadå göra narr, deras politik är verklig för dom. dom är ett gäng patrioter. lixom om du bara kollar in i vårat grannland norge. Kolla upp vilket parti som är näst störst där! och ”de gör narr av henne varför får hon inte göra det tillbaks” asså detta är politik ingen hämndlek så, om anagina skrev detta för att göra narr av de så, a då sjönk hon i mina ögon nu.

 • Oktay Bahceci

  Idioter. Hela bunten förtjänar fängelse för deras smygrasisstiska åsikter.

  I mina ögon är det sådana personer som förstör dagens samhälle, och inte
  invandrarna som allting kastas på i detta korrupta land.

  Visst, visst det finns mycket som invandrare stör för, men min fråga är,
  när ska alla i detta samhälle bli klassade som svenska, och inte som ”blattar”
  eller ”med invandrarbakrund” som det är i U.S.A. tex?

 • Sarah

  Hej Gina! Vågar du publicera denna kommentar på din blogg? Det tror jag inte.

  Jag ska berätta för dig om vad jag tycker om islam.
  Jag VAR muslim, lika så min familj. När jag var 10 år pussade jag en kille i skolan, min äldre bror såg det och skvallrade till pappa. När jag kom hem fick jag en rejäl utskällning, han hotade mig med stryk och sa att jag smutsar ner familjen, sen slog han mig med en stekpanna i huvudet vilket resulterade att jag fick åka till sjukhuset och tejpa ihop det jacket som blev i huvudet.

  En annan gång tog jag av mig slöjan i skolan, mina bröder drog med mig till ”tallis” en liten skog precis utanför skolan och slog rent ut sagt sönder mig. Dem ringde min pappa, han kom och hämta oss och när jag kom hem låste dem in mig på vinden. Där fick jag vara i två dagar, utan mat.
  Min mamma kom in och gav mig en örfil innan hon gick och la sig.

  Jag kan inte berätta allt jag varit med om p.g.a. islam för det får inte plats. Utan jag berättar det jag minns mest.

  När jag var 16 träffade jag en kille, jag blev så fruktansvärt kär, men jag visste att det aldrig kunde bli vi. Så vi smög. Vi hade ett förhållande i smyg. Det varade i ett halvår innan mina bröder kom på oss. Och det var där helvetet började.
  Mina bröder slog sönder min pojkvän medan jag fick titta på, dem tvingade mig. När jag kom hem slog min pappa mig så mycket att jag var nära döden, grannarna hörde livet och ringde polisen. När polisen och ambulansen kom var jag så skadad att jag inte var vid mitt medvetande. Jag var helt sönderslagen. Min familj ville döda mig.

  Nu lever jag på skyddad ort och har konverterat från islam till ingenting.

  Jag hatar islam och muslimer, är det konstigt?

  Hade inte polisen kommit hade jag varit död nu. Min släkt letar fortfarande efter mig och jag får byta boende var tredje månad. Jag kommer aldrig mer att kunna leva ett normalt liv.

  Jag var muslim, men idag röstar jag på sverigedemokraterna. Jag vet att du inte kommer att publicera den här kommentaren. För du vet att den kan uppröra ditt sätt att försköna islam på.

 • Hej Gina, jag har ingen aning om varför du ‘ended up here’, men det var ju tur för oss att du gjorde det :)
  Men iallafall, så måste ju de flesta muslimer fly för att al quaida och sånt har förstört, så du borde rösta på SD, så att vi slipper få det som jag gissar att dina föräldrar haft det, för jag lider med er och vill verkligen aldrig att mitt älskade land Sverige ska bli så…
  SD kan förhindra det, btw Gina, du äger <3

 • Kalle

  Sarah, vem vet. Du kanske är rasist och försöker smutskasta religionen Islam. Vet vet att allt de där hände dig?
  Ifall det hände dig borde du inte smutskasta religionen för det.

 • Kalle

  Haha Thezz!

  En muslim som röstar på sd är lika dum som en jude röstar på hitler, get it?
  Orkar inte ens kommentera mer..

 • Kristen och Fastar!

  din khara håll käften ( rasist mot muslimer) vad vet du om muslimer, sluta snacka bullshiit. Du är så äcklig, du kommer absolut inte komma långt i livet TRO MIG! Och ja, insallah kommer du få äta bajs resten av ditt liv!

 • hej, jag undrar bara en sak? hur fan tänker sarah?
  För om sverigedemokraterna går så långt så spelar det ingen roll för henne om hon inte är muslim längre. För sd är ju emot alla utläningar,right? Så då spelar det ingen roll om hon inte är muslim längre eller inte, för hon är inte svensk.

 • du sarah som säger att du va muslim. liksom dina föräldrar e dumma vadfan har ALLA muslimer med det och göra bara för du och din familj e så jävla dumma varför ska JAG som muslim se till att din familj tar hand om dig alla har ju ett liv väl ett annorlunda liv än alla andra jag är muslim jag lever ett bra liv och jag bara älskar min religion och min familj och jag har inte slöja so what??? palla att man tror att muslimer är islam islam sa inte att man ska slå sina barn eller nått jag bryr mig nu inte om era falska källor eller på wikipedia de e bara falskt. HA DET BRA
  // JAG ÄLSKAR MIN RELIGION OCH MIN FAMILJ! :p

 • kevin

  Alexandra
  om man inte är svensk när man ä svenskmedborgare, när fan är man svensk då??
  Jag stör mig skit mycket på att ni tror att sd kommer att kasta ut alla utlänningar, för de kan de inte göra!! dom kan inte kasta ut folk som redan har fått svenskmedborgarskap och är svenskar på passet, så min fråga till dig är, när fan blir man svensk om man inte kan bli det genom passet?

 • Aish

  Till Sarah: Det var dina för’ldrar och bröder som var dumma i huvudet. Tror du verkligen asså verkligen att ISLAM skulle tillåta att du blev tvingad att ha sjal? ATT du skulle blir misshandlad. Snälla tänk lite innan du skriver något.

 • Aish

  Sarah: Vad har min religion att göra med misshandeln på dig? Islam stödjer inte det som din familj gjorde mot dig. Att du inte ens kunde förstå det, synd!

 • Aish

  Sarah:

  Min religion har inget att göra med tvånget och misshandeln du fick utstå.

 • Svenskfödd, kristen och blå ögon

  Peace, love and understanding…
  många gånger har jag funderat på en sak… hur världen skulle se ut utan dessa röda landsgränser som man ser på världskartan..
  En annan fundering jag haft är hur världen skulle se ut utan Jimmie Åkesson och hans Smyg-Svensson-Rasism, alltså, de som mer än gärna tillägger att det var en ‘icke-svensk’ som gjorde nått men lika gärna har kebabsås och räkor på sin pizza.

  Jag är så jävla trött på att höra allt ordbajs dessa sverigedemokrater slänger i ansiktet på oss andra, deras okunnighet och snevridna verklighetsuppfattning är pinsam, ibland skäms jag för Sverige.
  Hur kan en religion som islam vara så farlig? Vet herr SD att islam är en religion, som kristendomen ungefär fast med en annan helig skrift och andra traditioner i samband med religionen?

  Usch nej, jag förstår inte vad som är så jävla fel i folks huvuden, männsika som männsika, vi är samma kött och blod och jag delar gärna bröd med mina vänner, grannar och klasskamrater, oavsett religion eller ursprung. Detsamma gäller sverige, det är inte bara mitt land, jag råkade visserligen födas här och jag delar gärna med mig.

 • Kaluga

  Några klarlägganden i denna kakafoni av kommentarer. Baseras på partiprogram, pressreleaser och SD-bloggar:

  - Det JÅ säger är med bakgrund av att överfall, rån, och kravaller ökade under ramadan 2009, speciellt tydligt i områden med hög muslimsk närvaro. En medvetet provokativ kommentar som visst tog skruv i detta forum.

  - SD vill inte slänga ut invandrare. De vill dock utvisa grova brottslingar, samt underlätta återvandring. Människor födda här och med svenskt medborgarskap är överhuvudtaget inte föremål för den diskussionen.

  - SD vill stoppa större delen av nyinvandringen, undantaget människor med asylskäl enligt FN definitionen, enligt liknande modell som övriga nordiska länder. Högre krav skall också ställas för att få PUT och medborgarskap.

  - SD är övertygade om att islam är ett hot mot västliga värderingar och stabiliteten i sekulära samhällen. SD motsätter sig därför vidare utbredning här. Detta baserat på empiri om hur islam präglar de samhällen där den är stadsreligion eller större minoritetsreligion.

  - SD tror att det finns en förhöjd risk för grov brottslighet inom vissa kulturer och att det kan förklara hur antalet våldtäkter rakat i höjden och som gjort att Sverige nu ligger skyhög etta i Europastatistiken. Statistik saknas och eftersom varje försök till djupdykning motarbetas eller förlöjligas finns det ju tydligen all anledning att kolla upp detta.

  - SD tror att mångkultursträvandet är dåligt underbyggt och att hela tänket vilar på värderingar som skapar kaotiska livsbetingelser för de flesta inblandade. De tycker att det kostar mycket mer än vad det gör nytta. Själva ifrågasättandet har ju också utlöst våldsamt och ryggmärgsbetonat motstånd, vilket i sig är en reaktion som väcker misstanke i många andra sammanhang.

  Syftet med det som SD föreslår är att återfå balans i ekonomin, kraftigt minskad brottslighet och utanförskap och ge större trygghet till invånarna. Det har inget att göra med varken rasism, främlingsfientlighet eller islamofobi, utan en ärligt menad övertygelse om att Sverige har hamnat väldigt snett samt att vi måste prova nya förklaringsmodeller snarast. Vilket alltfler, även väljare från de etablerade blocken, nu stryker under på.

  Hoppas att detta kan få lite balans i det ungdomliga känslosvallet.

  /hälsar en före detta MP-C-S väljare i förskingringen. Civ Ing med världen som arbetsfält.

  ”Den som inte varit socialist i sin ungdom har inget hjärta, den som fortfarande är det efter 40 har ingen hjärna.”

 • Har fått nog!!

  fyfan, ni måste vara blinda som stödjer SD!! jag äcklas som fan!! jag säger bara en sak: Hitler begick ett stort korkad misstag när han dödade MILJONTALS judar och vi världen såg på!!! vad fan händer just nu….. joo vi upprepar misstaget igen fast mot MUSLIMER denna gång… vad fan håller SD på med????

 • robert

  Retards som kommenterar här. SD är det bästa partiet och dom kommer säkert få 10% av rösterna i valet.

 • Yasmin

  sv till Sarah : okej du hade en taskig uppväxt, o dina föräldrars handlingar mot dig var INTE RÄTT.

  men snälla orka blama din uppväxt på religionen. är så himmla trött på att se dokumentärer om kvinnor som ska smutskasta islam eller skriva en bok om Islam just för att de hade en taskig uppväxt eller något liknande.

  SD är bara patetiska, o de som röstar på dem ( gud förbjude ) lär se va de kmr göra när de får tillräcklig av makt.

  Och du santiago munez or whatever som snacka skit om ISLAM ja ber till gud att du inte är kristen eller har någon annan religion, du smutskastar bara då din egna religion genom att snacka skit om en annans.

  Må gud förlåta er alla har fått fel om Islam och talar utan Kunskap.

  ALLAHU AKBAR!

 • Tobe

  Jag tror att muslimer kommer att få enorma problem i europa med tiden, kollar man runt om ser man hur islamfientliga partier tar sig in med stormsteg. SD kommer att komma in i år, jag gissar på 6-10%, valet 2014 blir de kanske Sveriges näst största parti.

  Nu har de begärt ut dömda våldtäktsmän runt om i Sverige. I Gävle där står tydligen muslimer från Mellanöstern för 75% av alla våldtäkter. Ändå är de bara 5% av den lokala befolkningen. En överrepesentation på 1500%.

  Vi lever i ett sekulariserat land, gemene svensk stör sig på Islam, det är ett faktum, hoppas det finns smarta muslimer som hoppar av sin osunda farliga och nasistliknande tro. Islam är inte bara religion, det är även lag, politik och ideologi.

 • Tobe

  Ni stackars Islam-kramare bör se vad denna kvinna har att säga om Islam, hon anses vara en av världens 100 med störst inflytande:

  Wafa Sultan – Kvinnor under Islam
  http://www.youtube.com/watch?v=EGaYfxNEi7M&feature=player_embedded

  Islam är ondska på jorden, jag tycker det är tragiskt att det finns så många hjärntvättade människor år 2010 :(

 • Problem under ramadan förra året.

  22 augusti: En manifestation i Rosengård i Malmö urartar och demonstranter kastar sten och glasflaskor mot polisen. Ett flertal bränder i bilar och containrar startas.

  23 augusti: Ungdomar kastar ägg och golfbollar mot polisbilar i Biskopsgården och Frölunda. De tänder även eld på en grävmaskin och flera bildäck. Samma natt utsätts väktare för stenkastning efter att de åkt på ett inbrottslarm på en skola.

  27 augusti: Under natten bränner någon upp en bil i Biskopsgården.

  27 augusti: Någon eller några anlägger en brand i en förskola i Frölunda. Flera andra bränder startas under natten, bland annat i bilar.

  28 augusti: En 5,7 kilo tung sten kastas genom rutan på en brandbil i Kortedala i Göteborg. En av brandmännen får glassplitter i ögat.

  28 augusti: Polishuset i Falkenberg utsätts för stenkastning.

  29 augusti: En bil sätts i brand i Bergsjön i Göteborg. Stenkastning mot polisbilar i Hjällbo. En nattvandrare träffas av en sten i ansiktet och flera mindre bränder utbryter i Backa. Flera spårvagnar utsätts för stenkastning.

  30 augusti: För andra kvällen i rad sätts ett flertal bilar i brand i Gott sunda i Uppsala. Ett stort bråk utbryter i centrum och senare under natten tänder någon eld på en husbil. En väktarbil utsätts för stenkastning.

  1 september: En väktare blir överfallen av ungdomar i Vallby i Västerås. De omringar bilen och kastar stora stenar. Ett par timmar senare utsätts en annan väktarbil för stenkastning.

  4 september: Flera bilar på Hisingen och i Bergsjön i Göteborg sätts i brand. En brand blossar även upp i en källare i Biskopsgården, polisen rubricerar det som mordbrand.

  5 september: Fyra bilar sätts i brand i Hammarkullen i Göteborg. En bank får rutorna krossade och ungdomar kastar sten mot spårvagnar och en polisbil i Kortedala. I Gottsunda rapporteras om flera bilbränder och någon kastar in en brandbomb i ett badhus.

  6 september: Utryckningspersonal attackeras när de ska släcka en bilbrand i Stenhagen i Uppsala. Ungdomar kastar sten mot en polisbil, en ruta krossas.

  7 september: När räddningstjänsten hade bekämpat en bilbrand i Stenhagen sent på måndagskvällen kastade ungdomar sten på brandbilen så att en bilruta krossades. Senare attackerades även poliser med sten och tårgas.

  8 september: En buss på linje 17 mot Björkekärr i Göteborg blev på tisdagskvällen utsatt för en attack. Det var vid 18.30-tiden som en av bussens rutor förstördes av något föremål utifrån. Det är oklart om bussen beskjutits eller om det handlar om stenkastning.

  8 september: Kvällen och natten i Uppsala innehåller bland annat skadegörelse samt försök till grov misshandel. Linjebuss utsätts för stenkastning. En ruta krossad och en passagerare träffas av glassplitter.

  9 september: I Fröslunda i Eskilstuna drabbades en polispatrull som tillkallats på grund av fönsterkrossning av stenkastning.

  9 september: Också natten till torsdagen blev stökig i Uppsala med stenkastning mot polisen i stadsdelen Stenhagen. Enligt polisen var det ett 30-tal ungdomar som strax före midnatt kastade sten och de ska även ha varit beväpnade med tårgas. En personbil brann också vid 23-tiden i Stenhagen. Beslut togs tidigare om att ställa in kvällsbusstrafiken till och från Stenhagen på grund av stenkastning. Beslutet ändrades dock senare.

  10 september: Räddningstjänsten fick under natten larm om sammanlagt åtta bilbränder i Göteborg. Det första kom vid elvatiden, då hade fyra personbilar satts i brand i Biskopsgården.

  11 september: Tre bilar brinner på en parkeringsplats i Kungälv.

  11 september: Det var oroligt på flera platser runt om i Uppsala under fredagskvällen och natten. Flera bilbränder rapporterades och polisens och räddningstjänstens fordon har attackerats. Totalt skadades nio bilar i anlagda bränder i olika delar av Uppsala under natten.

  12 september: I Gottsunda i Uppsala satte någon eld på en bil under lördagskvällen och i stadsdelen Stenhagen brann en parkbänk. Polisen betecknar ändå natten i Uppsala som lugn.

  12 september: I Hallonbergen i Sundbyberg kastade ungdomar sten mot polis och räddningstjänst.

  12 september: Under natten larmades räddningstjänsten till en brand vid Söderbron i Falkenberg.

  13 september: Strax före klockan 01.00 i natt larmades räddningstjänsten till Bergshöjden i Sundbyberg där två bilar stod i brand. Drygt en timme senare kom nästa larm, denna gång i Stockholms city. Då stod två personbilar i brand på Torkel Knutssons backe, på Norr Mälarstrand.

  13 september: Vårbergaskolan i södra Stockholm brann natten till söndagen. Någon hade kastat in ett brinnande föremål.

  13 september: En anlagd brand får släckas i ett hunddagis i Komarken i Kungälv – bara hundratalet meter från den parkering där tre bilar brann i fredags.

  13 september: Klockan 22.48 kallades räddningstjänsten till Hammarkulleskolan i Göteborg. Ett fristående förråd till idrottshallen brinner ner till grunden.

  13 september: Stadsbussarna på linje 5 slutar att stanna i Rosengård på kvälls- och nattid. Orsaken är den stenkastning som varit mot bussar i området vid upprepade tillfällen.

  13 september: En personbil och en skåpbil brann upp på besöksparkeringen vid Saffransgatan i Göteborg.

  14 september: Vittnen larmade om kraftiga smällar från garaget på Atmosfärsgatan i Bergsjön. En bil hade satts i brand inne i garaget och det var mycket kraftig rökutveckling. Den bil som brann totalförstördes och ytterligare 40 bilar skadades. Inga personer kom dock till skada.

  15 september: Väktare som skulle aktivera larmet på Skiftingehus skola i Eskilstuna utsattes för stenkastning efter att ha sagt åt ett ungdomsgäng som först kastade sten mot skolan.

  15 september: När en polispatrull stannat för att kontrollera en person utomhus på Stenhagsvägen i Stenhagen i Uppsala natten till tisdagen blev polisbilen utsatt för stenkastning.

  17 september: Fem unga män anhålls misstänkta för att under natten ha bränt upp sex bilar vid en

  parkering i närheten av Alby centrum.

  17 september: Under natten brinner flera bilar i Tumba.

  17 september: En buss som körde på Norra Storgatan i Bjuv utsattes för stenkastning tio i tio på torsdagskvällen.

  17 september: En polispatrull som befann sig i Årby centrum i Eskilstuna på torsdagskvällen utsattes för stenkastning av en eller två ungdomar.

  18 september: Polisen i Falkenberg fick på fredagskvällen begära förstärkning i samband med ett ungdomsbråk där polisen bland annat utsattes för stenkastning.

  19 september: Natten till lördag brinner två bilar upp i stadsdelen Johanneberg i Göteborg. Totalt har mer än 100 bilar förstörts i Göteborg under ramadanmånaden.

 • När SD grundades på 80 talet var det främlingsfientligt men den tiden är över,folk som säger att dem är det är nog lite kvar i historien.SD har kastat ut alla nazister och dem bilda ett annat parti och det är Nationaldemokraterna och det senaste Svenskarnasparti.Fok är trötta på att dem blir kallade nazister och röstar på dem för de tycker synd om dem.Media och dem anndra partierna borde behandla dem som ett vanligt parti,dem är ju faktiskt Sveriges fjärde största parti.

 • Tack Aish det var svårt att hitta texten men ja du ljög ju inte Gina. Alla människor har ju fördomar.

 • Zina

  ”Jag hatar islam och muslimer, är det konstigt?”

  Ja, Sarah, en aning. In fact, det är inte bara konstigt, det är ignorant. Det du fick uppleva var tyvärr kultur och traditioner som rådde i Mellanöstern INNAN Islam, vars värderingar olyckligtvis hängt kvar än idag. Förstår du vad Islam innebär kommer du också förstå att Gud uppenbarade Koranen för att *FÅ STOPP* på dessa galna traditioner och bota ett samhälle av korruption. Tyvärr var människorna alltför envisa för att släppa in det RIKTIGA ISLAM i sina liv och lät istället kulturen fortsätta styra.

  Det är logiskt. Islam kom med rättigheter till kvinnorna och man kunde inte acceptera det på den tiden, därför förvreds och manipulerades Islam på ett sätt som passade de.

  Låter det fortfarande alltför otroligt? Det är det inte. Förstår du hur och varför Islam uppenbarades och hur samhällena såg ut då, kommer du att få större förståelse.

  Jag beklagar det du fick uppleva med din ignoranta familj och lycka till! Låt inget stoppa dig, varken fruktan eller hat.

  *—*

  Förövrigt; är det bara jag som får Hitler-ww2-vibbar? Det är inte en kampanj emot kriminella invandrare längre, det är emot MUSLIMER.

 • Miss V

  Först av allt: santiagomunoz, jag känner dig inte men jag skäms över att det finns ren ignorans och dumhet som du, speciellt från chile.

  Jag är själv chilenare och att jag skulle rösta på SD skulle vara så oehört korkat och pinsamt att jag antagligen avlidit.

  Seriöst, lär dig se mellan raderna. SD må inte öppet säga att de vill kicka ut alla som inte kommer från Norden men tro fan på att det inte skulle tveka om de fick chansen! Man måste vara jävligt naiv eller jävligt korkad för att inte genomskåda att de faktiskt är rasistiska.

  Du prata om nutiden, eller modern tid eller whatever. Jag tycker att vi i dagens samhälle borde ha lärt oss att det inte går att ha ett samhälle byggt på hat och rädsla för andra kulturer.

  Seriously dude, läs igenom SD ”politik” och försök se mellan raderna och igenom all bullshit. Du kommer märka att du gräver din egen grav.

  Sarah: jag beklagar din uppväxt och upplevelser. Jag vet inte hur länge sen detta hände men det verkar inte varit så länge sen då du fortfarande beskyller religionen för det som hände dig. Du vill nog inte förstå att det som hände dig var pga DÅLIGA, HEMSKA människor som använde religion som en ursäkt.
  Det finns ju miljontals muslimer som tror på islam som inte utsätter sina döttrar för sånt.

  Jag är ingen expert så jag vet inte om religionen, eller tolkningen som resulterade i religionen, påverkat dessa människors beteende men jag skulle gissa på det. Men jag skulle aldrig låta dem komma undan med den enkla ursäkten ”min religion sa att jag skulle göra så”. De var elaka disfunktionella människor.

 • Admira

  haha, rolig snubbe. . jag undrar vad han skulle sagt om anorektiker som inte äter på hela året? eller ja, vill inte ta i men en macka i veckan kanske

  Allahu Akbar

 • Om en muslimsk pappa inte låter sin dotter gifta sig med en svensk kille är det kultur.Men om en svensk pappa inte låter sin dotter gifta sig med en muslimsk kille är det rasistiskt……Sjukt va!!! Ordet rasist har förlorat sin mening i Sverige,man är en rasist om man säger att man älskar sitt land och firar 6 juni. Igen,Sjukt va!!!

 • Aish

  SARAH: det finns miljontals muslimer som inte utsätter sina barn för det som du fick utstå. Att skylla på religionen gör det värre.

  Adam: Det är inte kultur, det är rasism om en muslimsk pappa inte låter sin dotter gifta sig med en svensk, men du har rätt, man skyller oftast på kulturen.
  Men när en svensk pappa misshandlar sin dotter för att hon vill bli muslim, då är det inte heder utan annat. Men om en muslimsk tjej vill leva som en ”svensk” och blir misshandlad då är det plötsligt heder…
  Begreppen är tvetydiga och har olika betydelser i olika sammanhangmtyvärr!

 • Aish

  Adam: hur ska man behandla dem som ett vanligt parti när dom är fientliga mot en särskild grupp. Tänk om socialdemokraterna skulle börja skapa propaganda mot en religion, skulle du då tycka att dem skulle bli accepterade och respekterade? Deras politik genomsyrar ett hat och fientliga uttalanden om en religion dem inte har kunskap om. Säger du att dem har kunskap när dem skriver på sin hemsida att ramadan är en högtid där det sker flest bilbränder och våld. Vi får se hur många bilbränder det sker under dessa 2 veckor. Bilbränderna som det var en våg av skedde förra året och INTE under ramadan. Det var 5-6 ungdomar som brände bilar och inte 50-100. Har SD statistik på att det sker våldsbrott under ramadan? Nej, dem antar, och att anta om en sådan grej är FEL! Vad är det ni inte förstår, att ens hålla tal och ha en politik mot en grupp av människor i samhället och säga att dem är onda och ett hot mot samhället är ju helt ABSURT! T

  änk igen: Moderaterna står på sergels torg och säger att judarna är ett hot mot Sverige. Skulle du då tycka att dem var skulle vara accepterade? Skulle du tycka att människorna som höll med var pantade?

  Hitler höll tal på gator och torg och hans tal handlade om hatet mot judarna. ALLA judar. Men SD glömmer de ”lagliga”, goda vänliga muslimer som lever i Sverige.
  Dem som är riktigt troende det är dem som lever sin tro inom sig och finner ro i den tro dem har. Inte dem som är självmordsbombare dem är riktiga loosers.

 • Aish

  kaluga: Att säga att islam är ett hor för samhället är inte det islamfobi? Eller att det sker flest våldsbrott udner ramadan? PLEASE, Du är ju hjärntvättad. Att vara SD är att vara utan hjärna, hjärta och själ!

 • a

  ahahahha
  kollade också in på deras hemsida – de vill ta bort modersmålsundervisningen… -.-

 • Kaluga

  @AISH 9:13

  Nej, så länge man kan ange saklig grund för sina farhågor är det per definition ingen fobi. SD anser sig ha argument. Däremot kan dom naturligtvis ha fel när sakfrågorna väl dryftats. Dock lyser sakligt bemötande med sin frånvaro, istället flyger invektiven, vilket i retoriken får ses som brist på argument. Ad hominem angrepp som hjärntvättad räknas till det sistnämnda.

  Man får säga att islam är ett hot mot samhället, precis som man har sagt att kommunismen är det, eller att USA imperialismen är det eller vad man nu har haft för ideal i historien.

  @AISH 9:18

  ”hur ska man behandla dem som ett vanligt parti när dom är fientliga mot en särskild grupp”

  SD har varit noga med att poängtera att det är ideologin man vill motarbeta. Detta är normal politik. Moderater motarbetar socialister, liberaler motarbetar kommunister och vice versa. Att sedan anhängare av respektive ideologi känner sig personligt angripna ligger i sakens natur. Om ideologin som i detta fallet dessutom är en religion gör saken mer komplicerad. Det kan dock inte avhålla någon från att kritisera den om den tar plats i det offentliga rummet och därmed påverkar fler än anhängarna. Då ligger vi utanför det som religionsfrihet ger rätt till och skall därmed granskas och kritiseras.

  ”Dem som är riktigt troende det är dem som lever sin tro inom sig och finner ro i den tro dem har. Inte dem som är självmordsbombare dem är riktiga loosers”

  Bra att du har barnatron kvar, tänk om alla kunde hålla sig där så skulle allt vara frid och fröjd. Verkligheten i vida världen ser annorlunda ut. Religiöst motiverat våld är vanligt och ett snabbt växande problem. De du kallar loosers anser sig ha stöd i Koranen för sina handlingar. Objektiva islamkännare håller med, det finns mycket Koran och hadithstöd för allehanda dumheter mot de otrogna. Det finns väldigt offensiva falanger som gör livet surt för väldigt många i religionens namn. Dom gör sig dessutom till talmän för alla muslimer. Med all respekt, men den vanlige, fredlige, vänlige, tyste muslimen kommer inte att ha någon talan när extremismen växer. Det är i det perspektivet du måste se det växande motståndet mot islam: Den växande islamismen i västvärlden. Kraft och motkraft.

 • Ggb

  Alltså , jag tror den hära killen har sån stor brist på vänner och behörighet att han inte såg någon annan utväg. Han är ovän med sitt liv och fick helt enkelt skapa en ny vän. Hatet emot honom. Det får honom att tänka att han är något , någon lyssnar på vad han säger , något tar åt sig. Fast dem som bryr sig om vad han säger är okunniga människor med världens fördommar. Det är dags för svenskarna och oss med andra rötter att släpppa fördommarna. Ta varandras händer och förstå varandra , lära känna varandra. Inse varandras brister. Livet är för kort för att gå runt och hata hata hata . Hitills har ingen tjänat på att hata , tror ingen någonsin kommer göra det heller.
  Fördoms fulla människor är det farligaste som finns.

 • aISH

  Ok, du menar att det är rätt att skriva att det sker fler vålsupplopp under ramadan på sin hemsida?

 • aISH

  Dem har INGEN saklig grund att det skulle ske fler våldsbrott under ramadan av ungdomar i förorterna, så då är det allstå en fobi, sprecvis som du angett!

 • aISH

  Du menar då när Hitler sa att judendomen var ett hos mot samhället inte var rasistiskt?

 • aISH

  Den kunskapen du har är från media, den jag har är från levande människor, jag själv, min mamma, pappa, släkt osv.

 • NANA

  Det finns INGEN INGEN saklig grund för att det skulle ske fler bränder eller annat under ramadan, då är det som aish sägr en islamfobi precis som du uttalat i din kommentar hjärtat

 • Aish du verkar tro att Jimmie är någonsorts Hitler.Han kommer aldrig att få samma makt som han.Hitler hade nästan 90% av tyska folkets förtroende innan kriget och Tyskland befolkning var då runt 50 miljoner.Sveriges befolkning nu är 9,3 miljoner och dem får ca:5-7%.Så han kommer aldrig få den makt som Hitler,men man vet inte i framtiden om Sverige är fattigt och i krig.Då kanske alla röstar på honom och vi får ett Nazi Sverige som tar över Europa med våra 9 miljoner invånare…Aish det kommer aldrig komma en ny Hitler och han Jimmie kommer aldrig bli en.

 • Och det där om de röda skulle hoppa på en religion.Nästan alla politiker har gjort det mot oss kristna svenskar,Mona shalin har sakt ”Mohamed ska få jobbet förre Kalle” och Fredrik Riendfelt ”Det ur svenska är bara barbariett” och Moude Oloffson ”Det var inte svenskarna som byggde upp Sverige,det var dom som kom utefrån som gjorde det”…När dem svenska politikerna säger detta så röstar ju folk på SD för man blir ju faktiskt arg

 • Kaluga

  @aISH 15:26
  ”Dem har INGEN saklig grund att det skulle ske fler våldsbrott under ramadan av ungdomar i förorterna, så då är det allstå en fobi, sprecvis som du angett!”

  Dom syftar på att upploppen i Gottsunda och Rosengård startade under ramadan, med dokumenterad mycket hög skadegörelsefrekvens och misshandel, utfört av i huvudsak förortsungdomar. Personligen tycker jag det är ett tarvligt, dåligt underbyggt och onödigt utspel av SD, men det är fortfarande långt ifrån en fobi enligt gängse definition.

  @aISH 15:27
  ”Du menar då när Hitler sa att judendomen var ett hos mot samhället inte var rasistiskt?”

  Nej, det är inte ett rasistiskt uttalande, utan ett antisemitiskt. Likadant kan inte islammotståndare sägas vara rasister, då islam inte heller är en ras. Men Hitler hade helt egna motiv och det går inte att jämföra dagens politiska arena med detta, även om det är lockande för att svartmåla en motståndare. Som kuriosa kan nämnas att stormufti Muhammed Amin al-Husseini och Hitler möttes före kriget och muftin samarbetade med Hitler i deras strävan att utrota judarna. Där och då hade uppenbarligen vissa av islams företrädare och nazisterna samma mål, vilket kan vara en liten tankeställare innan man jämför anti-islamism med nazismen.

  @aISH 15:28
  ”Den kunskapen du har är från media, den jag har är från levande människor, jag själv, min mamma, pappa, släkt osv.”

  Bra att du har en fin släkt, det har jag med, samt arbetat i många länder och talat förtroligt med ett otal människor av olika raser och religioner. Det jag har lärt mig är att hålla tungan rätt i mun och vara respektfull i tonen, så hittar man oftast fler likheter än olikheter att enas kring. Samt att man behöver stå fast kring sina egna värderingar för att kunna förstå andras.

  Tack för diskussionen. Jag är på resande fot och kommer inte att hinna läsa denna tråd på länge, så eventuella nya inlägg lär förbli obesvarade.

 • Hoppas ni såg ”Dom kallas rasister” på TV4 igår, en dokumentär om SD.

  Nej tack till SD i Riksdagen

 • Jag såg det programet igår och det borde hetta ”Dom kallas modiga” istället. SD är det enda parti som vågar ta upp invandrings frågorna och berättar att invandrare gör mer brott än svenskar och hur rasistiska dem är när dom kallar OSS svenskar för ”jävla svenne och svenne hora”…Men TV4 och anndra kanaler är svenskfientliga och skulle aldrig ta upp frågan vad som är dåligt med massinvandringen och hur rasistiska många av dem är.Dem tar bara upp det som är bra och det är INGET,fast vi har ju fått kebab så vi bryr oss inte om tjejen som vart våldtagen av 20 somalier,vi har ju kebab nu….

 • Och det där som du sa My Hartman ”En dokumentär om SD”,jag kan inte kalla det en dokumentär.Dem tog inte upp en enda bra sak som dem står förr som t.ex pansionen,brottslighetn och försvaret. TV4 hade inte ens en källa för alla procent frågorna som dom tog upp.Men du My Hartman är en såndär människa som tror ”om det är på tv måste det vara sant”.Media har ofta fel och man ska inte alltigt tro på det dom säger.Männen i programet kanske inte ens var från SD som dem prata med,utan folk som jobbar på TV4 och säger allt möjligt om SD,bara för dom är rädda för att dom kommer in i riksdagen.Nu tänker du ”det stod ju att dem är från SD på tv,så dom måste ju komma därifrån”.Jag kanske har fel men man ska inte alltigt tro på media och svenskfientlighet är rasistisk.

 • Linn

  Jag håller med alla ovan.

  Julafton skulle då vara ett lika stort hot. En högtid, alla blir rastlösa och spränger bilar. Har ingen mer än jag märkt det varje jul? ;P

 • Såg att flera pratde om dokumentären som gick igår på Tv4 om SD. Om ni vill se den så kan ni hitta den på SD hemsida :)

 • sofia

  hello.. en svenne från sthlms förort här.
  nu är det ramadan. inte en kotte ute.
  men jag tänker såhär.. om det är mer bilbränder under ramadan,
  kanske det är icke muslimerna som sysslar med sånt?
  eftersom alla muslimer äter sin middag med familjen och umgås
  på kvällen/natten?

  hur ser man om en irakisk pojke som bränner en bil är kristen eller muslim?

  SD i riksagen? – då flyttar jag till tunisien!

  bless

 • Jag önskar så innerligt att man fick rösta vid tidigare ålder, fast ändå inte.
  Men samtidigt vill jag verkligen vara med och påverka samhället redan nu, jag fyller 18 i oktober, den 9e. Därför får jag alltså inte rösta detta val, trots att jag aldrig känt mig mer insatt än vad jag är nu.

  Jag är så rädd och orolig för att folk verkligen ska gå på detta bullshit, toppen inom Sverigedemokraterna är inga idioter, dom har helt fucked up åsikter, men dom är smarta, det är mäktiga människor. Det kan man inte komma ifrån, och det är också det som är så otroligt skrämmande.
  Jag skulle mer än gärna vilja rösta, få vara med och påverka det samhälle jag lever i och det som mina barn en dag ska växa upp i.

  Folk säger ”Din tid kommer”, Men jag vill påverka nu!
  Ta mitt ansvar, se till så att det här packet inte kommer in i riksdagen, så dom inte får sina 4% som behövs. Tyvär är jag nästan intill säker på att dom kommer få dom där rösterna. För folk röstar på dom, folk gillar dom, dom är ju faktiskt för ”Vår skull” som dom påstår. För vårat eget bästa… Pfft!

  Dom som röstar på Sverigedemokraterna är till största del män i 18-25 års åldern, outbildade, arbetslösa som söker nån sorts hämnd på samhället för att många andra lyckats bättre, så som invandrare.

  Så jag ber alla er som får rösta, ta erat ansvar och gå och gör det, visa att det inte är OKEJ, att dom INTE hör hemma här.

  Dom påstår sig inte vara nazister, i mina ögon så är dom det. Säg vad ni vill, och inte på tal om vad dom som röstar på SD är.

  ”I have a dream that my four children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.”

  Pz Ana-Gina, keep it up.

  / juliosssss.