Stockholms indianerna

En sak jag tänkt på den sista tiden är alla de här indianerna som står på stan här i Stockholm och spelar på sina flöjter. I varenda gatuhörn finns en indian och alla deras låtar låter likadant. Min fråga är, har ni NÅGONSIN sett NÅGON som köper deras skivor? Wallah jag har aldrig sett någon som vill köpa något från de stackars indianerna.

Stackarna står och krigar, går verkligen loss på sina flöjter, och den enda som stannar är typ någon random kvinna som heter Elisabeth, 47 år, skild, har runda glasögon, smal och lång med kort hår och tycker att det är spännande med de utländska inslagen som kommer in i Sverige och att de finns så mycket ”fylligare” kultur hos utlänningarna, så hon går på afrikansk dans med 28 åriga Mugambo som behandlar henne väl och får henne att känna sig ung och fräsh. ”Men gud vad spännande, vilka rythmer, vi ska ha en mångfaldskväll på måndag och vill gärna att du kommer och spelar”, så stor hon och ålar sig och rör lätt på händerna runt runt. Jag och mina beskrivningar, men fattar ni vad jag menar?

Jag och mina två gulliga läsare Iman och Sabina!!

Läs fler inlägg

  1. anagina goes svt morgonsoffa
  2. White trash.
  3. Jag tål inte Idol!

Kommentarer