Skönaste dagen!

Idag var den skönaste dagen jag haft på länge. (innan jag börjar vill jag påpeka att jag hade rätt om läkaren, de sa att vi skulle avvakta efter vi tagit tusen prover för de visste inte vad problemet var). Jag älskar att umgås med mina gamla goda vänner. Nu när jag reser så mycket och jobbar så har man inte lika mycket tid att träffa de som betyder och de gamla vännerna. Jag har haft svårt att få ihop det minst sagt, och många gånger har jag fått ångest för att jag inte funnits där så mycket som jag velat. Idag tillbringade jag dagen med mina tjejer Pone och Zahra, och dagen var GRYM! Nu på sista tiden har man lärt känna så många nya människor, men man märker vilka som verkligen får en att må bra, de är alltid de gamla goda vännerna. Man märker vilka man kan prata djupa saker med och veta att de vill en väl. Kändes riktigt bra tjejer, tusen tack!

Jag och fina Zahra! (bytte kläder haha..)

Jag och min persiska princessa Pone!

Läs fler inlägg

  1. Värsta action dagen.
  2. Sista dagen.
  3. Vi passade aldrig in.

Kommentarer